• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cok zor asker velilerim var cok sıkıntı yaşıyorlar hele çocuklar okula gidiyorsa 😒😒Allah tez zamanda kavuştursun
@DenizGeldi basin sağolsun sabır diliyorum 🙏🙏
Kızınla beraber geçireceğin nice güzel sağlıklı yilllarin olsun 🙏🙏
Çok teşekkür ederim kahveci hatun amin🙏..aynen öyle en çok onlara üzülüyorum 😔

Bu arada Bilsem ertelendi diye çok mutlu oldum 😄

birikim topiklerini okuyordum.sizinkine rastladım.yarıdan fazlasını okumuştum...okumaya devam edecektim ki site silmiş...oradaki topik birliği.....paylaşımlar...siz ve diğerleri...çoğu.mesela karanfilce vardı..çocuk saibi olmaya çalışıyordu..sonraları ne oldu bilmiyorum..inşalla dileğine kavuşmuştur.

siz bır ara ğiremediniz.raatsızdınız..sizi merak edip sormuştum sağlığınızı....o olmadığınız dönemde....tanımamanız normal.. neyse....şimdi iyisiniz ve tekrar buradasınız..

son cümleniz....benim için biraz zor...ama zoru başaracağım : )
bunun için buradayım....

ben...

ben: ben arıyorum.....okuyorum....çokça okumaya çalışıyorum...forumu...topikleri....doğruları...doğru çok...sizinki size benimki bana söz misali.çıkarım yapıyorum...kendi doğrumdan daa ğüzel bir doğru bulduğumda bana bir ışık çakıyor.işte bu diyorum...

burası da işte bu diye düşündüğüm bir yer...bilğilenmek .... ğüçlü insanların yanında olmak......başaranların.

kendinden baset demişsiniz...zor kısma ğeliyorum.

eşimi 3 yıl önce kaybettim...kızımı da biz evlad edinmiştik...zor bir süreçti.
ama şimdi daa iyiyim..burayı okurken ğülümsüyorum...atta ka.ka a attığım anlar oluyor.(çok ğülmek demek istedim...klavye ğıcık ya)

burayı sevdim...
okyonusun kendini sevmesi oşuma itti..canının istediklerini yapması..

andenin zeynonun aile içindeki eş dayanışmaları....çocuklarıyla iletişimleri...aile oluşlarınıza..ğıpta ettim.
tuğçenin telaşları.....abi bebeği abi yapmaya çalışmaları....eşine yemekler...

öğretmenlerin yorumları.....doğru bilğiler....
biraz ğırğır....biraz eğlence....bir tebessüm...samimiyet...evet evet. samimiyet.

sanırım bir de aidiyet...aradığım...

şimdi artık ğülme ğülümseme zamanı....dimdik...ğüçlü...ve neşeli........

böy le.
Canımsın tekrar hoşgeldin aramıza 💕💕
Herkesi de tanıyorsun alışman zor olmaz bize :KK60:

Bugün menümüz etli patlıcan ve pirinç pilavı..
Yarın görevlendirmem açıklanacak mı bakalım..açıklanır açıklanmaz abim ve ablamın oğlu yola çıkacaklar, bizi almaya gelecekler...
iki valiz yaptım ama toplanacak daha çok eşya var çoooooookkkkk 🥺 kimbilir ne zaman dönebileceğiz..yazlık kışlık vs demeden çocukların tüm kıyafetlerini eşya oyuncak herşeylerini alacağım...annemin evinde yine yeni bir düzen kuracağız bakalım.....
Daha da yeni yerleşmiştik evimize 😔 hayırlısı buymuş demek hakkımızda demekten başka elimden bir şey gelmiyor 🥺🤷🏻‍♀️🤲
Canım eşinin çocuklarının senin canı sağolsun önemli olan bu Allah büyüktür güzel düşün güzel olsun 🙏

Ah ah bende valizimi toplayıp çocuklarını alıp annenlere gitsem keske çok özledim 😥😥😥

Kızlar kp amcası ölmüş yurt dışından cenaze geliyormuş . Eşim kp e 1000 TL yollayın paran yoksa fikan demiş . Kp de gerek yok filan sonra 100-200 gönder o zaman gönlün olsun demiş . Eşim 200 TL yollayacak yarın . Yine eksiye doğru gidiyoruz çok dikkat etmem lazım artık maaşa kadar canım sıkıldı biraz

Kızlar kp amcası ölmüş yurt dışından cenaze geliyormuş . Eşim kp e 1000 TL yollayın paran yoksa fikan demiş . Kp de gerek yok filan sonra 100-200 gönder o zaman gönlün olsun demiş . Eşim 200 TL yollayacak yarın . Yine eksiye doğru gidiyoruz çok dikkat etmem lazım artık maaşa kadar canım sıkıldı biraz
Başınız sağolsun canım

Menüm
Sabah
1 yumurtadan mantarlı omlet
2 dilim peynir
1 kş lor
3 yeşil zeytin
1 kş tahin pekmez
Domates,salatalık

Ara
Form çayı
2 kuru kayısı

Akşam
1 tabak zeytinyağlı kabak
3 kş taze fasulye
1.5 dilim buğday ekmeği
Yeşillik
1 br ayran

2 lt su içtim 1 lt daha içmeye calışıcam
1 saat yürüyüş :sampiyon:

Canım sen hep gece geç saatlerde yazıyorsun ya seni yurtdışında yaşıyorsun sanıyordum😂😂😂saat farkından 😂😂

Redmi kullanan çok fazla kişi var abim de yiğenime ve kendine aldı redmi 8 pro yu tafsiye etti bana da hafızası ve kamerası çok iyiymiş bende yedek tel vardı onu kullanıyorum gittiği yere kadar kullanırım
🤣🤣ben olsam bende öyle zannederdim. bende kendimi bazen uzayda yaşıyor gibi hissediyorum 🤣 yaklasik 1 yildir hayattan soyutlanmis
Gibi yaşadığım dan sebep olsa gerek😁
kömürüyle ünlü madenci şehrinin bir ilçesinde yaşıyorum🙃
Bende reddmi almayı düşünüyorum yani direkt o var aklımda ama yazilimci başmühendis arkadasim da oppo iyi diyor kafami karistirdi. eşimde boşver ilk redmi dedin öyle kalsın dedi.fırsat bulup cocuklardan disariya çıktığım bir gün gidip alicam insallah sagol canm cevabin icin 😍

🤣🤣ben olsam bende öyle zannederdim. bende kendimi bazen uzayda yaşıyor gibi hissediyorum 🤣 yaklasik 1 yildir hayattan soyutlanmis
Gibi yaşadığım dan sebep olsa gerek😁
kömürüyle ünlü madenci şehrinin bir ilçesinde yaşıyorum🙃
Bende reddmi almayı düşünüyorum yani direkt o var aklımda ama yazilimci başmühendis arkadasim da oppo iyi diyor kafami karistirdi. eşimde boşver ilk redmi dedin öyle kalsın dedi.fırsat bulup cocuklardan disariya çıktığım bir gün gidip alicam insallah sagol canm cevabin icin 😍
Ben de oppo kullanıyorum şubattan beri çok ama çok memnunum.. öncesinde iPhonea ödediğim onca paraya yazık olmuş..kamerası harika 🙋🏻‍♀️

Basınız sağolsun canım 🙏

Sabah;
1dilim ekmek
1 kaşık salca
1 dilim peynir
6 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 fincan cay
Ara;
1 fincan filtre kahve
1 dilim Cevizlik sucuk
Akşam;
2 minik biber dolması ve 5-6 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 kase domates corbası
2 litre su bitmek ğzere
Şimdi sade Türk kahvesi ve sade sodamı içiyorum
1 saat sonra bitki çayımı içerim 🤓

Sabah;
1dilim ekmek
1 kaşık salca
1 dilim peynir
6 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
2 fincan cay
Ara;
1 fincan filtre kahve
1 dilim Cevizlik sucuk
Akşam;
2 minik biber dolması ve 5-6 kaşık sarımsaklı yoğurt
1 kase domates corbası
2 litre su bitmek ğzere
Şimdi sade Türk kahvesi ve sade sodamı içiyorum
1 saat sonra bitki çayımı içerim 🤓
Gayet güzel menün canım kilomu çok merak ediyorum 😬

Başınız sağolsun canım

Herkese iyi akşamlar 💐 an itibariyle pazartesiden,pazara kadar olan harcamalariminizin toplamı 147.50 tl 🤝
Pazartesiden beri not tutuyordum azonce bugün yaptığımız son harcamayida ekledim ve ekran görüntüsü aldım direkt size atmak için.

Ayrıca bebişin doktor ve ilaç harcaması oldu 90tl muayene 35 tl eczane ama bunu tuce_tuce tuce_tuce ye sormuştum 300 tl lik bütçeye dahil değil demisti😊

Eklentiler

• Screenshot_20201129-194807_Memo.jpg
    Screenshot_20201129-194807_Memo.jpg
    60,2 KB · Görüntüleme: 58
Herkese iyi akşamlar 💐 an itibariyle pazartesiden,pazara kadar olan harcamalariminizin toplamı 147.50 tl 🤝
Pazartesiden beri not tutuyordum azonce bugün yaptığımız son harcamayida ekledim ve ekran görüntüsü aldım direkt size atmak için.

Ayrıca bebişin doktor ve ilaç harcaması oldu 90tl muayene 35 tl eczane ama bunu tuce_tuce tuce_tuce ye sormuştum 300 tl lik bütçeye dahil değil demisti😊
Ooooo süpersin valla tebrik ediyorum 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back