🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kizlar
Bizden bugun 2 tl harcama sadece ekmek aldik
Anneme yemege gittik geldik.
Her sabah tedaviye gidiyorum iyi gelecegini dusunuyorum cok iyi ilgileniyorlar
Bir hesap daha yaptik. Galiba kimseye ihtiyac duymadan fizik tedavi ve dogalgaz ile basedebilecegiz tuce bugunde konusmustuk
Evde ztn eksigim yok buyuk kalemleri hep hazirlamistim
Bir sekilde elele esimle bu surec gecicek
66 yasinda hala her gun ise giden kayinpederime kiyamam hic bir.sey alamam
Cok uzuluyorum ya 1 tencere yemek 3 gundur kapagi acilmadan 1 kasik yenmeden duruyor cop oldu inanin fazla birsey yapmamistim ama evde yemek kismet olmadi boyle zamanlarda cok uzuluyorum bir kasik yemek atmaz olmustum bu gol oldu.
Birde sey diyecegim acaba haftalik kitap yazi vs okuma vakti.mi olustursak

Aaaaaa şahane bir fikir

Ooo mis burda da 45 den başlıyor ama biz 75 den alıyoruz yemisken sütlü sütlü olsn
Ucuz olanlardan hiç yemedim ilk bir arkadaşımız getirmişti eve çok sevdik . Sonra orduevinden almaya başladık . Ama oraya da Siirt’in en iyilerinden bir pastahaneden geliyor

O zaman bu haftada baslayalim
Ise dondugumde takip ettigim bir siteden oglen aralari okurum
Fizikten geldigimde dinlenmem gerek o ara okumayi dusunuyorum
Esim ay oldu hem bana hem eve bakiyor cok rezilim
Ben ne zaman okuyacağım yaa

Ucuz olanlardan hiç yemedim ilk bir arkadaşımız getirmişti eve çok sevdik . Sonra orduevinden almaya başladık . Ama oraya da Siirt’in en iyilerinden bir pastahaneden geliyor

Ya sunu bi ben deneyemedim
Ama birsure yemeyeyim tatlinin adini istemiyorum yeni bir tanidik! fistikli baklava ve midye getirmisti catladik yerken
Aa sana anlatmam gerekenler var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…