- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Ohhhh ohhhhh yandannnnKocam soğuk baklava almış birde ekler görünce delirdim birde çekirdek filan beni yarışta geriye düşürdü buzdolabında tatlı vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhhh ohhhhh yandannnnKocam soğuk baklava almış birde ekler görünce delirdim birde çekirdek filan beni yarışta geriye düşürdü buzdolabında tatlı vardı
BBeraber verdik testi onunki negatif benimki pozitif o gripti sonra tat koku gitti ondan bende titreme üşüme bide şiddetli baş ağrısı olunca beni götürmek için geldi iştenEşinde pozitif o zaman
Oda test yaptırmışmıydı
Temastan hemen sonra yapılan testler negatif çıkıyor çevremde çok gördüm hepsinin 5 günden sonra belirtileri çıkmaya başladı
Ben olsam sevinirdim bence tadını çıkar hepimiz alıyoruz eczaneden sprey ve mandalina aldırdı 5 kg komşuya ne kadar tuttu bilmiyorum yarın gönderirim hesaplarına, benimde canım şerbetli tatlı istiyorKocam soğuk baklava almış birde ekler görünce delirdim birde çekirdek filan beni yarışta geriye düşürdü buzdolabında tatlı vardı
Sağlık olsunKocam soğuk baklava almış birde ekler görünce delirdim birde çekirdek filan beni yarışta geriye düşürdü buzdolabında tatlı vardı
Espiri yapıyoruz ya öyle boşver . Sen kendine dikkat et bol bol vitaminli beslen güçlen kızlarının sana ihtiyacı varBen olsam sevinirdim bence tadını çıkar hepimiz alıyoruz eczaneden sprey ve mandalina aldırdı 5 kg komşuya ne kadar tuttu bilmiyorum yarın gönderirim hesaplarına, benimde canım şerbetli tatlı istiyor
Yok daha açıklama yapan olmadı haberlere bakıyorum çok fazla artış var hasta sayısındaBilim kurulundan açıklama yapıldı mı yaaa
VuuuuuSabah: 1 dilim ekmek,2 dilim peynır,4zeytın,1 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı salça,cay
Ara öğün:1 sade kahve,1 kuru kayısı,1 sade soda 1 mandalina
Akşam:6kasık bulgır pilavı,1 kase yoğurt,yarım porsıyon orman kebabı
2 litre suyumu içtim hala içiyorum.Şimdi 1 sade kahve daha içiyorum eşime eşlik etmek için1saat sonra yeşil çayımı içerim.
Daha önce diyet yaptın mı öğretmenimKahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
3 zeytin
2 tk tahin pekmez
2 domates
1 tutam maydanoz
2 küçük dilim ekmek
1 fincan çay
Ara öğünlerde yediklerim
1 kahve fincanı dut kurusu
1/2 kahve fincanı badem
1 bardak şekersiz süt
1 portakal
Akşam menüm
2 kepçe sebze çorbası
4 köfte
3 yk erişte
2 yk haşlanmış karnıbahar
4 yk yoğurt
1bardak komposto
2.5 lt su
2 mile lesli
5000 adım
Evet 10 yıl önceDaha önce diyet yaptın mı öğretmenim
Şaka mı buBen de yazmak istiyorum
Sabah
2 hastalanmış yumurta
Bir dilim peynir
Ara yeşil çay
Akşam kabak detoksu
Bir greyfurt bir leblebi
Sade kahvemi içiyorum
3 günlük kabak detoksuna başladım bir kilo bile versem razıyım
Hayır canım 3 günlük detoks bu ama şaka gibi dimiŞaka mı bu
Evet bebişim yavrum açsın sen şuanHayır canım 3 günlük detoks bu ama şaka gibi dimi
Yaaa soğuk baklava efsane değil mi eşim ben seviyorum diye her hafta alıyor bence aşırı lezizEşim geçen akşam soğuk baklava diye çıktı cheesecake trilece de almis aynı anda kaç dilim tatlı yedim bilmiyorum beni ancak bu detoks paklar