🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ucuz olanlardan hiç yemedim ilk bir arkadaşımız getirmişti eve çok sevdik . Sonra orduevinden almaya başladık . Ama oraya da Siirt’in en iyilerinden bir pastahaneden geliyor
Bizde her yerden deneyelim dedik hangisi güzelse alırız diye ama gerçekten dünyalar kadar fark oluyo bence ,her yerden yenmemeli

5 dk ayir kendine
Bolum bolum kitaplar al
1 paragraf bile kardir
Yada sesli kitap dinle
Sesli boşver okumak istiyorum. Bi sepet oluşturduk daha almadım ama . Abi bebeğe ve bize . Karşı komşum aradı bugün. Dün abi bebek gece ağladı ya onun oğlu da kalkmış bebek uyumuyor ben neden uyuyayım demiş kadınla telefonda konuştuk dedi ki kütüphanelerimizi paylaşalım resim atarım sana dedi bi rica edeyim şimdi günde 10 sayfa okursam bile iyi gelir

Teşekkür ediyorum elecda sen nasılsın
İyiyim teşekkür ederim. Ay başında bakıcı teyzemiz covid oldu, ondan da bize bulaştı. Çok şükür ben semptom olmadan atlattım. Eşimde sadece koku kaybı oldu. Kızlar da bir sıkıntı olmadı çok şükür. Yaklaşık 20 gün karantinada kaldıktan sonra tekrar test yaptırdık. Negatifi görünce de iş başı yaptık.

Gecmis olsun elecda
Ara ara topigine geliyorum ama gormemisim
Ipek kiz ne yapiyor ela nasil elaydi dimi adi

Selam kızlar
Eşim beşte çıkması gerekiyordu, hala gelmedi.
Öğlen kısır ve kabak kızartması yaptım üzerine sarmısaklı yoğurt ile. Kısırın üstünede biraz nar serptim. Oğlana kısık ateşte köfte pişirdim, bundan sonra böyle yapıcağm yumuşscık oluyor.
eşim gelince nohut yemeği ve kabak yer.
Biz oğlumla yemeğimizi yedik.
yarın hastaneye gidecğz inşallah sonucu güzel olur. Bugün temizlğide bitirdim, yarın eşim evdeyken yemek dışında bişey yapmam.

Ahhh çok geçmiş olsun neyse ki sakin atlatmışsınız umarım bir daha yaşamaZsınız

Sevgi tam olarak nasıl pişiriyorsun köfteyi . Oğluşun ki sert sanki

Geçmiş olsun Elacda
İyi olmanıza sevindim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…