- 11 Mart 2013
- 33.235
- 1
- 53.186
- 798
- 32
Oğluşa pişirdiğim köfteler biraz sert oluyor galiba demeye çalıştım ay pardonTuğce ikinci cümleni tam olarak anlamadım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğluşa pişirdiğim köfteler biraz sert oluyor galiba demeye çalıştım ay pardonTuğce ikinci cümleni tam olarak anlamadım:)
Çok teşekkür ederim EsilaGecmis olsun elecda
Ara ara topigine geliyorum ama gormemisim
Ipek kiz ne yapiyor ela nasil elaydi dimi adi
Çok teşekkür ederimAhhh çok geçmiş olsun neyse ki sakin atlatmışsınız umarım bir daha yaşamaZsınız
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun Elacda
İyi olmanıza sevindim
O nereden kaptı acabaÇok teşekkür ederim
Ben zaten hastalanırsak bakıcı abla üzerinden geleceğini tahmin ediyordum, öyle de oldu.
Ben daha önce fırında yapıyordum sıcakken yumuşak ama soğuyunca sertleşiyordu baya.Sevgi tam olarak nasıl pişiriyorsun köfteyi . Oğluşun ki sert sanki
Bende ızgara yapıyordum oda suyunu çekiyor ilk güzel oluyor ama sonra sorun oluyor genelde çöpe gidiyorBen daha önce fırında yapıyordum sıcakken yumuşak ama soğuyunca sertleşiyordu baya.
bugün kapaklı bir tavada altını çok kısık bir şekilde pişirdim. Kıyma soğan ve çok az tuz ile. Özdeşene kadar yoğuruyorum şekil verip pişiriyorum. Benim hazır buzlukta vardı.
Aaa neden acabaBende ızgara yapıyordum oda suyunu çekiyor ilk güzel oluyor ama sonra sorun oluyor genelde çöpe gidiyor
Valla ben hala dinliyorum ama mantığım almıyorBen izleyemedim canım özet geçer msn
Bebek hemen yemezse o sertleşiyor sonra tabiki sert olduğu için yemiyor .Aaa neden acaba
Benim beynim alev aldıValla ben hala dinliyorum ama mantığım almıyor
Bir çok ilde %50 den fazla artış var diyor
Hastane doluluk oranları %70 civarında diyor ama geri kalan kapasitede diğer hastalarda var ona göre diyor
3. Piki yaşıyoruz diyor ama düşüşte var diyor
Hiç bir tedbir yok öyle bir şey demedi
Biz çok karamsarız heralde ya biz mi abartıyoruz bu durumu
Bugün kü vaka 28 bin
Hasta sayısı 6814
İyi durumdayız ama !
Keşke bugün resmini çekseydim benimkiler suda pişmiş gibi oldu bu sefer o kadar yumuşak.Bebek hemen yemezse o sertleşiyor sonra tabiki sert olduğu için yemiyor .
Çok kötüBu vaka sayısını duydum ya camdan bile bakamam artık ,safiyeye döneceğiz vallahi iyice , Allahım her yer virüs içinde
Evet senden duydum ya şimdi hafta sonu deneyeceğimKeşke bugün resmini çekseydim benimkiler suda pişmiş gibi oldu bu sefer o kadar yumuşak.
birde tava da dene istersen
Sesli boşver okumak istiyorum. Bi sepet oluşturduk daha almadım ama . Abi bebeğe ve bize . Karşı komşum aradı bugün. Dün abi bebek gece ağladı ya onun oğlu da kalkmış bebek uyumuyor ben neden uyuyayım demiş kadınla telefonda konuştuk dedi ki kütüphanelerimizi paylaşalım resim atarım sana dedi bi rica edeyim şimdi günde 10 sayfa okursam bile iyi gelir
Valla ben hala dinliyorum ama mantığım almıyor
Bir çok ilde %50 den fazla artış var diyor
Hastane doluluk oranları %70 civarında diyor ama geri kalan kapasitede diğer hastalarda var ona göre diyor
3. Piki yaşıyoruz diyor ama düşüşte var diyor
Hiç bir tedbir yok öyle bir şey demedi
Biz çok karamsarız heralde ya biz mi abartıyoruz bu durumu
Bugün kü vaka 28 bin
Hasta sayısı 6814
İyi durumdayız ama !
Altı çok kısık olsun iyice ısınıca koy içine köfteleri kapağını koy üzerine o kendi suyunu salıcak, kuzu kıyması ise kendi yağında pişicek.Evet senden duydum ya şimdi hafta sonu deneyeceğim
Tamam ekran görüntüsü aldım çok teşekkür ediyorumAltı çok kısık olsun iyice ısınıca koy içine köfteleri kapağını koy üzerine o kendi suyunu salıcak, kuzu kıyması ise kendi yağında pişicek.