🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşinde pozitif o zaman
Oda test yaptırmışmıydı
Temastan hemen sonra yapılan testler negatif çıkıyor çevremde çok gördüm hepsinin 5 günden sonra belirtileri çıkmaya başladı
BBeraber verdik testi onunki negatif benimki pozitif o gripti sonra tat koku gitti ondan bende titreme üşüme bide şiddetli baş ağrısı olunca beni götürmek için geldi işten

Kocam soğuk baklava almış birde ekler görünce delirdim birde çekirdek filan beni yarışta geriye düşürdü buzdolabında tatlı vardı
Ben olsam sevinirdim bence tadını çıkar hepimiz alıyoruz eczaneden sprey ve mandalina aldırdı 5 kg komşuya ne kadar tuttu bilmiyorum yarın gönderirim hesaplarına, benimde canım şerbetli tatlı istiyor

Kocam soğuk baklava almış birde ekler görünce delirdim birde çekirdek filan beni yarışta geriye düşürdü buzdolabında tatlı vardı
Sağlık olsun
Bende çok düşündüm evde yemek yapsam mı yapmasam mı diye ,niye çünkü hiç harcama yapmamıştık
Neyse eşim uğraşma dışardan söyleyelim dedi bende nazar boncuğu olsun dedim

Ben olsam sevinirdim bence tadını çıkar hepimiz alıyoruz eczaneden sprey ve mandalina aldırdı 5 kg komşuya ne kadar tuttu bilmiyorum yarın gönderirim hesaplarına, benimde canım şerbetli tatlı istiyor
Espiri yapıyoruz ya öyle boşver . Sen kendine dikkat et bol bol vitaminli beslen güçlen kızlarının sana ihtiyacı var

Menüm
Sabah
2 br su aç karınla
2 dilim ekmek
1 h.yumurta
2 kş lor
5 zeytin
1 domates
1 kş tahin pekmez

Ara
1 elma

Ara
Form çayı
10 tane fındık

Akşam
6 kş sote
3 kş bulgur pilavı
Salata
Ayran

Su ölçemedin ama 2 olmuştur
Sabah 10 dan 16.00 a kadar temizlik yaptım
1 saat tempolu yürüdüm

Sabah: 1 dilim ekmek,2 dilim peynır,4zeytın,1 haşlanmış yumurta,1 tatlı kaşığı salça,cay
Ara öğün:1 sade kahve,1 kuru kayısı,1 sade soda 1 mandalina
Akşam:6kasık bulgır pilavı,1 kase yoğurt,yarım porsıyon orman kebabı
2 litre suyumu içtim hala içiyorum.Şimdi 1 sade kahve daha içiyorum eşime eşlik etmek için1saat sonra yeşil çayımı içerim.

Kahvaltı

1 haşlanmış yumurta
1.5 kk peynir
3 zeytin
2 tk tahin pekmez
2 domates
1 tutam maydanoz
2 küçük dilim ekmek
1 fincan çay

Ara öğünlerde yediklerim

1 kahve fincanı dut kurusu
1/2 kahve fincanı badem
1 bardak şekersiz süt
1 portakal

Akşam menüm

2 kepçe sebze çorbası
4 köfte
3 yk erişte
2 yk haşlanmış karnıbahar
4 yk yoğurt
1bardak komposto

2.5 lt su
2 mile lesli
5000 adım

Vuuuuu
Çok iyi gidiyorsun
Zayıfladığını hissediyor musun can

Daha önce diyet yaptın mı öğretmenim

Eşim geçen akşam soğuk baklava diye çıktı cheesecake trilece de almis aynı anda kaç dilim tatlı yedim bilmiyorum beni ancak bu detoks paklar
Yaaa soğuk baklava efsane değil mi eşim ben seviyorum diye her hafta alıyor bence aşırı leziz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…