- 11 Mart 2013
- 33.235
- 1
- 53.186
- 798
- 32
Hemen bakıyorumAçıklama yapılıyor bakalım yeni tedbirler alınacak mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen bakıyorumAçıklama yapılıyor bakalım yeni tedbirler alınacak mı
Hoş buldum Tuçe,Hoşgeldin
Teşekkür ediyorum elecda sen nasılsınHoş buldum Tuçe,
Nasılsın? Konun hayırlı olsun
Ahhh ben de sana bebişim diyeyim yerini tutmaz tabi ama idare ederAnnemde bana bebişim ve tuçi der hep annemi özledim bak şimdi
Whatsappa gelsene hemenYa sunu bi ben deneyemedim
Ama birsure yemeyeyim tatlinin adini istemiyorum yeni bir tanidik! fistikli baklava ve midye getirmisti catladik yerken
Aa sana anlatmam gerekenler var
Haha aynen yapma boşver kuşum yeşil kabak olacak bal kabağı olmaz 3 günlük detoks içinYok valla yapmıyorum tatlı.Ben yemezsem kimse yiyemezNutella var
Sarılalım ama covid varAhhh ben de sana bebişim diyeyim yerini tutmaz tabi ama idare eder
Bizde her yerden deneyelim dedik hangisi güzelse alırız diye ama gerçekten dünyalar kadar fark oluyo bence ,her yerden yenmemeliUcuz olanlardan hiç yemedim ilk bir arkadaşımız getirmişti eve çok sevdik . Sonra orduevinden almaya başladık . Ama oraya da Siirt’in en iyilerinden bir pastahaneden geliyor
Sesli boşver okumak istiyorum. Bi sepet oluşturduk daha almadım ama . Abi bebeğe ve bize . Karşı komşum aradı bugün. Dün abi bebek gece ağladı ya onun oğlu da kalkmış bebek uyumuyor ben neden uyuyayım demiş kadınla telefonda konuştuk dedi ki kütüphanelerimizi paylaşalım resim atarım sana dedi bi rica edeyim şimdi günde 10 sayfa okursam bile iyi gelir5 dk ayir kendine
Bolum bolum kitaplar al
1 paragraf bile kardir
Yada sesli kitap dinle
Dimi bizde triliçe de öyle oldukBizde her yerden deneyelim dedik hangisi güzelse alırız diye ama gerçekten dünyalar kadar fark oluyo bence ,her yerden yenmemeli
İyiyim teşekkür ederim. Ay başında bakıcı teyzemiz covid oldu, ondan da bize bulaştı. Çok şükür ben semptom olmadan atlattım. Eşimde sadece koku kaybı oldu. Kızlar da bir sıkıntı olmadı çok şükür. Yaklaşık 20 gün karantinada kaldıktan sonra tekrar test yaptırdık. Negatifi görünce de iş başı yaptık.Teşekkür ediyorum elecda sen nasılsın
İyiyim teşekkür ederim. Ay başında bakıcı teyzemiz covid oldu, ondan da bize bulaştı. Çok şükür ben semptom olmadan atlattım. Eşimde sadece koku kaybı oldu. Kızlar da bir sıkıntı olmadı çok şükür. Yaklaşık 20 gün karantinada kaldıktan sonra tekrar test yaptırdık. Negatifi görünce de iş başı yaptık.
Ahhh çok geçmiş olsun neyse ki sakin atlatmışsınız umarım bir daha yaşamaZsınızİyiyim teşekkür ederim. Ay başında bakıcı teyzemiz covid oldu, ondan da bize bulaştı. Çok şükür ben semptom olmadan atlattım. Eşimde sadece koku kaybı oldu. Kızlar da bir sıkıntı olmadı çok şükür. Yaklaşık 20 gün karantinada kaldıktan sonra tekrar test yaptırdık. Negatifi görünce de iş başı yaptık.
Sevgi tam olarak nasıl pişiriyorsun köfteyi . Oğluşun ki sert sankiSelam kızlar
Eşim beşte çıkması gerekiyordu, hala gelmedi.
Öğlen kısır ve kabak kızartması yaptım üzerine sarmısaklı yoğurt ile. Kısırın üstünede biraz nar serptim. Oğlana kısık ateşte köfte pişirdim, bundan sonra böyle yapıcağm yumuşscık oluyor.
eşim gelince nohut yemeği ve kabak yer.
Biz oğlumla yemeğimizi yedik.
yarın hastaneye gidecğz inşallah sonucu güzel olur. Bugün temizlğide bitirdim, yarın eşim evdeyken yemek dışında bişey yapmam.
Geçmiş olsun Elacdaİyiyim teşekkür ederim. Ay başında bakıcı teyzemiz covid oldu, ondan da bize bulaştı. Çok şükür ben semptom olmadan atlattım. Eşimde sadece koku kaybı oldu. Kızlar da bir sıkıntı olmadı çok şükür. Yaklaşık 20 gün karantinada kaldıktan sonra tekrar test yaptırdık. Negatifi görünce de iş başı yaptık.
Evet ben şokHiç bir tedbir yok ben mi yanlış anladım
Ben izleyemedim canım özet geçer msnHiç bir tedbir yok ben mi yanlış anladım
Tuğce ikinci cümleni tam olarak anlamadım:)Sevgi tam olarak nasıl pişiriyorsun köfteyi . Oğluşun ki sert sanki