- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Canım doğum günü partisi yapmıştınız yanlış hatırlamıyorsam gelenlerden de bulaşmış olabilirKahveye gittiğim arkadaşın eşide test verdi dün negatif çıktı nerden bulaştı acaba bugünde başım dönüyor ayağa kalkınca düşecek gibi oluyorum duş aldım zor geldim yataga
CanımsınOkyonus ilk gün ölümüne yidimmm
Dün ve bugün harika
Pikap harika fikir hayırlı olsun
Öğretmenler günü mesajın için de çok teşekkür ederim
tuce_tuce sana da çok teşekkür ederim
Diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim ve geçmiş de olsa ben de tüm öğretmen arkadaşlarimin ve bu süreçte çocukların ikinci öğretmenleri olan annelerin gününü kutluyorum
Afiyet olsun
Tavsiye edilen iki kreş oldu.Ozellikle biri daha kurumsal ve eğitim eğlence bakimindan hitap ediyor bana. Ama 36 aylık kabul ediliyormuş.33 ay civarı da olabilirmiş.Bir diğer kreş ise gezmedim içini ama disardan bakıldığında tam ismine yakışır bir güzellikte minik bir kolej edası var bol etkinlikli az mevcutlu bahçesi oyun parkı vb. Ama 30 ay kabulü varmis onlarinda. Kızımin sosyallesecegi anlarda çıktı bu hastalık.Aile büyükleri dahil anne baba disinda insan görmüyor.Uzuluyorum.Ve bakıcı konusu beni ürkütüyor.Sebebi sanırım okuduklarimiz gördüklerimiz bu yüzden çok korkuyorum.Bundansa arkadaşları olacağı bir kresi tercih ediyorum.Ogretmenim,mesleğimi özledim.Ama kızım 2 yaşında oldugunda bile mesleğime kreşlerin şartları yüzünden donemiyorum.Sehrimi yazayım.Kres isimlerini de yakinsak bildireyim sana.Sen muhtemelen saglarsin bu şartları 2,5 yaşı gecik olacağı içinBen de gelecek sene mayıs-haziran aylarında kreşe vereceğim kızımı. 2.5 yaşını biraz geçmiş olacak. Hangi şehirdeydin? Görüştüğün kreşler nasıl? Fikir almak isterim senden.
Onların testi negatif canım ben hastalanınca hemen test verdiler zaten gripti tanesinin eşi oda iyileşmişti yinede dün test verdiler sabah belli olmuş negatifCanım doğum günü partisi yapmıştınız yanlış hatırlamıyorsam gelenlerden de bulaşmış olabilir
Eşinde pozitif o zaman18 ndeydi doğum günü zaten aynı kişilerle görüşüyorum başka kimseyle görüşmüyorum karşı komşum birde yan binadaki komşum 2 aile çağırdım onlarda dışarı çıkmayan kronik hastalıkları oldugu için dikkatli olanlar. Eşimde hala tat koku yok bende var anlamadım gerçekten Allah kimseye yaşatmasın
Ooo iyi bi 100 TL gitmiş olsaİlk harcamayı yaptım ama yazmiiiicciiiiiiiim
Eve yemek siparişi verdik
Kocam soğuk baklava almış birde ekler görünce delirdimSöylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?