• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende satmak istiyorum ama kargo falan uğraşamam şimdi erteledim😂

Ben buyuk parca ise esime biraktirdim kucukleri kendim verdim
Su an ztn kargonun yanina hergun gidiyorum
Durumlar cok fena insallah yine satilir
Komposto bile yukledim biri sordu
Acil gelire cevirmem lazim
Sattigim seylerde ceyizden gelen az giyilmis terlik ve alip giymeye firsat bulamadigim gecelik

Eşim 400 filan bekliyordu. 3 büyük petek ve banyodaki havlupan yanıyor. 500/600/700 diye gider bizimki. Çok sıcak değil çok sogukta. Odalar çok güzel güneş alıyor. Ama alt katımdaki yakmıyor. Üstümüz çatı katı boş bunlarda etkiliyor.

Bizim evde 8 Petek yanıyor çok soğuklarda 500 e yakın geliyor
Benim ev dubleks üst kat yanmıyor alt katta her şeyimiz misafir gelirse üst katı açıyorum bizimde üstümüz boş sayılır
Bizde şu an 150 tl lik yakmışız fatura kesileli 20 gün olmuş
Aç kapat yapmayın kızlar daha çok yakıyor öyle
Bizde 45 derecede yanıyor serin olursa 50 55 dereceye alıyoruz
Bizim de ev dubleks, alt üst açık 8 petek 2 de havlupan var bakalım ne gelecek merak ediyorum. 35’te yakıyoruz neredeyse Kasım başından bu yana
Ay geldim işler yeni bitti şade kahvemi içiyorum sade soda eşliğinde😂Orman kebabı yaptım yanına bulgur pilavı.Yarın içinde zeytınyaglı portakallı kereviz yaptım soğusun dolaba atarım dinlensin yarına daha lezzetli olur.Bulgır pilavı kalır yarına yanına onu eklerim.Birde öğlen arası tavuk suyu çorba yaparım yeter.
Ben de zeytinyağlıyı hep bir gün önceden yaparım. Dinlenince lezzeti cok güzel oturuyor.
Doktor baktı bugün veya yarın tamamen patlamış olur ithatap değil o dedi strese girmiştim sabahtan beri . Üst dişler hep böyle zor çıkar zaten dedi
Bizim üstten iki diş patlarken 4 gün ateş yaptı cocuğa :(

Bizim de ev dubleks, alt üst açık 8 petek 2 de havlupan var bakalım ne gelecek merak ediyorum. 35’te yakıyoruz neredeyse Kasım başından bu yana

Ben de zeytinyağlıyı hep bir gün önceden yaparım. Dinlenince lezzeti cok güzel oturuyor.

Bizim üstten iki diş patlarken 4 gün ateş yaptı cocuğa :(
Sana resim atsam ağlarsın kötü çok

Okyonus ilk gün ölümüne yidimmm🤪
Dün ve bugün harika🤩
Pikap harika fikir hayırlı olsun 🥰
Öğretmenler günü mesajın için de çok teşekkür ederim ♥️
tuce_tuce tuce_tuce sana da çok teşekkür ederim ♥️
Diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim ve geçmiş de olsa ben de tüm öğretmen arkadaşlarimin ve bu süreçte çocukların ikinci öğretmenleri olan annelerin gününü kutluyorum 🤩🥰🌾

Doğum günü olayı ne zamandır ? Eve gelenlerden olmuş olabilir . Birde benim annemin doktoru artık testlere güven bitti dedi
18 ndeydi doğum günü zaten aynı kişilerle görüşüyorum başka kimseyle görüşmüyorum karşı komşum birde yan binadaki komşum 2 aile çağırdım onlarda dışarı çıkmayan kronik hastalıkları oldugu için dikkatli olanlar. Eşimde hala tat koku yok bende var anlamadım gerçekten Allah kimseye yaşatmasın

Kızım bugün 2 menenjit aşısı oldu.Gece uyku yok bize ama inşallah ateş yapmaz.

Onun haricinde şimdiden gelecek sene Eylül için kreş araştırmaya başladım ve şaka gibi. 24 aylık kabul eden kreş yok. Güzelim şehirden nefret edesim var.

Kızım bugün 2 menenjit aşısı oldu.Gece uyku yok bize ama inşallah ateş yapmaz.

Onun haricinde şimdiden gelecek sene Eylül için kreş araştırmaya başladım ve şaka gibi. 24 aylık kabul eden kreş yok. Güzelim şehirden nefret edesim var.
Ben de gelecek sene mayıs-haziran aylarında kreşe vereceğim kızımı. 2.5 yaşını biraz geçmiş olacak. Hangi şehirdeydin? Görüştüğün kreşler nasıl? Fikir almak isterim senden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back