Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür Nazlı olacak bu paşaDayanamadım oğlanı doktora götürdüm ay yanlız gittik zorlandım oto koltuğuna oturt filan strese girdim . Sorun yok allahtan
Doktor baktı bugün veya yarın tamamen patlamış olur ithatap değil o dedi strese girmiştim sabahtan beri . Üst dişler hep böyle zor çıkar zaten dediÇok şükür Nazlı olacak bu paşa
Bir çıkarsa dişlerini ne çok yıprandı kuzum yaDoktor baktı bugün veya yarın tamamen patlamış olur ithatap değil o dedi strese girmiştim sabahtan beri . Üst dişler hep böyle zor çıkar zaten dedi
Bende satmak istiyorum ama kargo falan uğraşamam şimdi erteledimDun ve bugun 2 parca dolapta satildi cok mutluyum
Bende satmak istiyorum ama kargo falan uğraşamam şimdi erteledim
Eşim 400 filan bekliyordu. 3 büyük petek ve banyodaki havlupan yanıyor. 500/600/700 diye gider bizimki. Çok sıcak değil çok sogukta. Odalar çok güzel güneş alıyor. Ama alt katımdaki yakmıyor. Üstümüz çatı katı boş bunlarda etkiliyor.
Bizim de ev dubleks, alt üst açık 8 petek 2 de havlupan var bakalım ne gelecek merak ediyorum. 35’te yakıyoruz neredeyse Kasım başından bu yanaBizim evde 8 Petek yanıyor çok soğuklarda 500 e yakın geliyor
Benim ev dubleks üst kat yanmıyor alt katta her şeyimiz misafir gelirse üst katı açıyorum bizimde üstümüz boş sayılır
Bizde şu an 150 tl lik yakmışız fatura kesileli 20 gün olmuş
Aç kapat yapmayın kızlar daha çok yakıyor öyle
Bizde 45 derecede yanıyor serin olursa 50 55 dereceye alıyoruz
Ben de zeytinyağlıyı hep bir gün önceden yaparım. Dinlenince lezzeti cok güzel oturuyor.Ay geldim işler yeni bitti şade kahvemi içiyorum sade soda eşliğindeOrman kebabı yaptım yanına bulgur pilavı.Yarın içinde zeytınyaglı portakallı kereviz yaptım soğusun dolaba atarım dinlensin yarına daha lezzetli olur.Bulgır pilavı kalır yarına yanına onu eklerim.Birde öğlen arası tavuk suyu çorba yaparım yeter.
Bizim üstten iki diş patlarken 4 gün ateş yaptı cocuğaDoktor baktı bugün veya yarın tamamen patlamış olur ithatap değil o dedi strese girmiştim sabahtan beri . Üst dişler hep böyle zor çıkar zaten dedi
Sana resim atsam ağlarsın kötü çokBizim de ev dubleks, alt üst açık 8 petek 2 de havlupan var bakalım ne gelecek merak ediyorum. 35’te yakıyoruz neredeyse Kasım başından bu yana
Ben de zeytinyağlıyı hep bir gün önceden yaparım. Dinlenince lezzeti cok güzel oturuyor.
Bizim üstten iki diş patlarken 4 gün ateş yaptı cocuğa
Ahhhh bu bebeler ❤❤❤Dayanamadım oğlanı doktora götürdüm ay yanlız gittik zorlandım oto koltuğuna oturt filan strese girdim . Sorun yok allahtan
Okyonus ilk gün ölümüne yidimmm
18 ndeydi doğum günü zaten aynı kişilerle görüşüyorum başka kimseyle görüşmüyorum karşı komşum birde yan binadaki komşum 2 aile çağırdım onlarda dışarı çıkmayan kronik hastalıkları oldugu için dikkatli olanlar. Eşimde hala tat koku yok bende var anlamadım gerçekten Allah kimseye yaşatmasınDoğum günü olayı ne zamandır ? Eve gelenlerden olmuş olabilir . Birde benim annemin doktoru artık testlere güven bitti dedi
Ah yavruma ya.Sana resim atsam ağlarsın kötü çok
Ben de gelecek sene mayıs-haziran aylarında kreşe vereceğim kızımı. 2.5 yaşını biraz geçmiş olacak. Hangi şehirdeydin? Görüştüğün kreşler nasıl? Fikir almak isterim senden.Kızım bugün 2 menenjit aşısı oldu.Gece uyku yok bize ama inşallah ateş yapmaz.
Onun haricinde şimdiden gelecek sene Eylül için kreş araştırmaya başladım ve şaka gibi. 24 aylık kabul eden kreş yok. Güzelim şehirden nefret edesim var.