🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende satmak istiyorum ama kargo falan uğraşamam şimdi erteledim

Ben buyuk parca ise esime biraktirdim kucukleri kendim verdim
Su an ztn kargonun yanina hergun gidiyorum
Durumlar cok fena insallah yine satilir
Komposto bile yukledim biri sordu
Acil gelire cevirmem lazim
Sattigim seylerde ceyizden gelen az giyilmis terlik ve alip giymeye firsat bulamadigim gecelik

Bizim de ev dubleks, alt üst açık 8 petek 2 de havlupan var bakalım ne gelecek merak ediyorum. 35’te yakıyoruz neredeyse Kasım başından bu yana
Ben de zeytinyağlıyı hep bir gün önceden yaparım. Dinlenince lezzeti cok güzel oturuyor.
Doktor baktı bugün veya yarın tamamen patlamış olur ithatap değil o dedi strese girmiştim sabahtan beri . Üst dişler hep böyle zor çıkar zaten dedi
Bizim üstten iki diş patlarken 4 gün ateş yaptı cocuğa

Sana resim atsam ağlarsın kötü çok

Selam kizlar

Telefonum iyice gitti suan tamire de veremem kargolarim var gelecek
Kizimin telinden girebiliylrum ancak

Menum Terbiyeli havu corbasi
Tavuk kızartması
Pirinc pilavi
Cikolata soslu buskivili pasta yaptim

Elektrik faturası 230 gelmis

Okyonus ilk gün ölümüne yidimmm
Dün ve bugün harika
Pikap harika fikir hayırlı olsun
Öğretmenler günü mesajın için de çok teşekkür ederim
tuce_tuce sana da çok teşekkür ederim
Diğer tüm arkadaşlara teşekkür ederim ve geçmiş de olsa ben de tüm öğretmen arkadaşlarimin ve bu süreçte çocukların ikinci öğretmenleri olan annelerin gününü kutluyorum

Doğum günü olayı ne zamandır ? Eve gelenlerden olmuş olabilir . Birde benim annemin doktoru artık testlere güven bitti dedi
18 ndeydi doğum günü zaten aynı kişilerle görüşüyorum başka kimseyle görüşmüyorum karşı komşum birde yan binadaki komşum 2 aile çağırdım onlarda dışarı çıkmayan kronik hastalıkları oldugu için dikkatli olanlar. Eşimde hala tat koku yok bende var anlamadım gerçekten Allah kimseye yaşatmasın

Kızım bugün 2 menenjit aşısı oldu.Gece uyku yok bize ama inşallah ateş yapmaz.

Onun haricinde şimdiden gelecek sene Eylül için kreş araştırmaya başladım ve şaka gibi. 24 aylık kabul eden kreş yok. Güzelim şehirden nefret edesim var.

Ben de gelecek sene mayıs-haziran aylarında kreşe vereceğim kızımı. 2.5 yaşını biraz geçmiş olacak. Hangi şehirdeydin? Görüştüğün kreşler nasıl? Fikir almak isterim senden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…