- 11 Mart 2013
- 33.237
- 1
- 53.186
- 798
- 32
Evet öyleymiş. Bizim kombi iyi değil açıkçası çok harcıyor az ısıtıyorBen bazen aç kapat yaptım. Artık öyle yapmıyorum. Daha çok yakıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyleymiş. Bizim kombi iyi değil açıkçası çok harcıyor az ısıtıyorBen bazen aç kapat yaptım. Artık öyle yapmıyorum. Daha çok yakıyormuş
Bizim 30 da yanıyor. Ama geçen sene varya boş yere fazla fatura ödedik. Petekler hiç ısımmadığı halde hep 60 derecede yaktık üstüne elektrik sobası yaktım. Sonra ev sahibimz bir makine getrdi hepsinin içini teker teker temizletti sularını değiştrdi. Havasını aldı. Şimdi 30 da elimiz yanıyor. 60 da o kadar yanmıyordu geçen seneBizim 4 Petek 40 derecede yanıyor .
8 petekle 500 çok iyi canımBizim evde 8 Petek yanıyor çok soğuklarda 500 e yakın geliyor
Benim ev dubleks üst kat yanmıyor alt katta her şeyimiz misafir gelirse üst katı açıyorum bizimde üstümüz boş sayılır
Bizde şu an 150 tl lik yakmışız fatura kesileli 20 gün olmuş
Aç kapat yapmayın kızlar daha çok yakıyor öyle
Bizde 45 derecede yanıyor serin olursa 50 55 dereceye alıyoruz
Evet iyi geliyor fatura ama bakımları asla aksatmaz eşim8 petekle 500 çok iyi canım
Ondan işte yoğuşma çok önemli enerji tasarrufu sağlıyorEvet iyi geliyor fatura ama bakımları asla aksatmaz eşim
Kombi Viessmann yoğuşmalı
Maşallah çok iyi sizin faturalar metreküp fiyatı mı ucuz acabaBen kombiyi geçen yıl aldım
5 petek
Banyoda da havlupan yanıyor
Kombi 61 derecede
Oda termostatı 23.5 derecede termostat salonda ve salon 23.5 dereceye ulaştığında diğer odalar 1 2 derece daha sıcak oluyor
Kombi hep açık sadece termostat devreye girip çıkıyor
Isınıyor muyum evet hem de çok
Üst kat boş alt kat adam akıllı yakmaz
2.kat geçen ay 180 tl Ben 192 tl ödedik
Ortamızdaki 60 tl
Doğum günü olayı ne zamandır ? Eve gelenlerden olmuş olabilir . Birde benim annemin doktoru artık testlere güven bitti dediKahveye gittiğim arkadaşın eşide test verdi dün negatif çıktı nerden bulaştı acaba bugünde başım dönüyor ayağa kalkınca düşecek gibi oluyorum duş aldım zor geldim yataga
Ben memnunum o fatura ekim ayına ait 3 hafta yakmıştımMaşallah çok iyi sizin faturalar metreküp fiyatı mı ucuz acaba
Eşimin de ilk yaptırdığımız testi negatif çıktı. Belirtiler 2-3 gün sonra düzelmeyince tekrar test yaptık. Sonuç pozitif çıktı.Doğum günü olayı ne zamandır ? Eve gelenlerden olmuş olabilir . Birde benim annemin doktoru artık testlere güven bitti dedi
Metreküpü kdv dahil 1.70 1.71 tlMaşallah çok iyi sizin faturalar metreküp fiyatı mı ucuz acaba
Evet bazen öyle oluyormuşEşimin de ilk yaptırdığımız testi negatif çıktı. Belirtiler 2-3 gün sonra düzelmeyince tekrar test yaptık. Sonuç pozitif çıktı.