• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim 4 Petek 40 derecede yanıyor .
Bizim 30 da yanıyor. Ama geçen sene varya boş yere fazla fatura ödedik. Petekler hiç ısımmadığı halde hep 60 derecede yaktık üstüne elektrik sobası yaktım. Sonra ev sahibimz bir makine getrdi hepsinin içini teker teker temizletti sularını değiştrdi. Havasını aldı. Şimdi 30 da elimiz yanıyor. 60 da o kadar yanmıyordu geçen sene

Bizim evde 8 Petek yanıyor çok soğuklarda 500 e yakın geliyor
Benim ev dubleks üst kat yanmıyor alt katta her şeyimiz misafir gelirse üst katı açıyorum bizimde üstümüz boş sayılır
Bizde şu an 150 tl lik yakmışız fatura kesileli 20 gün olmuş
Aç kapat yapmayın kızlar daha çok yakıyor öyle
Bizde 45 derecede yanıyor serin olursa 50 55 dereceye alıyoruz

Bizim evde 8 Petek yanıyor çok soğuklarda 500 e yakın geliyor
Benim ev dubleks üst kat yanmıyor alt katta her şeyimiz misafir gelirse üst katı açıyorum bizimde üstümüz boş sayılır
Bizde şu an 150 tl lik yakmışız fatura kesileli 20 gün olmuş
Aç kapat yapmayın kızlar daha çok yakıyor öyle
Bizde 45 derecede yanıyor serin olursa 50 55 dereceye alıyoruz
8 petekle 500 çok iyi canım

Bende artik kapatmam ama kombimiz hic iyi degil cok onemli bir etken
Annemin evinde dubleks eve en soguklarda 270 tl odedik her yer yaniyordu ve sicaktan catliyorduk izolasyonda cok onemli
Pimapenleri ayarladik biraz fark etti sanki

Kahvaltimi yaptim. Cocuklara hazirladim yaptirdim. Canli derslerimi bitirdim sukur. Yemeklerimi yaptim. Simdi kucugu uyutuyorum. Kizimin odasini duzenleyecegiz birazdan birlikte.Sonra da okuma saatimiz😍

Ben kombiyi geçen yıl aldım
5 petek
Banyoda da havlupan yanıyor
Kombi 61 derecede
Oda termostatı 23.5 derecede termostat salonda ve salon 23.5 dereceye ulaştığında diğer odalar 1 2 derece daha sıcak oluyor

Kombi hep açık sadece termostat devreye girip çıkıyor
Isınıyor muyum evet hem de çok
Üst kat boş alt kat adam akıllı yakmaz

2.kat geçen ay 180 tl Ben 192 tl ödedik
Ortamızdaki 60 tl

Kahveye gittiğim arkadaşın eşide test verdi dün negatif çıktı nerden bulaştı acaba bugünde başım dönüyor ayağa kalkınca düşecek gibi oluyorum duş aldım zor geldim yataga

Ben kombiyi geçen yıl aldım
5 petek
Banyoda da havlupan yanıyor
Kombi 61 derecede
Oda termostatı 23.5 derecede termostat salonda ve salon 23.5 dereceye ulaştığında diğer odalar 1 2 derece daha sıcak oluyor

Kombi hep açık sadece termostat devreye girip çıkıyor
Isınıyor muyum evet hem de çok
Üst kat boş alt kat adam akıllı yakmaz

2.kat geçen ay 180 tl Ben 192 tl ödedik
Ortamızdaki 60 tl
Maşallah çok iyi sizin faturalar metreküp fiyatı mı ucuz acaba

Kahveye gittiğim arkadaşın eşide test verdi dün negatif çıktı nerden bulaştı acaba bugünde başım dönüyor ayağa kalkınca düşecek gibi oluyorum duş aldım zor geldim yataga
Doğum günü olayı ne zamandır ? Eve gelenlerden olmuş olabilir . Birde benim annemin doktoru artık testlere güven bitti dedi

Maşallah çok iyi sizin faturalar metreküp fiyatı mı ucuz acaba
Ben memnunum o fatura ekim ayına ait 3 hafta yakmıştım
Havalar da biraz daha sıcaktı

Şu an güncel olan fatura hesapladım 317 tl önümüzdeki hafta gelir 450 tl civarı gelebilir diye düşünüyorum
Güzel ısındığımız için gözüme çok gelmiyor

Doğum günü olayı ne zamandır ? Eve gelenlerden olmuş olabilir . Birde benim annemin doktoru artık testlere güven bitti dedi
Eşimin de ilk yaptırdığımız testi negatif çıktı. Belirtiler 2-3 gün sonra düzelmeyince tekrar test yaptık. Sonuç pozitif çıktı.

Ay geldim işler yeni bitti şade kahvemi içiyorum sade soda eşliğinde😂Orman kebabı yaptım yanına bulgur pilavı.Yarın içinde zeytınyaglı portakallı kereviz yaptım soğusun dolaba atarım dinlensin yarına daha lezzetli olur.Bulgır pilavı kalır yarına yanına onu eklerim.Birde öğlen arası tavuk suyu çorba yaparım yeter.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back