• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet butun bunlar cok yorucu cok uzucu
Evet çok üzücü artık bunaldığımı hissediyorum kimseyi görmüyorum. Sabah kalkıyorum aynı saatte ve hergün hangi saatte ne yaptığım çok standart belli yani birbirinin aynısı. Oğluma doğum günü yapacaktım oda yattı resmen . Sanki insanlar gelecek gibi hazırlık yapacağım resim çekiniriz evde 😞

Sağol canım
Sen nasılsın yakışıklı nasıl
Çekmecelere giriyor mu hala 😬
Hahaha hiç bildiğin gibi abi bebek fena yeni yerler keşif etti o dolapları açıyor ayakta duruyor . Bugün 1 adım attı pat düştü 🤣

O bir adım geldiyse yakında yürür
Yürümesi sürünmesinden daha güvenli geliyor bana
Bugün öğleden sonra elinde tutuyordum bi an bıraktım kendi 1 adım attı anında düştü . O an tesadüf te olmuş olabilir diye düşündüm . Eşim akşamları holde elinden tutup yürüyordu . 1 haftadır filan yani üst dişi başladıktan sonra öyle çalışmak istemiyor kendini yere atıyor anında yorgun sanırım

Annemin doğumgünü yarın. Babam da dönmeden pasta kestik yedik.
Şimdi ne yapıyoruz. İki gün ban yedim olaylar olaylar. Diyet mi? 300₺ ne? Ay bana özet geçin ne olur anlamadım bi sey
Haftalık mutfak harcamasına 300 tl limit koyduk
Bakalım kim tutturacak limiti aşmayacak yarış tertipledik
Alışverişlerimizi yazıyoruz

Bir de diyet yapıyoruz
Yediklerimizi içtiklerimizi yazıyoruz birbirimizi motive ediyoruz

Annemin doğumgünü yarın. Babam da dönmeden pasta kestik yedik.
Şimdi ne yapıyoruz. İki gün ban yedim olaylar olaylar. Diyet mi? 300₺ ne? Ay bana özet geçin ne olur anlamadım bi sey
Haftalık 300 TL mutfak bütçesi koyduk . Her gün harcadığımızı yazıyorduk ya artık yazmayıp pazar günü akşam söylüyoruz en az harcayan birinci olacak 🤣 telefonunun not bölümüne yaz bize pazar günü atarsın 🤣 kızlar diyet yapıyorlar ben yapmıyorum malum . Diyetle ilgili okyonus okyonus u vekil seçmiştim o açıklama yapar sana 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back