- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımAfiyet olsun allah kabul etsin
Önümüzdeki sene tatile gitmek istiyorum ben oğlumla denize girsek o suyu çok seviyor hiç bir çocukla oyuncak oynamadı şimdiye kadar arkadaşı yok ne olacak böyle durumumuz
Evet çok üzücü artık bunaldığımı hissediyorum kimseyi görmüyorum. Sabah kalkıyorum aynı saatte ve hergün hangi saatte ne yaptığım çok standart belli yani birbirinin aynısı. Oğluma doğum günü yapacaktım oda yattı resmen . Sanki insanlar gelecek gibi hazırlık yapacağım resim çekiniriz evdeEvet butun bunlar cok yorucu cok uzucu
Hahaha hiç bildiğin gibi abi bebek fena yeni yerler keşif etti o dolapları açıyor ayakta duruyor . Bugün 1 adım attı pat düştüSağol canım
Sen nasılsın yakışıklı nasıl
Çekmecelere giriyor mu hala
O bir adım geldiyse yakında yürürHahaha hiç bildiğin gibi abi bebek fena yeni yerler keşif etti o dolapları açıyor ayakta duruyor . Bugün 1 adım attı pat düştü
Esilaaaa ben de aöl mezunuyum. Ay çok sevindim :)Ogretmenlerim ogretmenler gununuz kutlu olsun Varyemez @Kahveci bi hatun @nedemistimkibenn boza
Gozden kacirdigim kimse olmasin aman
Ise basladigim tarih ve ogretmenler gunu.
Ben anadolu ogretmen lisesi mezunuyum
Hacettepe de biraz matematik ogretmenligi okudum
Ama yapmak kismet degilmis
Bende yer fıstığı çekirdek ile sınanıyorum suanDün mantı bugün çikolata ile sınandım ama yemedim, yenilmedim
Bugün öğleden sonra elinde tutuyordum bi an bıraktım kendi 1 adım attı anında düştü . O an tesadüf te olmuş olabilir diye düşündüm . Eşim akşamları holde elinden tutup yürüyordu . 1 haftadır filan yani üst dişi başladıktan sonra öyle çalışmak istemiyor kendini yere atıyor anında yorgun sanırımO bir adım geldiyse yakında yürür
Yürümesi sürünmesinden daha güvenli geliyor bana
Haftalık mutfak harcamasına 300 tl limit koydukAnnemin doğumgünü yarın. Babam da dönmeden pasta kestik yedik.
Şimdi ne yapıyoruz. İki gün ban yedim olaylar olaylar. Diyet mi? 300₺ ne? Ay bana özet geçin ne olur anlamadım bi sey
Ay ben hemen yenildim pastayaDün mantı bugün çikolata ile sınandım ama yemedim, yenilmedim
Haftalık 300 TL mutfak bütçesi koyduk . Her gün harcadığımızı yazıyorduk ya artık yazmayıp pazar günü akşam söylüyoruz en az harcayan birinci olacak telefonunun not bölümüne yaz bize pazar günü atarsın kızlar diyet yapıyorlar ben yapmıyorum malum . Diyetle ilgili okyonus u vekil seçmiştim o açıklama yapar sanaAnnemin doğumgünü yarın. Babam da dönmeden pasta kestik yedik.
Şimdi ne yapıyoruz. İki gün ban yedim olaylar olaylar. Diyet mi? 300₺ ne? Ay bana özet geçin ne olur anlamadım bi sey
Gel sarılalım bana sarıl trendyola bakmaİyi ki bütçe koymuşuzbu hafta yoksa trendyol batağına düşecektim kendimi zor tutuyorum şuan
Yiyecek alışverişi 300tl.Kıyafet falan serbestBak Kmsl Hnd kahve makınası aldı robot alacakBende pikap ve plak alacağımİyi ki bütçe koymuşuzbu hafta yoksa trendyol batağına düşecektim kendimi zor tutuyorum şuan