🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen öyle kızlar
Kimsede yerinde durmuyor ama maşallah
Düzgün yasak gelmeden bu sayıların aşşağı inmesi çok zor
Bi arkadaşım evde hala bebek görmesi yapıyor . Birde kocasının bi akrabası türkiyenin öbür ucundan bunlara kalmaya geldi otobüsle hemde . Şimdi başka şehire gitmiş oradan da evine gidecekmiş. Sordum neyle döndüler diye otobüs dedi sadece sustum inanamıyorum

Tebrik ediyoruz kendilerini bu kadar cahil kafasında oldukları için

Evet iyiydi zerya sen ne aldın
Viabiotics immunace aldım içiyorum 10 gündür bana da iyi geldi. Enerjimi yükseltti senin de aklında olsun. d vitamini de kullanmaya başladım.

Senin dediğini de denemek istiyorum aklımda olsun elimdeki azalınca onu sipariş vereceğim

Düzenli vitamin takviyesi kullanacağım artık karar verdim

Selam bayanlar
Sabah:
1 bardak süt,1 yemek kaşığı chia tohumu,2 yemek kaşığı yulaf,muz,tarcin
Öğlen:
1kase çorba,1 kase yoğurt,yarım dilim ekmek
Şekersiz Türk kahvesi,şade soda
Aksam:
1 tabağa yakın kuru fasulye,4yemek kaşığı pilav,yarım kase yoğurt,çeyrek soğan ve brokolı salatası
2 litre suyumu içtim.Şimdş cay içeceğiz.Birde yeşil çay içer yatarım

Tebrik ediyoruz kendilerini bu kadar cahil kafasında oldukları için
Ve bir olay olmuştu bana dedi ki ben öğretmenim en basit çocuğunun uykusu ile ilgili konuşuyoruz çocuğu yeni doğan gibi sürekli uyutmaya çalışıyor dedim ki bak 10 dk uyuyor uyanıyor çünkü zamansız uyutuyorsun . Benim okuduğum kaynakları atayım sana izne bak diyorum hiççç aynı kafa devam sonra bana diyor ki ben şöyleyim böyleyim . Dedim ki misafir alma eve bak emzikli çocuğun var hastalanırsan kim bakacak ? Hiççç aynı kafa devam . Görüştüğüm bir ekip vardı burada. Whatsapp tan oturma planları yapıyorlardı virüs tavan ama kaç kez uyardım üstü kapalı açık her şekilde . Ama hala devam ediyorlar görüşmelere . En son bunlardan birisine diş buğdayı götürdüm kapıdan . Bana dedi ki sen gelmiyorsun o yüzden davet etmiyoruz seni hiç bir yere whatsapp grupta birşey soruyorum hiç kaale alınmıyorum artık Çünkü onlarla görüşmüyormuşum .

Yaaa ben bir süre ara vereceğim sadece omega alacağım. Çünkü uzun zamandır kullanıyoruz bu kadarı zararlı bizim için . Abi bebeğe zeynolinin önerdiği bir ürünü aldım doktora danışarak iştah için birde o firmanın ilaç mümessili annemin kuzeni ona da danıştık o dozunu söyledi ona göre biraz veriyorum bebeğe iyi geldi iştah açısından o çok kötü günleri bitti sanki . Ama dişte etkili tabiki .

Evet cAnım zaten uzun süreli kullanınca bazen ara vermek gerekiyor. Ben daha yeni başladığım için birkaç ay kullanmak istiyorum

Ben de oğluma d vitamini ve balık yağı kullanıyorum şuan. Başka birşey vermiyorum

En iyisini yapıyorsun bence

Valla gorustugum bir ekip var ama yeniliklere acik degilim hatta sinirlari daraltmayi dusunuyorum ama kapi kalida gezemem herhalde tasiyicilik konusu muamma
Cunku tamamen yabanci birsey var 1 yillik
Simdi birsey okudum yurt disi tum ucuslarda covid asisi zorunlu olacakmis
Benim herseyi geride birakip yurtdisini gezme hayalim suya dustu.
Harclik dovizim bile vardi euro 3 4 tl iken baslamistim

Demir ilacı
Multivitamin
B12
D vitaminini multivitaminin içinde olduğu için kestik birikim oluyor diye

Önümüzdeki sene tatile gitmek istiyorum ben oğlumla denize girsek o suyu çok seviyor hiç bir çocukla oyuncak oynamadı şimdiye kadar arkadaşı yok ne olacak böyle durumumuz

Selâmmın canikolar
Ancak bitti bizde öğretmenler günü
Hem beynim hem bedenim yoruldu
Bugün ki menüm niyetliydim

İftar
1 tabak karnabahar
1 kase kış salatası
1 dilim buğday ekmeği
1 br ayran

1 dilim pasta (bugün boyle oldu)
2 br çay

Şimdi de bitki çatı içiyorum
Su içmeye devam

Son düzenleme:
Afiyet olsun allah kabul etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…