• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar,
Burası yeni bir konu galiba. Ben de aranıza katılabilir miyim? Ben de dolar birikimi yapıyorum.
Her ay agi için yatan parayı dolar alıyorum. Ayrıca kumbaram var ve orada 5-10-1 tl birkimi yapıyorum. Dolunca açıp onunla da dolar alacağım işallah.
Hoşgeldin canım😘😘

Merhaba arkadaşlar,
Burası yeni bir konu galiba. Ben de aranıza katılabilir miyim? Ben de dolar birikimi yapıyorum.
Her ay agi için yatan parayı dolar alıyorum. Ayrıca kumbaram var ve orada 5-10-1 tl birkimi yapıyorum. Dolunca açıp onunla da dolar alacağım işallah.
Hoşgeldin biraz kendinden bahsetsene bize 😍

Hoşgeldin biraz kendinden bahsetsene bize 😍
Hoşbuldum canım. 37 yaşındayım. Evliyim ve 2 yaşında 1 kızım var. Özelde çalışıyorum. Eşimin kendine ait işyeri var. Ancak ödemeleri düzensiz. Tek maaşla gidebildiğimiz kadar gidiyoruz. Tam borçlar gırtlağı aşacakken ondan gelen bir ödeme ile düze çıkıyoruz.
Bu süreçte belli bir birikim yapıp kendi evimizi alabilmek için peşinat biriktirmek istiyorum.
Daha önceki birikim konularını baya okuyordum. Ancak borç varken birikim yapmak istememiştim. Ama o borçlar sürekli var. Artık kabul ettim. Ben birikim için elimden geleni yapacağım. Eşim de borçları tüketmeye çalışır.

Hoşbuldum canım. 37 yaşındayım. Evliyim ve 2 yaşında 1 kızım var. Özelde çalışıyorum. Eşimin kendine ait işyeri var. Ancak ödemeleri düzensiz. Tek maaşla gidebildiğimiz kadar gidiyoruz. Tam borçlar gırtlağı aşacakken ondan gelen bir ödeme ile düze çıkıyoruz.
Bu süreçte belli bir birikim yapıp kendi evimizi alabilmek için peşinat biriktirmek istiyorum.
Daha önceki birikim konularını baya okuyordum. Ancak borç varken birikim yapmak istememiştim. Ama o borçlar sürekli var. Artık kabul ettim. Ben birikim için elimden geleni yapacağım. Eşim de borçları tüketmeye çalışır.
Hoşgeldin canım 😊

Allah rahmet eylesin. Çok üzüldüm ara ara babada geliyor ağırlaşırsam diye çocuklarım aklıma geliyor 😔anneme söylemedim üzülmesin diye dudaklarım çok kötü oldu hasta mısın öyle olmazdın sen dedi grip olacak gibiyim dedim maskeyi gördü konuşurken çocuklara geçmesin diye taktım dedim 5.günü atlatsaydım çok korkuyorum
Amin 🙏
Rabbim sana da şifa versin.
kendini bırakma hiç moral de çok önemli.
iyi olacaksın inşallah dualarım seninle 🤎
Cennetmeyvesii Cennetmeyvesii de atlattı

Ogretmenlerim ogretmenler gununuz kutlu olsun Varyemez Varyemez Cedric1003 Cedric1003 nedemistimkibenn nedemistimkibenn boza boza
Gozden kacirdigim kimse olmasin aman
Ise basladigim tarih ve ogretmenler gunu.
Ben anadolu ogretmen lisesi mezunuyum
Hacettepe de biraz matematik ogretmenligi okudum
Ama yapmak kismet degilmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back