• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Penguen Penguen sakin ol boş sıvı vitamin takviyesi ile gelecek üzülme hiç ama artık dikkatli ol kimseyle görüşme karantinadan sonra da

@black cat hos geldin. Birikimlerin bereketli olsun. Dolar biriktirmenin özel bir sebebi var mi?
Penguen Penguen vitamin takviyelerinin cok onemli oldufu söyleniyor. Moralini yuksek tut Alalh acil sifa versin ins gececek

Penguen Penguen içini ferah tut bu da geçecek diye düşün canım. Bol bol meyve ve sıvı, vitamin takviyesi. Zaten biliyorsun bunları. Merak etme güzel günler yakında
İnşallah kızlar canım bişey istemiyor su ve mandalina dışında bişey yiyemedim birazdan çorba içmeye çalışcam birazda yogurt yersem iyi olacak

İyi akşamlar
Günümün çoğunu mutfakta geçirdim, oğlumda eşlik etti. Mutfağı birbirine kattı:)
tuzlu kurabiye
Kıymalı pide yaptım.
Dünden pilav kalmıştı, yanına nohut pişirdim.
Gün içinde 3 defa süpürge çektim. 2 post çamaşır yıkandı. Nar ayıklayıp dolaba koydum.
mutfağı temizledim.
Sezen’i açtım.
Dinleniyorum.

İyi akşamlar
Günümün çoğunu mutfakta geçirdim, oğlumda eşlik etti. Mutfağı birbirine kattı:)
tuzlu kurabiye
Kıymalı pide yaptım.
Dünden pilav kalmıştı, yanına nohut pişirdim.
Gün içinde 3 defa süpürge çektim. 2 post çamaşır yıkandı. Nar ayıklayıp dolaba koydum.
mutfağı temizledim.
Sezen’i açtım.
Dinleniyorum.
Oğlun nasıl😍

Ogretmenlerim ogretmenler gununuz kutlu olsun Varyemez Varyemez Cedric1003 Cedric1003 nedemistimkibenn nedemistimkibenn @boza
Gozden kacirdigim kimse olmasin aman
Ise basladigim tarih ve ogretmenler gunu.
Ben anadolu ogretmen lisesi mezunuyum
Hacettepe de biraz matematik ogretmenligi okudum
Ama yapmak kismet degilmis
Cok teşekkürler canım 🌻 Benimde hayalim başka bir meslekti.Tekrar sınava girmek için basladim okumaya ama sevdim ve kaldım.Hayirlisi buymuş hakkımızda,senin içinde ♥️

Penguen Penguen tekrardan çok geçmiş olsun.iki gün önce ateşim 38e varicakti,mastit oldugumu bilmesem koronadan suphelenicektim.o kadar yayıldı ki...Allah şifa versin inşallah ve iyilestiginin haberini de tez zamanda de bize... 🙏

Kızlar nihayet gelebildim

Okula gittim bol bol sohbet muhabbet iyi geldi
Pazara gittim hem yürüyüş yaptım hava çok güzeldi

Portakal
Elma
Tere
Brokoli
Domates aldım

31 tl harcadım

Acele eve geldim süt ve dut kurusu yedim
Öğlen yemek yemedim

Akşam yemeği yaptım
Saat 14.30 da dersim başlayacak diye

Bir de baktım ki dersim 15.50 de başlıyormuş 😂😂😂😂😂

Iyi de oldu aradan yemek çıkmış oldu

Cok teşekkürler canım 🌻 Benimde hayalim başka bir meslekti.Tekrar sınava girmek için basladim okumaya ama sevdim ve kaldım.Hayirlisi buymuş hakkımızda,senin içinde ♥️

Penguen Penguen tekrardan çok geçmiş olsun.iki gün önce ateşim 38e varicakti,mastit oldugumu bilmesem koronadan suphelenicektim.o kadar yayıldı ki...Allah şifa versin inşallah ve iyilestiginin haberini de tez zamanda de bize... 🙏
Ayyy neden mastit oldun cok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back