Penguen sakin ol boş sıvı vitamin takviyesi ile gelecek üzülme hiç ama artık dikkatli ol kimseyle görüşme karantinadan sonra da
@black cat hos geldin. Birikimlerin bereketli olsun. Dolar biriktirmenin özel bir sebebi var mi?
Penguen vitamin takviyelerinin cok onemli oldufu söyleniyor. Moralini yuksek tut Alalh acil sifa versin ins gececek
İnşallah kızlar canım bişey istemiyor su ve mandalina dışında bişey yiyemedim birazdan çorba içmeye çalışcam birazda yogurt yersem iyi olacakPenguen içini ferah tut bu da geçecek diye düşün canım. Bol bol meyve ve sıvı, vitamin takviyesi. Zaten biliyorsun bunları. Merak etme güzel günler yakında
Oğlun nasılİyi akşamlar
Günümün çoğunu mutfakta geçirdim, oğlumda eşlik etti. Mutfağı birbirine kattı:)
tuzlu kurabiye
Kıymalı pide yaptım.
Dünden pilav kalmıştı, yanına nohut pişirdim.
Gün içinde 3 defa süpürge çektim. 2 post çamaşır yıkandı. Nar ayıklayıp dolaba koydum.
mutfağı temizledim.
Sezen’i açtım.
Dinleniyorum.
Amin
Rabbim sana da şifa versin.
kendini bırakma hiç moral de çok önemli.
iyi olacaksın inşallah dualarım seninle
Cennetmeyvesii de atlattı
Yaaa çok geçmiş olsunİnşallah canım
Diş derdindeİyi çok şükür
Abi bebek nasıl ?
Vaka yarın 8000 olurMelaba
Çok teşekkür ederim canımOgretmenlerim ogretmenler gununuz kutlu olsunVaryemez Cedric1003 nedemistimkibenn @boza
Gozden kacirdigim kimse olmasin aman
Ise basladigim tarih ve ogretmenler gunu.
Ben anadolu ogretmen lisesi mezunuyum
Hacettepe de biraz matematik ogretmenligi okudum
Ama yapmak kismet degilmis
Vaka yarın 8000 olur
Çok teşekkür ederim canım
Hangi öğretmen lisesinden mezunsun ?
Cok teşekkürler canımOgretmenlerim ogretmenler gununuz kutlu olsunVaryemez Cedric1003 nedemistimkibenn @boza
Gozden kacirdigim kimse olmasin aman
Ise basladigim tarih ve ogretmenler gunu.
Ben anadolu ogretmen lisesi mezunuyum
Hacettepe de biraz matematik ogretmenligi okudum
Ama yapmak kismet degilmis
Ayyy neden mastit oldun cok geçmiş olsunCok teşekkürler canımBenimde hayalim başka bir meslekti.Tekrar sınava girmek için basladim okumaya ama sevdim ve kaldım.Hayirlisi buymuş hakkımızda,senin içinde
Penguen tekrardan çok geçmiş olsun.iki gün önce ateşim 38e varicakti,mastit oldugumu bilmesem koronadan suphelenicektim.o kadar yayıldı ki...Allah şifa versin inşallah ve iyilestiginin haberini de tez zamanda de bize...
Bizimki daha yeni toparladıDiş derdinde
İnşallahBizimki daha yeni toparladı
Seninki de iyi olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?