Hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar,
Burası yeni bir konu galiba. Ben de aranıza katılabilir miyim? Ben de dolar birikimi yapıyorum.
Her ay agi için yatan parayı dolar alıyorum. Ayrıca kumbaram var ve orada 5-10-1 tl birkimi yapıyorum. Dolunca açıp onunla da dolar alacağım işallah.
Hoşgeldin biraz kendinden bahsetsene bizeMerhaba arkadaşlar,
Burası yeni bir konu galiba. Ben de aranıza katılabilir miyim? Ben de dolar birikimi yapıyorum.
Her ay agi için yatan parayı dolar alıyorum. Ayrıca kumbaram var ve orada 5-10-1 tl birkimi yapıyorum. Dolunca açıp onunla da dolar alacağım işallah.
Hoşbuldum canım. 37 yaşındayım. Evliyim ve 2 yaşında 1 kızım var. Özelde çalışıyorum. Eşimin kendine ait işyeri var. Ancak ödemeleri düzensiz. Tek maaşla gidebildiğimiz kadar gidiyoruz. Tam borçlar gırtlağı aşacakken ondan gelen bir ödeme ile düze çıkıyoruz.Hoşgeldin biraz kendinden bahsetsene bize
Hoşbuldum :)Hoşgeldin canım
Bemimde kuru fasulye fazla oldu yarın et sote düşündüm.Kalan kuru fasulyeyi Perşembe öğlen ben yerim artıkKarnabahar koydum haslaniyor
Salata yapacagim
Kalan yemekler var yensin bitsin
Başınız sağolsunS
Sağol Tuğce
Aileside çok ağır geçiriyormuş inşallah başka vefat eden olmaz.
Çok teşekkür ederim canımHerkese günaydınboza , nedemistimkibenn , Cedric1003 , @mutlu1988 , @Salty , Varyemez öğretmenler gününüz kutlu olsun sizi çok seviyorum ay umarım başka arkadaş unutmadım şuan
Böyle böyle zengin olur muyuzÇokta iyi olur ben maaşın üstünden kalan 5.3 hesaba aktariom cekemiom diye valla gram oldu. Yoktan oldu
Hoşgeldin canımHoşbuldum canım. 37 yaşındayım. Evliyim ve 2 yaşında 1 kızım var. Özelde çalışıyorum. Eşimin kendine ait işyeri var. Ancak ödemeleri düzensiz. Tek maaşla gidebildiğimiz kadar gidiyoruz. Tam borçlar gırtlağı aşacakken ondan gelen bir ödeme ile düze çıkıyoruz.
Bu süreçte belli bir birikim yapıp kendi evimizi alabilmek için peşinat biriktirmek istiyorum.
Daha önceki birikim konularını baya okuyordum. Ancak borç varken birikim yapmak istememiştim. Ama o borçlar sürekli var. Artık kabul ettim. Ben birikim için elimden geleni yapacağım. Eşim de borçları tüketmeye çalışır.
AminAllah rahmet eylesin. Çok üzüldüm ara ara babada geliyor ağırlaşırsam diye çocuklarım aklıma geliyoranneme söylemedim üzülmesin diye dudaklarım çok kötü oldu hasta mısın öyle olmazdın sen dedi grip olacak gibiyim dedim maskeyi gördü konuşurken çocuklara geçmesin diye taktım dedim 5.günü atlatsaydım çok korkuyorum
SağolunBaşınız sağolsun
İnşallah canımAmin
Rabbim sana da şifa versin.
kendini bırakma hiç moral de çok önemli.
iyi olacaksın inşallah dualarım seninle
Cennetmeyvesii de atlattı
İnşallah canım çok sağolAmin
Rabbim sana da şifa versin.
kendini bırakma hiç moral de çok önemli.
iyi olacaksın inşallah dualarım seninle
Cennetmeyvesii de atlattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?