- 18 Haziran 2018
- 1.470
- 2.108
- 133
- 33
Yanaklar sıkılıyor opuluyor falan mı . Canım bencok mutevazıyım. sen bıde benı sabahları aynanın karsısında
İnan artık takmıyorum. Kendi kendilerine ariolar. Yolu buldum benAman uzak dur sapık ruhlulardan
Kız oyuncağı ellemek bile bana kötü geldi . Öyle bir birakisim vardı ki biri görse alıp hediye ederdiDoğru yoldasın canım
dunyadakı seytanın kardeslerı bunlarKayinpederim çalışmıyor. Kaynanam benle sohpet ediyor. Dert yanio keşke iş bulsa dedim. Gorumcelerim ailelerini kotuledi ben onlara arkadaş oldum anne babanız sizin için yapiolar art niyetleri yok ama her anne baba korumacidir dedim. Eşimin yanında anne babamızı bize kotuluyor dediler mantığa bak ablamida aramış kaynanam sözde ben yüzüne baba çalışmaz etmez iş beğenmiyor falan diye hakaretler etmişim. Bunlar basitler.Bunun gibi binlercesi.
he bacım ama bız gorusmuyoruz aileyleAynı dert desene
hergun aynı saate aynanın karsısına gecıp tuuu masallah SubhanAllah bana Rabbım ayagımı tasa degdirmesin. benı kıskanan dusmanlarımın gozlerı cıksın. inşallah diyorum. ve yoluma devam ediyorumYanaklar sıkılıyor opuluyor falan mı . Canım ben
amın canım rabbıme havale ettım benPolo33 elif kurt45 kızlar yeter Allah’a havale edin hatırlayıp germeyin kendinizi.Herkes ettiğini bulur boşverin.Allah kimseye muhtaç etmesin
Hersey geçici bu hayatta sağlık olsun huzur olsun yeter.İnsan hayatta be zenginliğine ne gençliğine güvenmemeli.Allah herkesin gönlüne göre versinhergun aynı saate aynanın karsısına gecıp tuuu masallah SubhanAllah bana Rabbım ayagımı tasa degdirmesin. benı kıskanan dusmanlarımın gozlerı cıksın. inşallah diyorum. ve yoluma devam ediyorum
Harikasın ya . Düşünmeye çalıştım bı anhergun aynı saate aynanın karsısına gecıp tuuu masallah SubhanAllah bana Rabbım ayagımı tasa degdirmesin. benı kıskanan dusmanlarımın gozlerı cıksın. inşallah diyorum. ve yoluma devam ediyorum
Allah şifa versin canım tez vakitte sağlığına kavuşur inşKıZlar annem covid değil çok ciddi bir enfeksiyon geçiriyor mikrop kapmış . Tomografi temiz soran dua edenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah kimseye yaşatmasın
Amin canım inşallahAllah şifa versin canım tez vakitte sağlığına kavuşur inş
Amın canHersey geçici bu hayatta sağlık olsun huzur olsun yeter.İnsan hayatta be zenginliğine ne gençliğine güvenmemeli.Allah herkesin gönlüne göre versin
Gözünüz aydın tuce yakında ilaçlarla toparlar inşallahKıZlar annem covid değil çok ciddi bir enfeksiyon geçiriyor mikrop kapmış . Tomografi temiz soran dua edenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah kimseye yaşatmasın
kimse bısey beklemiyorum. kı kendımı mutlu edebiliyorsam gerısıde cok önemli degıl benım içinHarikasın ya . Düşünmeye çalıştım bı an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?