buna katılıyorum can sonra kaybeden bız oluyoruz tıp benım kaybettiklerim gıbı yapılanları yazsam pes artık dersınız. okadar kı acımasızlarYani onlarin maddi.olarak size hicbir yukleri ve zararlari olmadiysa ,bu durum tamamen esinle alakaliysa o.zmaan onunla konus. Kendisine ceki duzen vermesini iste.bizimkilerin bize cok zarari da oldu. Hala.da b3n izin imkan versem olur yabi. Anne babasidir buna lafim yok. Ihtiyaclari vardir buna da lafim yok. Ama ben kimsenin anne baabsina surelli bakmak ve oara vermwk icin evlenmedim. Zamanla anladilar benim tavrimi. Ben de acik avik soyledim bazi seyleri. B3nce sen de once kendini ve cocugunu dusun. Allah yardimcin olsun
can sınırı cız yoksa kımseden kımseye fayda yok bacımValla nasıl diyim harika görünümlü kişiler bı kaç defa üstüme problem yapmaya çalıştılar eşim arkamdaydi. Ondan korktular . Maddi olarak bizi yiprattilar. Biz hiç maddi destekte bulunmadık onlara. Olmamda. Ama nasıl diyim kısaca herşeyi biz yaptık keşke elimizde olsaydı edalariyla borç batağında eşimle hayata başladık. Söz verdiler tutmasınlar. Ne halleri varsa gorsun ben sadece zorunlu saygıyı veririm. Sorun biz toparlanamioruz. Çünkü hayat aynı standartta ilerlemiyor.
Ya eşim cidden çok anlayışlı merhametli güzel bir insan. Asla taraf tutmaz herkesin ne olduğunu da bilir. Kimse kimseye muhtaç olmaz ins ama olursa vay hallerine devran onların olsun.Yani onlarin maddi.olarak size hicbir yukleri ve zararlari olmadiysa ,bu durum tamamen esinle alakaliysa o.zmaan onunla konus. Kendisine ceki duzen vermesini iste.bizimkilerin bize cok zarari da oldu. Hala.da b3n izin imkan versem olur yabi. Anne babasidir buna lafim yok. Ihtiyaclari vardir buna da lafim yok. Ama ben kimsenin anne baabsina surelli bakmak ve oara vermwk icin evlenmedim. Zamanla anladilar benim tavrimi. Ben de acik avik soyledim bazi seyleri. B3nce sen de once kendini ve cocugunu dusun. Allah yardimcin olsun
Aramızda adaletli olacak kişi sensin o yüzden seni jüri olarak seçmek daha mantıklı geldi. Sor istersen tugceyeaaa o nerden cıktı.
Kız hiç acıkmadım.Şimdi şekersiz Türk kahvesi içececeğim kayınvalide ile tanımada kuru kayısı.Ama kahvaştı 11de ettim ondan acıkmadım bence
Bacım benimkiler profesyoneller. Yeminle baş edemiyorum. Şimdi görsen harikalar. Banada saygıları var çünkü korkuyorlar. Ama nasıl diyim çok farklı bişey Altan yürütüyorlar mesele ordacan sınırı cız yoksa kımseden kımseye fayda yok bacım
Evet adaletliyım haklısın ben mukkemelım ama yarısmadan asla cekılemem....Aramızda adaletli olacak kişi sensin o yüzden seni jüri olarak seçmek daha mantıklı geldi. Sor istersen tugceye
Yok dün eşim süpürdü sildi Kaynana toz aldı ben ancak yemek yaptım.Banyo WC ovamadık şimdi hallettim mis oldu
aynı benimkıler herkesın yanında kızlarıyım. herkes gıdınce dagdan gelmiş derdı..Bacım benimkiler profesyoneller. Yeminle baş edemiyorum. Şimdi görsen harikalar. Banada saygıları var çünkü korkuyorlar. Ama nasıl diyim çok farklı bişey Altan yürütüyorlar mesele orda
Çok mütevazisin sevdim seniEvet adaletliyım haklısın ben mukkemelım ama yarısmadan asla cekılemem....
Benimkiler de şizofren hiç biseyden haberim olmaz kendi kafalarında tasarlarlar. Ondan bı Tripkolik olurlar ama haberim olmaz. Kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi anlatırlar. Gene haberim yok.aynı benimkıler herkesın yanında kızlarıyım. herkes gıdınce dagdan gelmiş derdı..
cok mutevazıyım. sen bıde benı sabahları aynanın karsısındaÇok mütevazisin sevdim seni
kaynanam kendı calar kendı oynardıBenimkiler de şizofren hiç biseyden haberim olmaz kendi kafalarında tasarlarlar. Ondan bı Tripkolik olurlar ama haberim olmaz. Kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi anlatırlar. Gene haberim yok.
Kayinpederim çalışmıyor. Kaynanam benle sohpet ediyor. Dert yanio keşke iş bulsa dedim. Gorumcelerim ailelerini kotuledi ben onlara arkadaş oldum anne babanız sizin için yapiolar art niyetleri yok ama her anne baba korumacidir dedim. Eşimin yanında anne babamızı bize kotuluyor dediler mantığa bak ablamida aramış kaynanam sözde ben yüzüne baba çalışmaz etmez iş beğenmiyor falan diye hakaretler etmişim. Bunlar basitler.Bunun gibi binlercesi .aynı benimkıler herkesın yanında kızlarıyım. herkes gıdınce dagdan gelmiş derdı..
Doğru yoldasın canımBime oyuncak telefon gelmişti . Elime aldım balima alcam diye nasıl bir psikolojik baskı uyguladiysaniz, Aklıma bura geldi usulca yerine koydum.
Aynı dert desenekaynanam kendı calar kendı oynardı
Aman uzak dur sapık ruhlulardanKayinpederim çalışmıyor. Kaynanam benle sohpet ediyor. Dert yanio keşke iş bulsa dedim. Gorumcelerim ailelerini kotuledi ben onlara arkadaş oldum anne babanız sizin için yapiolar art niyetleri yok ama her anne baba korumacidir dedim. Eşimin yanında anne babamızı bize kotuluyor dediler mantığa bak ablamida aramış kaynanam sözde ben yüzüne baba çalışmaz etmez iş beğenmiyor falan diye hakaretler etmişim. Bunlar basitler.Bunun gibi binlercesi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?