🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
buna katılıyorum can sonra kaybeden bız oluyoruz tıp benım kaybettiklerim gıbı yapılanları yazsam pes artık dersınız. okadar kı acımasızlar

can sınırı cız yoksa kımseden kımseye fayda yok bacım

Ya eşim cidden çok anlayışlı merhametli güzel bir insan. Asla taraf tutmaz herkesin ne olduğunu da bilir. Kimse kimseye muhtaç olmaz ins ama olursa vay hallerine devran onların olsun.

Okyonusu bugün diyet çarptı ortalarda yok
okyonus neler yedin anlat bize
Yok dün eşim süpürdü sildi Kaynana toz aldı ben ancak yemek yaptım.Banyo WC ovamadık şimdi hallettim mis olduKayınvalide ile kahve içip çarşıya çıkacağım aksamda filtre kahve içerim Yeşil cay falan alacağım diyet ürünlerim eksik

Bacım benimkiler profesyoneller. Yeminle baş edemiyorum. Şimdi görsen harikalar. Banada saygıları var çünkü korkuyorlar. Ama nasıl diyim çok farklı bişey Altan yürütüyorlar mesele orda
aynı benimkıler herkesın yanında kızlarıyım. herkes gıdınce dagdan gelmiş derdı..

aynı benimkıler herkesın yanında kızlarıyım. herkes gıdınce dagdan gelmiş derdı..
Benimkiler de şizofren hiç biseyden haberim olmaz kendi kafalarında tasarlarlar. Ondan bı Tripkolik olurlar ama haberim olmaz. Kendi yaptıklarını ben yapmışım gibi anlatırlar. Gene haberim yok.

Evi süpürdüm sildim toz aldım , balkon yıkadım masa sandalyelerini temizledim, balkona kilim seriyorum onu yıkamıştım geçen gün onu da seriverdim.

Koridorun ince halılarını makineye attım yıkanıyorlar

Ayağıma çocuk dolanmadan temizlik yapmak ne güzelmiş ya oh be dünya varmış seri bir şekilde hallettim hepsini

Eşim çıkardı geziyorlar biraz.

Dünden hamburger var eşime onu ısıtırım ben de köfte salata yerim

Oğlan tarhana çorbası köfte makarna yer

Ben bir harcama yapmam bugün inşallah eşim de yapmaz

Kayinpederim çalışmıyor. Kaynanam benle sohpet ediyor. Dert yanio keşke iş bulsa dedim. Gorumcelerim ailelerini kotuledi ben onlara arkadaş oldum anne babanız sizin için yapiolar art niyetleri yok ama her anne baba korumacidir dedim. Eşimin yanında anne babamızı bize kotuluyor dediler mantığa bak ablamida aramış kaynanam sözde ben yüzüne baba çalışmaz etmez iş beğenmiyor falan diye hakaretler etmişim. Bunlar basitler.Bunun gibi binlercesi .

Aman uzak dur sapık ruhlulardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…