• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayinpederim çalışmıyor. Kaynanam benle sohpet ediyor. Dert yanio keşke iş bulsa dedim. Gorumcelerim ailelerini kotuledi ben onlara arkadaş oldum anne babanız sizin için yapiolar art niyetleri yok ama her anne baba korumacidir dedim. Eşimin yanında anne babamızı bize kotuluyor dediler mantığa bak ablamida aramış kaynanam sözde ben yüzüne baba çalışmaz etmez iş beğenmiyor falan diye hakaretler etmişim. Bunlar basitler.Bunun gibi binlercesi.
dunyadakı seytanın kardeslerı bunlar

hergun aynı saate aynanın karsısına gecıp tuuu masallah SubhanAllah bana Rabbım ayagımı tasa degdirmesin. benı kıskanan dusmanlarımın gozlerı cıksın. inşallah diyorum. ve yoluma devam ediyorum :KK71: :KK71: :KK71::KK71:
Hersey geçici bu hayatta sağlık olsun huzur olsun yeter.İnsan hayatta be zenginliğine ne gençliğine güvenmemeli.Allah herkesin gönlüne göre versin

KıZlar annem covid değil çok ciddi bir enfeksiyon geçiriyor mikrop kapmış . Tomografi temiz soran dua edenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah kimseye yaşatmasın
Gözünüz aydın tuce yakında ilaçlarla toparlar inşallah 💕

Evet durum bildiriyorum
20 seans fizik alicam asiri tirstim ama mecburum
450 tl oraya gidecek
Yarin baslayacak
Araligi sonuna dogru ise baslayacagim
Istanbula gidemedik ona uzuldum biraz neyse risk alamam
Markete girdim muz elma avokado birde sprey dezenfektan 77.5 tl odedim
2 ekmek 4.5 tl
Evi dolanayimda satacak birseyler bulayim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.