• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya Allah kimseyi o şekil Sınamasin onun kokusuyla bende isterdim ömür geçirmeyi herşeyi görüyorsunuz. Hepsi kaynanamlarin yüzünden şimdi lüks daireye tasinmislar bı arabaları var ikinci güzel bir araba alıyorlar. Altınımi bile görmedim keşke olsaydı her ay bı altın bozdururdum. Kimsenin malında gözüm yok altın konusunda söz verdiler şimdi geri plandalar her seferinde yok onlarda para bide herşeyi onlar yapmış gibi tavırları yok mu. Hakkımı çocuğumun hakkını helal etmiyorum.
Daha önceki yazdiklarini da okumustum. Haddim degil belki ama yazmak istedim. Neden bu kadar haksizlik yapilmasina izin verdin ya da veriyorsun. Biz de kendimiz evlendik. Hep birseylee beklediler. Fakat ben bunun onunu kestim
Acik acik esime de soyledim. Ha bundan sonrasi icin eger ihtiyac olursa ve bizim dr butcemiz elverirse uygun meblaglarda yibe yardim edilir. Ama ev ve arabamizu aldij. Birikim de yapiyirym ben yavas yavas. Lutfen sen de once kendini ve cocugunu dusun. Cok kiziyorum boyle seylere. Kendinin kiymetibi bil ilerde pisman olursun.

Daha önceki yazdiklarini da okumustum. Haddim degil belki ama yazmak istedim. Neden bu kadar haksizlik yapilmasina izin verdin ya da veriyorsun. Biz de kendimiz evlendik. Hep birseylee beklediler. Fakat ben bunun onunu kestim
Acik acik esime de soyledim. Ha bundan sonrasi icin eger ihtiyac olursa ve bizim dr butcemiz elverirse uygun meblaglarda yibe yardim edilir. Ama ev ve arabamizu aldij. Birikim de yapiyirym ben yavas yavas. Lutfen sen de once kendini ve cocugunu dusun. Cok kiziyorum boyle seylere. Kendinin kiymetibi bil ilerde pisman olursun.
Valla nasıl diyim harika görünümlü kişiler bı kaç defa üstüme problem yapmaya çalıştılar eşim arkamdaydi. Ondan korktular . Maddi olarak bizi yiprattilar. Biz hiç maddi destekte bulunmadık onlara. Olmamda. Ama nasıl diyim kısaca herşeyi biz yaptık keşke elimizde olsaydı edalariyla borç batağında eşimle hayata başladık. Söz verdiler tutmasınlar. Ne halleri varsa gorsun ben sadece zorunlu saygıyı veririm. Sorun biz toparlanamioruz. Çünkü hayat aynı standartta ilerlemiyor.

Selamm kızlar çok yoruldum
Kahvaltı ettik

Peynir yaptım dinleniyor tuzlayıp kaldırırım

Çorbayı hallettim(yeşil mercimek kemik suyuna)
3 tepsi poğaça 1 tepsi ekler yaptım

Evi topladım süpürdüm
Miniği yıkadım uyutuyorum

Lahmacun içini hazırlayacağım
Salatayıda eşim yapar belim çok ağrıdı

Neden kuzum dur sen iyi olmalisin olmaz
Benim oğlan da hasta olur diye korkuyorum ay allah korusun 😟 biraz önce bir ablayla konuştum telefonda annem için . Abla diyor ki senin oğlanın videolarını izlerken panik atağım geliyor strese oluyorum boşuna ağlama o çocuk zor zor kg alır 🤣🤣 bende hııı alıştık zaten dedim

Valla nasıl diyim harika görünümlü kişiler bı kaç defa üstüme problem yapmaya çalıştılar eşim arkamdaydi. Ondan korktular . Maddi olarak bizi yiprattilar. Biz hiç maddi destekte bulunmadık onlara. Olmamda. Ama nasıl diyim kısaca herşeyi biz yaptık keşke elimizde olsaydı edalariyla borç batağında eşimle hayata başladık. Söz verdiler tutmasınlar. Ne halleri varsa gorsun ben sadece zorunlu saygıyı veririm. Sorun biz toparlanamioruz. Çünkü hayat aynı standartta ilerlemiyor.
Yani onlarin maddi.olarak size hicbir yukleri ve zararlari olmadiysa ,bu durum tamamen esinle alakaliysa o.zmaan onunla konus. Kendisine ceki duzen vermesini iste.bizimkilerin bize cok zarari da oldu. Hala.da b3n izin imkan versem olur yabi. Anne babasidir buna lafim yok. Ihtiyaclari vardir buna da lafim yok. Ama ben kimsenin anne baabsina surelli bakmak ve oara vermwk icin evlenmedim. Zamanla anladilar benim tavrimi. Ben de acik avik soyledim bazi seyleri. B3nce sen de once kendini ve cocugunu dusun. Allah yardimcin olsun

Benim oğlan da hasta olur diye korkuyorum ay allah korusun 😟 biraz önce bir ablayla konuştum telefonda annem için . Abla diyor ki senin oğlanın videolarını izlerken panik atağım geliyor strese oluyorum boşuna ağlama o çocuk zor zor kg alır 🤣🤣 bende hııı alıştık zaten dedim

2. Cekmeceye cikmayi ogrendimi sen onu soyle

Kizlar birde dogum hastahanesi pandemiye cevrilecekmis burdakiler artik 18 ay hamile icinde buyutecek cocuk direk ek gidaya baslayacak :D

Kızlar bende 1988 doğumluyum
Aslen malatyalıyız
Doğma büyüme istanbulluyum
İşletme mezunuyum evlendikten sonra evimin hanımı cocuklarımın anası oldum :süslü:
Eşim öğretmen
3 çocuğum var
8,5,2 yaşlarında
Arabamızı aldık
Kredisi devam eden evimizi de aldık çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back