- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Bir yerlerden haber geliyor gibi net konusuyorsunuz sayın kazen470 üzeri sakın maliyetlenmeyin, 460 altını bekleyin...
YTD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir yerlerden haber geliyor gibi net konusuyorsunuz sayın kazen470 üzeri sakın maliyetlenmeyin, 460 altını bekleyin...
YTD
Covid dısında da cok fazla hastalanan insan var canim ins. seninkide oyledir acil sifalarKızlar gece çok kötü oldum titreme üşüme başımın arısından duramadım sabah eşim izin aldı hastaneye gittik sürüntü ciğer filmi serum takıldı ama fayda etmedi gözlerimi zor açıyorum test sonucu çıkmadı daha ciğerler temiz dedi eşim mandalina limon turp almış manavdan 30 TL tavuk parçalattı kasaba onu soramadım başımın ağrısından yeni kalktım yataktan
Hosgeldin canimBen geldim. Yokluğumu fark ettiniz mi
Yok yahu sallıyorum :)Bir yerlerden haber geliyor gibi net konusuyorsunuz sayın kazen
aılelerı cekıştırmışsınız cumlesı hıc hos degıl. sadece konusuldu kapatıldı 2kısı arasında okadar uzatmakta dogru bişey degıl. burda konusulan hersey gunluk yasantımızla cocuklarıöızla bırıkımlerımızle oluyor. buda aile oluyormu. kırıcı olmadan belirtebilirdınız.Burda konuşulan herşey ailevi değil kimin kv ile sorunlarını anlattığını gördünüz
Bir dönüp bakın polo ile kaç sayfa aileleri çekiştirmişsiniz
Bunları görmek okumak zorunda değiliz ...
Allah herkese şifa versin canımUst komsumjmu gordum kizi ateslenmis oda ramazan bayrami dogumlu
Doktor her gelen bebegi covid degerlendiriyoruz beklicez demis ilac vermemis
Anne perisan
Babanin spor salonu vardi
Bebegin yanina Odaya girmiyordu onlarda bizim gibi salondaydi baba obur taraftaymis
Aglayasim geldi
Neredesin canımSelam kızlar
Ayyy 1 saat uyumuşum
kalktım kızlara mısır patlattım milkshake yaptım
Kendime de kahve️
Uyumuşum kızzzzNeredesin canım
Etiketleyecektim gelmeseydin
Kız evi temizliyorsun ne güzel sat satBirsuru sey buldum kizlar birde bu hafya artiya gecermisim
Ohhhh ne güzelUyumuşum kızzzz
Kız evi temizliyorsun ne güzel sat sat
Hahahah bende astrolokları takip ediyorum neler olacak acaba diyeYok yahu sallıyorum :)
Bende zatürre olduğunu düşündüm ciğerleri o kadar dolu olunca ay neyse şükür geçti çok sağ ol canımtuce_tuce Kan testlerini söylediğinde enfeksiyondan olabileceği gelmişti aklıma, baya yüksekti değeri.
Çok daha az yüksekken, ben baya sıkıntı yaşamıştım. Rabbim şifa versin anneciğine.
Şuan nasıl güldüm hahahaha. allahımEki Görüntüle 2726719
Allahım bana da aynı kilo amin
1.63 boya 62 idim ikinciye hamile kalmadan önce
Ya ne güzel düşünmüşsünüzSabah çiçekçiye gideceğiz
Kızımın öğretmenine evine çiçek göndereceğiz
Oğluşun öğretmenlerine de kahve fincanı
Emekleri ödenmez öğretmenlerimizin bu pandemi döneminde de canlı ders ile boğuşuyorlar