🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İstanbul’da hiç güvenli yer kalmamış

Evi süpürdüm sildim toz aldım halıları yüzden sildim bebek sürekli yerde 1 makina çamaşır yıkandı yeşil fasulye pişirdim cacık salata yaptım pilav yapılacak

tuce_tuce Kan testlerini söylediğinde enfeksiyondan olabileceği gelmişti aklıma, baya yüksekti değeri.
Çok daha az yüksekken, ben baya sıkıntı yaşamıştım. Rabbim şifa versin anneciğine.

Canım burda konuşulan her konu zaten ailevi
. İyi veya kötü sizi rahatsız eden şey neydi anlamadım yazmazsiniz okumazsiniz. Özellikle konusu açılmadı.
Burda konuşulan herşey ailevi değil kimin kv ile sorunlarını anlattığını gördünüz

Bir dönüp bakın polo ile kaç sayfa aileleri çekiştirmişsiniz

Bunları görmek okumak zorunda değiliz ...

Kızlar gece çok kötü oldum titreme üşüme başımın arısından duramadım sabah eşim izin aldı hastaneye gittik sürüntü ciğer filmi serum takıldı ama fayda etmedi gözlerimi zor açıyorum test sonucu çıkmadı daha ciğerler temiz dedi eşim mandalina limon turp almış manavdan 30 TL tavuk parçalattı kasaba onu soramadım başımın ağrısından yeni kalktım yataktan

Çok geçmiş olsun

Geçmiş olsun canım ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…