İstanbul’da hiç güvenli yer kalmamışEvet durum bildiriyorum
20 seans fizik alicam asiri tirstim ama mecburum
450 tl oraya gidecek
Yarin baslayacak
Araligi sonuna dogru ise baslayacagim
Istanbula gidemedik ona uzuldum biraz neyse risk alamam
Markete girdim muz elma avokado birde sprey dezenfektan 77.5 tl odedim
2 ekmek 4.5 tl
Evi dolanayimda satacak birseyler bulayim
İstanbul’da hiç güvenli yer kalmamış
Canım burda konuşulan her konu zaten ailevi
1.60 46 kg
Burda konuşulan herşey ailevi değil kimin kv ile sorunlarını anlattığını gördünüzCanım burda konuşulan her konu zaten ailevi
. İyi veya kötü sizi rahatsız eden şey neydi anlamadım yazmazsiniz okumazsiniz. Özellikle konusu açılmadı.
Çok geçmiş olsunKızlar gece çok kötü oldum titreme üşüme başımın arısından duramadım sabah eşim izin aldı hastaneye gittik sürüntü ciğer filmi serum takıldı ama fayda etmedi gözlerimi zor açıyorum test sonucu çıkmadı daha ciğerler temiz dedi eşim mandalina limon turp almış manavdan 30 TL tavuk parçalattı kasaba onu soramadım başımın ağrısından yeni kalktım yataktan
YTD olmayan tavsiyemi umarım dikkate alan olmuştur, 465 üzeri kapanış olursa bakın bakalım nerelere gelir...
Geçmiş olsun canım yaKızlar gece çok kötü oldum titreme üşüme başımın arısından duramadım sabah eşim izin aldı hastaneye gittik sürüntü ciğer filmi serum takıldı ama fayda etmedi gözlerimi zor açıyorum test sonucu çıkmadı daha ciğerler temiz dedi eşim mandalina limon turp almış manavdan 30 TL tavuk parçalattı kasaba onu soramadım başımın ağrısından yeni kalktım yataktan
Ben alıyorum :) 12 bin gram gümüşüm var bankadaKızlar gümüş almıyorsunuz galiba. Sevmiyor musunuz
Maşallah bereketli olsunBen alıyorum :) 12 bin gram gümüşüm var bankada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?