- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
İyi olduğunu belli etme canımIs yerini en son bombalayacagim o olacak
Kizlar o kdr farkli seyler donuyorki anlatamam bizmi anormaliz artik kafam durdu 3 gun rahat ettim yine sinirim zipladi
Pozitif cikan bir arkadasa izin yazmislar sisteme isletmemisler ucret sgk ile ilgili sorunlardan sokakta geziyormus
Benide iyiyim diye duydular tekrar yollar ariyorlar
Ayyy cidden ne şık böyleEki Görüntüle 2716260
10.yılda alyans mı değişirsem diye kafamda deli sorular var bunlar çok güzel arkadaş gösterdi aklımda kaldı
ayy ben bunu çok seviyorum ya cartier model ama inanılmaz bi şekilde işçilik alıyorlarEki Görüntüle 2716254
benimkide bundan ama takamıyorum
İyi olduğunu belli etme canım
Hahaha kızlarrr bastık parayı
çok güzel güle güle kullanın kaç gr bu acabaBak bu benimkisiAjda 22 Ayar Tel Altın Bilezik | Bilezikci Ajda Bilezik
Aradığın göz alıcı Ajda 22 Ayar Tel Altın Bilezik modelleri peşin fiyatına taksitle, indirimli fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli altın takılar için doğru adres Bilezikci.com dawww.bilezikci.com
Şimdi bende bastım parayı cok yakında pro okyonusum hahaHahaha kızlarrr bastık parayı
Benimki 10grçok güzel güle güle kullanın kaç gr bu acaba
güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallahBenimki 10gr
Amin canım sağol.Daha güzelleri senin olsungüle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah
Kız öyle gördüm kendimde görmedim diyorumBen gördüm ama bende yokKuyumcuda inceledim dana gibi birsey 20 çeyrek bir arada
He tamam bende hiç görmedin sandımKız öyle gördüm kendimde görmedim diyorum
evet çok alıyorlar bilzeigin gramı 440 falandı biz alırken 5400 dediler 10 gram için en sonunda biyer bulduk orası 4800 e vermişti şimdi 6000 derlerayy ben bunu çok seviyorum ya cartier model ama inanılmaz bi şekilde işçilik alıyorlar
ya bide bunlarda biraz ağır olmalı ki güzel dursun düşüncesindeyim bu kadar işçilik verilip alınmaz ama çokk güzelllevet çok alıyorlar bilzeigin gramı 440 falandı biz alırken 5400 dediler 10 gram için en sonunda biyer bulduk orası 4800 e vermişti şimdi 6000 derler
HımmmBak bu benimkisiAjda 22 Ayar Tel Altın Bilezik | Bilezikci Ajda Bilezik
Aradığın göz alıcı Ajda 22 Ayar Tel Altın Bilezik modelleri peşin fiyatına taksitle, indirimli fiyatlarla, güvenilir ve kaliteli altın takılar için doğru adres Bilezikci.com dawww.bilezikci.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?