kolay gelsin şimdiden ev süpürmek ve silmeyi sevmiyorum mutfakta yemek yapmayı bulaşık yıkamayı çok seviyorum :) bende robot istiyorum ben alamadan fiyatlar uçtu şimdilik önceliğimiz laptop almak bakalım bu ay onu sipariş verelim taksit taksit öderiz diyorum.Herkese tünaydinlarişler çok yine ev sil supur yapılacak dün akşam barbunya pilav yapmıştım bugüne biraz var yanına birşey eklemeliyim.Bebek oğlan dün akşam yediğim barbunyanin acısını çıkarttı sabaha kadar zombi gibi oldum.Buyuk oğlanın alerji çoştu günde 1500 kere falan hapşırıyor gözler kızardı dersi dinleyemiyor hapsirmaktan.
Akşama arkadaş ve eşi bebeği sevmeye bellekler galiba bol fındıklı kek yapma planım var cayın yanına.
Ayriyetten eşim dün gece hepsiburada dan sepet yaptın mı dedi yooo dedim yapsam alacakmış fırsatı kaçırdım galiba
Ben robot süpürge istiyorum bayağı zamandır aklına soktum dün akşam hatta ona baktin mi dedi.belkide alacaktiama ben şimdi istemiyorum Ucretsizdeyim borçları şişirmenin gereği yok.ise başlayınca almak istiyorum tabi dolarla birlikte kendisinin fiyatı uçuuuppp gitmezse🕊
burda bişey yapmazlar herkeste var nasıl kazanıyorlarsa parayı artık kuyumcular çok kalabalık sonrada gelip yardım parası nasıl alırız derdinde bazıları cuma cuma günaha giriyorumBende takmıyorum ama alıp evde bakışmayı seviyorumzaten onu taksan boynunu kopartırlar
Bende sevmiyorum süpürge ev işi nankör hemen batıyor yine heryerkolay gelsin şimdiden ev süpürmek ve silmeyi sevmiyorum mutfakta yemek yapmayı bulaşık yıkamayı çok seviyorum :) bende robot istiyorum ben alamadan fiyatlar uçtu şimdilik önceliğimiz laptop almak bakalım bu ay onu sipariş verelim taksit taksit öderiz diyorum.
Bununbronz olanını cok istedim arkadaş sahte gibi duruyor dedi soguttuEki Görüntüle 2716254
benimkide bundan ama takamıyorum
dursun daha iyi altın olduğu anlaşılmasın benimki sarı o yüzden takmıyorum bakır rengi yoktu burda olsa ondan alcaktım bakır rengi bir saatle çok güzel duruyorBununbronz olanını cok istedim arkadaş sahte gibi duruyor dedi soguttuBence tak çok hos
Rahatsızdır bence bu.Bizim seneye 10yıl oluyor.Benim alyansım boyleEki Görüntüle 2716260
10.yılda alyans mı değişirsem diye kafamda deli sorular var bunlar çok güzel arkadaş gösterdi aklımda kaldı
Basacağız parayı bizde olacağız
ben çok takmıyorum zaten işe gelirken bombeli alyans benimki rahat kullanımı benim parmağımda alerji yapıyor derileri soyulmaya başlıyor eğer 2 gün kalsa parmağımdaRahatsızdır bence bu.Bizim seneye 10yıl oluyor.Benim alyansım boyle
Geçen arkadas almıştı bundan çok beğendim 12 gr dı sanırım onun kiEki Görüntüle 2716254
benimkide bundan ama takamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?