🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebek kucaktan inmiyor kızlar zor durumdayım evde yemeği zor ocağa koydum kv lere salonu hazırladım dün ilk kez petekleri açtım o odanın peteğinde hava var sanırım ılık hatta yarısı soğuk

kolay gelsin şimdiden ev süpürmek ve silmeyi sevmiyorum mutfakta yemek yapmayı bulaşık yıkamayı çok seviyorum :) bende robot istiyorum ben alamadan fiyatlar uçtu şimdilik önceliğimiz laptop almak bakalım bu ay onu sipariş verelim taksit taksit öderiz diyorum.

Bende takmıyorum ama alıp evde bakışmayı seviyorumzaten onu taksan boynunu kopartırlar
burda bişey yapmazlar herkeste var nasıl kazanıyorlarsa parayı artık kuyumcular çok kalabalık sonrada gelip yardım parası nasıl alırız derdinde bazıları cuma cuma günaha giriyorum

Bende sevmiyorum süpürge ev işi nankör hemen batıyor yine heryer

Bununbronz olanını cok istedim arkadaş sahte gibi duruyor dedi soguttuBence tak çok hos
dursun daha iyi altın olduğu anlaşılmasın benimki sarı o yüzden takmıyorum bakır rengi yoktu burda olsa ondan alcaktım bakır rengi bir saatle çok güzel duruyor

10.yılda alyans mı değişirsem diye kafamda deli sorular var bunlar çok güzel arkadaş gösterdi aklımda kaldı

Eklentiler

• image.jpg
    89,7 KB · Görüntüleme: 176
Is yerini en son bombalayacagim o olacak

Kizlar o kdr farkli seyler donuyorki anlatamam bizmi anormaliz artik kafam durdu 3 gun rahat ettim yine sinirim zipladi
Pozitif cikan bir arkadasa izin yazmislar sisteme isletmemisler ucret sgk ile ilgili sorunlardan sokakta geziyormus

Benide iyiyim diye duydular tekrar yollar ariyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…