🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
okyonus bileziğin çok cici duruyor kuzum güle güle kullan ben de heves ediyorum bazen beğendiğim bilezikler oluyor ama bende güzel durmaz kezban gibi olurum kesin
Yok ya niye öyle diyorsun.Ben spor giyindiğim halde takıyorum sen şık giyiniyorsun güzelsin bence olur

Hergun ev süpürmek gerekiyor ve özellikle çalışınca akşam ev supuremiyorum apartmanda şikayet olmasın diye ve bu süpürme işi benim ruhumu hasta ediyor süpürmedim diye.simdi çocuk iki tane olunca daha farklı oldu büyük oğlum sabah benimle gidiyordu akşam beraber geliyorduk bukadar süpürme gerektiren durum olmuyordu.Laptopta önemli çocuklar için biz hem Ipat hem laptop kullanıyoruz canlı dersler için Iyiki önceden vardı ikiside yoksa büyük kalem masraf eklenecekti.

Görümcem oğluşlara kışlık eşofman falan alın diye 500 tl yollamış sağ olsunben gr almak istiyorum Aslında ama eşim alışveriş yapalım diyor. çok kıyafet ihtiyaçları yok 2 aydır eksiklerini tamamladık şükür ufak tefek şeyler lazım ikisinede.
Birde çok moralim bozuk sabahtan beri ağlıyorum bu evi satmak istiyorum sorunlarından biktim

gram al bence sen yeni yaptın çocukların alışverişini hep birikim olur madem evi sevmiyorsun satarsın üzerine elindekileri eklersin bütçene göre ev bak canım insan sevmeyincede zor oluyor içinde oturması

çok fazla zamlandı inan keşke geldiğimizde alalım dediğimde alsaymışız acelesi yok dedi her zaman böyle yapıyor inan karısının lafını dinlese bu erkekler daha rahat olacak acelesi yok tabletten girer derse dedi tabletinde kamerası karanlık gösteriyor giremiyor kızım mecburen telefondan açıyoruz

Bence 22.00 da kadar ev sürdürülebilir
Bizim apartmanda bu bir kural

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…