• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
gram al bence sen yeni yaptın çocukların alışverişini hep birikim olur madem evi sevmiyorsun satarsın üzerine elindekileri eklersin bütçene göre ev bak canım insan sevmeyincede zor oluyor içinde oturması
Bencede gr almayalım hatta eşimin dün gonderdigi 200 var onuda ekleyip üzerine biraz daha koyup çeyrek almayız isim namaza gitti gelsin aldırcam.Ev konusunda bu kış umutluydum ama 2 gündür sorunlar yüze vurdu çok mutsuzum

Bencede gr almayalım hatta eşimin dün gonderdigi 200 var onuda ekleyip üzerine biraz daha koyup çeyrek almayız isim namaza gitti gelsin aldırcam.Ev konusunda bu kış umutluydum ama 2 gündür sorunlar yüze vurdu çok mutsuzum
tesisat sorunu mu var evde kış geldi umarım ısınmada problem olmaz

çok fazla zamlandı inan keşke geldiğimizde alalım dediğimde alsaymışız acelesi yok dedi her zaman böyle yapıyor inan karısının lafını dinlese bu erkekler daha rahat olacak acelesi yok tabletten girer derse dedi tabletinde kamerası karanlık gösteriyor giremiyor kızım mecburen telefondan açıyoruz
Tablet branş derslerinde iyi oluyor ama temel derslerde bilgisayar şart ekran nekadar büyükse okadar iyi oluyor cunki öğretmen ekranı bölüp ders anlatıyor konuyu yada çalışmayı yanda acıyor.

tuce_tuce tuce_tuce tucem hayırlı olsun proluğun🤗
Allah bizede nasip etsin 😄😄
Amin şekerim 😍
tuce_tuce tuce_tuce arkadaslara yardımcı ol pro olmak istiyorlar😂Ben parayı ödedim bekliyorum pro olmak için😂
Yaaa ben çok önce istiyordum ama alıma kapanmıştı sordum ki açılmış 😃 senin pro olman hayırlı olsun 💋😍
28 yaşındayım 1.5 yaşınds oğlum var öğretmenim bu sene büyük ihtimalle atanacağım. şu anlık evde çocuğumlayım. bu şekildr
Aramıza hoşgeldiniz 😍
Allah allah konu açanı pro mu yapıyorlar öyleyse bende bir konu acayım😄😄😄
50 TL verdik Zeyno anında olduk 🤣🤣

Kızlar misafirler geldi hemen masa hazırladım bebek kucağımda inmiyor ağlıyor ateşi çıktı biraz ağrı kesici verdim . Biraz da ağladığı için oldu sanırım 🤣 kv helva ıhlamur benim salçamı getirmiş kuru üzüm bahçeden biraz da yaprak

tesisat sorunu mu var evde kış geldi umarım ısınmada problem olmaz
Ya deniz olan bir ilçedeyiz rutubet ve nem sorunu var.bunun için dıştan yalıtım ikinci kez yapıldı geçen yıl 6 bin ödedik.Sonrasinda martta pandemiden bir hafta önce en üst kat olduğumuz için tavandan yalıtım yaptırdık evin içinden hamile halimle 3 gün uğraştım evdeki inşaat pisligiyle bunada 2 bin ödedik cam balkonla kapalı zaten balkonlar ve ev şuanda 24 derece kombi açık kısacası her şeyi yapıyoruz ama o rutubetlenmeyi ne yaparsak yapalım önleyemiyoruz kaç kez usta getirdik kim ne diyorsa yaptık ama hala bir çözüm olmadi.sattigimizda enaz yüz bin borca girmemiz lazım yeniden maaşlarımız düşük altından nasıl kalkarız diye elimiz kolumuz bağlanıyor.

Kızlar misafirler geldi hemen masa hazırladım bebek kucağımda inmiyor ağlıyor ateşi çıktı biraz ağrı kesici verdim . Biraz da ağladığı için oldu sanırım 🤣 kv helva ıhlamur benim salçamı getirmiş kuru üzüm bahçeden biraz da yaprak
Senin stresin ona da geçiyor Tuğçe sakin ol :) hatta bırak alışsın da bir iki saat bırakıp kendi kendine yürüyüşe falan çık. Ağlamak da ateş yapar geçer birazdan. Annenler de geldi mi?

Para çeyrek falan haber yok tabi😂

Ya deniz olan bir ilçedeyiz rutubet ve nem sorunu var.bunun için dıştan yalıtım ikinci kez yapıldı geçen yıl 6 bin ödedik.Sonrasinda martta pandemiden bir hafta önce en üst kat olduğumuz için tavandan yalıtım yaptırdık evin içinden hamile halimle 3 gün uğraştım evdeki inşaat pisligiyle bunada 2 bin ödedik cam balkonla kapalı zaten balkonlar ve ev şuanda 24 derece kombi açık kısacası her şeyi yapıyoruz ama o rutubetlenmeyi ne yaparsak yapalım önleyemiyoruz kaç kez usta getirdik kim ne diyorsa yaptık ama hala bir çözüm olmadi.sattigimizda enaz yüz bin borca girmemiz lazım yeniden maaşlarımız düşük altından nasıl kalkarız diye elimiz kolumuz bağlanıyor.
eviniz yeni mi bekarken oturduğumuz ev öyleydi 2 sene falan sürdü o yeşillenme annem her sabah kalkar 2 3 saat evi havalandırırdı ev ısındıkça o rutubet olmadı 15 yıldır aynı evde annem çok şükür yok babamda içerden yalıtım yaptı dışarıdanda yapıldı yalıtımdan sonra yine oldu ama sadece tavan ve köşeye denk gelen odanın duvarında sonra tekrarlamadı inşallah en kısa sürede geçer havalandırmayı ihmal etme üst katlarda genelde oluyor

En iyisi aynı gün almak yada durmuyor zalimin kızı

Allah yardımcımız olsun. Hersey artıyor . Eylulde sınıf icin para topladık bilgisayr 4500 du suan 6700 😳😳
şuna bak her şey zamlanıyor bizi yönetenler hala ekonomimiz çok iyi diyor para verip bişey almadıklarından heralde böyle rahatlar

Senin stresin ona da geçiyor Tuğçe sakin ol :) hatta bırak alışsın da bir iki saat bırakıp kendi kendine yürüyüşe falan çık. Ağlamak da ateş yapar geçer birazdan. Annenler de geldi mi?Para çeyrek falan haber yok tabi😂
Babam ben aynı ortamda olmak istemiyorum sonra geleceğim dedi birde Antalya ya gitmeleri lazımmış belediye arsamızın 15 metresine el koydu bize geri satıyor onu alacağım acil demişti 🤣 şimdi kp i aramış kp gidiyorlarmış dedi ben konuşmadım 😚
akşam oğlunun yanında verir
Oğulları izin alıp geldi hemen 🤣

okyonus okyonus ümidimi kestim altından 🥳🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back