🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu bebeler büyüyor ama bizide gömüyorlar ya . Balım TV ünitesine çıkmış kayıp düştü çenesi surtundu yara. Dişleri dudağına batmış baya kanadı panikten ne yapacağımı bilemedim eşimi benden panik görünce iyicene sinirlerim bozuldu. Adam üzülüyor çocuğa sinirden ağlayacak resmen kanı gördü diye çok korktu ikisini sakinlestirmekle uğraştım. Gene zor ve korkutucu bir gün

burnum kanıyor sinirden benım öfkem hep boyle bu 2cı kanama bugun cıttın 2cı sınırlenmem

Kalktim namaz kildim dua ettim tesbih cektim biraz rahatladim
Benim kizdigim yonetim degil cunku derdim tasam yoksa gider calisirim Arife gunude gittim cumarteside benim gitmem gerekiyorsa yanimdakine bakmam orda rahatim hot diyen yok insanlara yardimci olabiliyorum aile gibiyiz ama bazen cok bencillesiyorlar ve birlik yok beni uzen bu haksizlik adaletsizlik oluyor
Sirtim tutuk olmasa giderim soguga care ararim bos odalara kacarim ama bireysel cozumler asla ise yaramaz surec kapali
Birde kimsenin uzerime yuk atmasina izin veremem vermem ben 2yonetimle calistim ikisiylede net oldum
Ben hastalanmadan once test olayini baskana anlattim gondermek istememislerdi sensiz o oda yurumez dedi ceza gibi iltifat ama olsun yinede guzel

nasıl durumu ıyımı suan benışin

Tescilli yapıysa eğer zor işler süreç.

Ya okyonus sinirden guluyorum
Evet tescilli yapi
Dusun kimlerle calisiyorum
Isi uydurup alacaklar yada almicaklar bilmiyorum siyasi isler ama maceraya gerek yok ayrica carsamba gunu persembe gelecegini bilirsin dimi
Ama personelde is yokki
Biri odada durmaz oteki yari disarida calisir oteki kusa kusa calismis usumekten mahvolmus kimse birlik olup dik durmaz

Yapma nolur sen ogluna lazimsin
ınad ugruna dimdik ayaktayım şu yakınım da olan gereksız insanların lafları sen boyle mı kalacaksın. bak maasın var işinde olacak ogluna biri baba olsun. dıyenlere ınat. ben boyşe kalacağım demekten en sonunda damarlarıma zarar verdım. evet boyle kalacağım sızene ya sızene anlamıyorlar

Bugun sana boyle yapanlar yarin ahirette ozenecek biz ne yaptikta bu insani uzduk diyecek
Herkes isine baksin
Sen iyi ol dik dur ama yukunu paylasmaktan cekinme

alişmam lazım aslında curuk insan cok hayatımızda
Kesinlikle çok kimse kimsenin yasantini bilemez herkesin bir imtihanı vardır. Dizide bilmiyorum. Sizde beni ama emin olun bende çok bedel ödedim çok insanın acı ifadrsiyle karşı karşıya geldim ve öğrendim umursamamayi gülümsedim geçtim. Sonra kendi beğenmiş havalı oldum varsın öyle bilsinler hiçte canımı yakmadi emin olum ve bana güvenin umursamamayi öğrenin .

olacak olacak. oda yakındır insanları sıle sıle hayatımda kımse kalmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…