- 18 Haziran 2018
- 1.496
- 2.127
- 133
- 33
burnum kanıyor sinirden benım öfkem hep boyle bu 2cı kanama bugun cıttın 2cı sınırlenmemHadsize bak ya benimde sinirlerim bozuldu. Sen kim k.p.ksin bana sahip çıkacaksın senin gibilerin sahipliği sahipsizlikten iyidir . Bahanelerle sıralayıp msj atmış sıkmayın canınızı cevabını vermişsiniz.
nasıl durumu ıyımı suan benışinBu bebeler büyüyor ama bizide gömüyorlar ya . Balım TV ünitesine çıkmış kayıp düştü çenesi surtundu yara. Dişleri dudağına batmış baya kanadı panikten ne yapacağımı bilemedim eşimi benden panik görünce iyicene sinirlerim bozuldu. Adam üzülüyor çocuğa sinirden ağlayacak resmen kanı gördü diye çok korktu ikisini sakinlestirmekle uğraştım. Gene zor ve korkutucu bir gün
burnum kanıyor sinirden benım öfkem hep boyle bu 2cı kanama bugun cıttın 2cı sınırlenmem
Tescilli yapıysa eğer zor işler süreç.
Yapmayın lütfen. Bu tür varlıklara can sıkmaya değer miburnum kanıyor sinirden benım öfkem hep boyle bu 2cı kanama bugun cıttın 2cı sınırlenmem
ona en guzel cevabı yarın kapısında gorur. itin oglu baksın bakalım emanete sahıt cıkmak. Şerefsızın oglu
ınad ugruna dimdik ayaktayım şu yakınım da olan gereksız insanların lafları sen boyle mı kalacaksın. bak maasın var işinde olacak ogluna biri baba olsun. dıyenlere ınat. ben boyşe kalacağım demekten en sonunda damarlarıma zarar verdım. evet boyle kalacağım sızene ya sızene anlamıyorlarYapma nolur sen ogluna lazimsin
Annem pek iyi değilgöğsümde kus çırpınıyor diyor . İyileşsin biraz zaman geçsin gelecekler ins yaaa
alişmam lazım aslında curuk insan cok hayatımızdaYapmayın lütfen. Bu tür varlıklara can sıkmaya değer mievet sinirlenmekte haklısınız ama siz daha değerlisiniz
cok guzel olur hatım bıle başarabilirizTugce kac kisiyiz tesbih flnmi baslasak yer gok dua ile
Ne dersiniz kizlar
İyi canım kan baya attida dişten falan korktum dudakmis ins iyileşir hemen kıyamam baya zaman geçirdik . Hemen uyutmim dedim uyuttum az önce .nasıl durumu ıyımı suan benışin
ınad ugruna dimdik ayaktayım şu yakınım da olan gereksız insanların lafları sen boyle mı kalacaksın. bak maasın var işinde olacak ogluna biri baba olsun. dıyenlere ınat. ben boyşe kalacağım demekten en sonunda damarlarıma zarar verdım. evet boyle kalacağım sızene ya sızene anlamıyorlar
aıleden kıöın uykusu uzunsa Rabbım onun uykusunu versın bebıse ben hep oyle derimİyi canım kan baya attida dişten falan korktum dudakmis ins iyileşir hemen kıyamam baya zaman geçirdik . Hemen uyutmim dedim uyuttum az önce .
cok guzel olur hatım bıle başarabiliriz
cok şukur ahiret var hesap gununde bunlardan davacıyımBugun sana boyle yapanlar yarin ahirette ozenecek biz ne yaptikta bu insani uzduk diyecek
Herkes isine baksin
Sen iyi ol dik dur ama yukunu paylasmaktan cekinme
ne olursa bos vakit harcamaktan ıyıdırBen cok iyi bilmiyorum ama okutabilirim dagitabilirim
Ama digerleri olur yasin olur tesbih olur
Kesinlikle çok kimse kimsenin yasantini bilemez herkesin bir imtihanı vardır. Dizide bilmiyorum. Sizde beni ama emin olun bende çok bedel ödedim çok insanın acı ifadrsiyle karşı karşıya geldim ve öğrendim umursamamayi gülümsedim geçtim. Sonra kendi beğenmiş havalı oldumalişmam lazım aslında curuk insan cok hayatımızda
olacak olacak. oda yakındır insanları sıle sıle hayatımda kımse kalmadıKesinlikle çok kimse kimsenin yasantini bilemez herkesin bir imtihanı vardır. Dizide bilmiyorum. Sizde beni ama emin olun bende çok bedel ödedim çok insanın acı ifadrsiyle karşı karşıya geldim ve öğrendim umursamamayi gülümsedim geçtim. Sonra kendi beğenmiş havalı oldumvarsın öyle bilsinler hiçte canımı yakmadi emin olum ve bana güvenin umursamamayi öğrenin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?