• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğluş 15 dk da bir bağıra bağıra ağlayarak uyanıyor🙄 yandık 😟 anneme msj yazdım kızz orada olmak istiyorum diye 😚 annemde niye covid mi olmak istiyorsun dedi 😄😃 eşim dedi ki normal durum olsa dün gece seni yola çıkartmıştım 😞
İyi mi annen serumdan sonra kendine gelmiş mi biraz evet yanında olmak istiyorsun bende çok istemiştim ama yanında olsan ne yapabilceksin gelme diyorlar zaten iyileşince gidersin ya da onlar gelir biraz uzun kalırlar hasret giderirsiniz

Güzel günlerde kullan canım
Beyaz yuvarlak olan robot mu
Bir ara çok baktım ona ama çokta temiz yapmıyor gibi her yere girebiliyor mu kanepe altlarına köşelere
Evet o, ben özellikle lidar sensörü olmayandan aldım her yerin altına girebilsin diye.
Baza, koltuk, vestiyer, mutfak dolapların altı her yere giriyor. Temizliği başlatınca tüm evi iki kez süpürüp öyle dönüyor yerine. Kenar köşede de sıkıntı yok şu an için, koltuklar baza falan her gün çekilmiyor normal süpürgeyle. İster istemez toz birikiyor oralarda.
Bu aleti o yüzden sevdim ben. Köşe bucak girip halledip çıkıyor.
Benim kız yaptı yapacağını yine telefonu yüzüme fırlattı ve kaşıma geldi şuan da kemiğim şiş ve mosmor oldu😭😭
Çok geçmiş olsun, şekerini ver de barışın annesi 😝
Kizlar cok fena sinirim zipladi
Is yerinde hala kalorifer yanmiyor
Basvuru yok
Personele zorunlu yillik izne cikin demisler
Personel muduru de kabullenmis asla personelin yaninda durmaz ztn kendi dogru duzgun mesaiye gelmez
Kendide cikacakmis 17 gun ( saibeli ) izni yanacakmis
Ben gidip tek basima calisicam saniyor
Olaya bak
Cidden nereye sikayet etsemki diye dusunuyorum
Personel birlik olsa sosyal medyaya duserdim onlar ondan anliyor
Hem suclu hem gucluler allahim kabima sigamiyorum
Diger odalarda bunu kabul etmez insanlar yillarca hic izin kullanmamis boyle birsey olabilirmi
İş yerindeki sorunlara denk geliyorum, çok oluyorum her seferinde.
Ne kadar zor böyle şeylerle uğraşmak.

Oğluş 15 dk da bir bağıra bağıra ağlayarak uyanıyor🙄 yandık 😟 anneme msj yazdım kızz orada olmak istiyorum diye 😚 annemde niye covid mi olmak istiyorsun dedi 😄😃 eşim dedi ki normal durum olsa dün gece seni yola çıkartmıştım 😞
Ah ahh, normal zaman olsa böyle mi olurdu.
Gurbet çok zor, Allah yardımcın olsun. Anneciğine de tekrar acil şifalar 💛
Yemek yarışmasına bakıcam şimdi

Teşekkür ederim, inşallah 🙏
Pamuğum da sarılık çıktı bu gece ayrı kaldım inşallah sabah kavisucaz 🤲
Tek ayrılık bu olsun Allah başka ayrılık vermesin insallah🙏mama ve emzirme şeklinde düşürduk sarılığı biz.Benim bebeğimde çok küçük doğdu ve sarılık oldu fototerapi aşamasına gelmeden kontrol altına alabildik çok şükür.Doktorumuz emzirme ve mama şeklinde dönüşüm önerdi 2 günde kontrol altına aldık.

eskı oturdugum ev sahıbı mesaj attı ben sızın için evımın kapısını degıstırdım borca gırdım sız cıktınız. ben sızı dusundum sız dusunmedınız benı. ben nasıl ödeyecegım şimdı . borcu. (beyfendı sozleşmem doldu cıktım gıderken kapınızı kendımlemı gotırdum ben bana nıye yaptınızkı sızın evınız ora ). adamın cevabı sız emanetsız bızlere ben sıze guvenlı ortam yarattım. bınada genc kadınsın yasında kucuk. kocan sehıt oldu bızım içinbızde sana sahıp cıkacagız merak etme her ıhtıyacında gecelerı bıle arayabılırsın. gelırım ben genc kadınınsın bu yadında dul kalmişsın ama ben varım bız varız merak etme (lan şerefsiz dedım yuru gıt asabımı bozma canını alırım kansız kopek. 😡😡😡

su haberlerde bırgun bır kadın erkeklerı eşek sudan gelene kadar dovuyor dıye haber cıkarsa ıste o benım. eger bırgun bunların agzını burnu kırarmazsam kı yapmişlıgım var benım adım polo degıl😡😡😡

valla ben devlet dairesınde kabanla oturup calıstıgımı biliyorum, sebepte daha havanın yeterli derecede sogumadığına ınanıp petekleri yakmamalarıydı. kime göre yeterli orası bilinmiyor

Bizde hic yok.
Kazan bile yok
Tarihi eser binaya dogalgaz alacaklar insallah
Proje cizilecek onay alinacak :D
Tarih bilsek beklicez umut olacak

eskı oturdugum ev sahıbı mesaj attı ben sızın için evımın kapısını degıstırdım borca gırdım sız cıktınız. ben sızı dusundum sız dusunmedınız benı. ben nasıl ödeyecegım şimdı . borcu. (beyfendı sozleşmem doldu cıktım gıderken kapınızı kendımlemı gotırdum ben bana nıye yaptınızkı sızın evınız ora ). adamın cevabı sız emanetsız bızlere ben sıze guvenlı ortam yarattım. bınada genc kadınsın yasında kucuk. kocan sehıt oldu bızım içinbızde sana sahıp cıkacagız merak etme her ıhtıyacında gecelerı bıle arayabılırsın. gelırım ben genc kadınınsın bu yadında dul kalmişsın ama ben varım bız varız merak etme (lan şerefsiz dedım yuru gıt asabımı bozma canını alırım kansız kopek. 😡😡😡

Sosyal medya gucu ile rezil et her destegi veririm emanet dediginin ustune titrersin bu ne boyle

Hadsize bak ya benimde sinirlerim bozuldu. Sen kim k.p.ksin bana sahip çıkacaksın senin gibilerin sahipliği sahipsizlikten iyidir . Bahanelerle sıralayıp msj atmış sıkmayın canınızı cevabını vermişsiniz.😠

İyi mi annen serumdan sonra kendine gelmiş mi biraz evet yanında olmak istiyorsun bende çok istemiştim ama yanında olsan ne yapabilceksin gelme diyorlar zaten iyileşince gidersin ya da onlar gelir biraz uzun kalırlar hasret giderirsiniz
Annem pek iyi değil 😔göğsümde kus çırpınıyor diyor . İyileşsin biraz zaman geçsin gelecekler ins yaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back