🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gecmis olsun Tuce Allah sifa versin hemencecik iyilessin insaallah

aıleden kıöın uykusu uzunsa Rabbım onun uykusunu versın bebıse ben hep oyle derim
Valla benim herifin uzun aynen onun uykusunu rabbim versin aslında bende uykuyu çok sevip hasret kalanlardanim. Yetişemiyorum aşkım gerçekten çocuk yara içinde kaldı resmen gözümün önünde düşüyor . Ve ben tutamıyorum algılama ve heyecan zamanı sarhoş gibi yürüyor . Düz duvara kafayı vurdu dusunebilirmusun alnı şişti morardı yani napim

oyy gurban olurum ben ona.

tuce_tuce geçmiş olsun canm annene inşallah hemen toparlanır
Bugün arkadaş 1 aile var sürekli görüştüğümüz saat 1de çocukları çıkarılim ormana hava almaya dediler oglumla kizi yasit ve cok iyi anlaşırlar bebeklikten beri arkadaşlar iyi dedik korka korka bebişi üşütecegiz diye cok korktuk lahana gibi sardık sandalyelerimizi çıkardık oturduk 2 saat çay yaptık semaverde çok iyi geldi temiz hava.
Ama evle ilgilenemedim bugün diye çok hursuzum yarın çok isim var.
Gelince bebek için kemik koydum 5.5 saat oldu 30 dakika sonra altını kapatacagim.yarin sabah buz poşetlerine koyarim.
Tuce aralıkta biz birikim yapamayabiliriz.esim sana tefon alcam diyor yılbaşı hediyesi.ben tel gün boyu oğlumda ders linki geliyor whatsapa ordan bakıp giriyor.benim tlf oğlana vereceğiz. Marta kadarda inşallah robot süpürge alacakmış ben süpürge alalım telefon lazım değil bana diyorum ama eşimde senin tlf arama geliyor mesaj geliyor çocuğun dikkati dağılıyor diyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…