Gecmis olsun Tuce Allah sifa versin hemencecik iyilessin insaallahKızlar annemin ciğerleri ağzına kadar doluymuş . Doktor Pazartesi tomografi çekecek. Yüksek ihtimal covid demiş . Test güvenilirliği bitti artık demişvücuttaki iltihap 0-5 arasında olması gerekirken annemin 247 miş hiç kalkamadan yatıyor öyle işte herkes kendine dikkat etsin bu virüs Çok kötü
Valla benim herifin uzun aynen onun uykusunu rabbim versin aslında bende uykuyu çok sevip hasret kalanlardanim.aıleden kıöın uykusu uzunsa Rabbım onun uykusunu versın bebıse ben hep oyle derim
Valla eskiden olsaydı dost derdim de ben artık slm arkadasligina güveniyorum eş dost yokolacak olacak. oda yakındır insanları sıle sıle hayatımda kımse kalmadı
Geçmiş olsun canım nasılsın şimdi şişlik indi mi birazTeşekkür ederim kızlar
olaydan sonra üzülmüşş yanıma geldi
anne-şeker ver de barışalım diyor
Sağol canım benim biraz şişlik indi ama morGeçmiş olsun canım nasılsın şimdi şişlik indi mi biraz
oyy gurban olurum ben ona.Valla benim herifin uzun aynen onun uykusunu rabbim versin aslında bende uykuyu çok sevip hasret kalanlardanim.Yetişemiyorum aşkım gerçekten çocuk yara içinde kaldı resmen gözümün önünde düşüyor . Ve ben tutamıyorum algılama ve heyecan zamanı sarhoş gibi yürüyor . Düz duvara kafayı vurdu dusunebilirmusun alnı şişti morardı yani napim
Valla eskiden olsaydı dost derdim de ben artık slm arkadasligina güveniyorum eş dost yokbenım 14 yillik arkadasım bana taziyeye geldı erzıncanda sordugu ılk sey işlemleri nı yaptınmı gıden gıttı. artık. yas tutmak istiyorsan kocanın arkasında öl demişti.
insanlar için için arkadaş dost maddiyat olmus bosverNe diyecegimi bilemedim ..
Kesinlikle öyle . Ve para en güzel dost olmuşinsanlar için için arkadaş dost maddiyat olmus bosver
Ins canımtuce_tuce çok geçmiş olsun tez zamanda toparlar inşallah anneniz
Güle güle kullanınIyi geceler kizlar. Bugun 3750 lira harcadim. Avize aldim ablama ve kebdimize. Icime sindi guzel oldu sukur. Yegenime 150 lira harclik verdim. Herkese iyi geceler diliyorum. Her sey cok guzel olsun insaallah
aynen canımKesinlikle öyle . Ve para en güzel dost olmuş
Hayırlı olsun canımIyi geceler kizlar. Bugun 3750 lira harcadim. Avize aldim ablama ve kebdimize. Icime sindi guzel oldu sukur. Yegenime 150 lira harclik verdim. Herkese iyi geceler diliyorum. Her sey cok guzel olsun insaallah
Evet can ama yarın ödullendırırler onu emniyete. ee sahıp cıktı okadar ayıp olur adamaYaaPolo33 fırsat kollayan erkek çok ortalıkta maalesef. Muhattap olma hiç. Geçen gün bende birine sinir oldum biliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?