- 11 Mart 2013
- 33.312
- 1
- 53.236
- 798
- 32
Ahhhh çok geçmiş olsun offfBenim kız yaptı yapacağını yine telefonu yüzüme fırlattı ve kaşıma geldi şuan da kemiğim şiş ve mosmor oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahhhh çok geçmiş olsun offfBenim kız yaptı yapacağını yine telefonu yüzüme fırlattı ve kaşıma geldi şuan da kemiğim şiş ve mosmor oldu
Geçmiş olsun canımÇok fenalar cokBenim kız yaptı yapacağını yine telefonu yüzüme fırlattı ve kaşıma geldi şuan da kemiğim şiş ve mosmor oldu
Hem çorbasını hem hamurunu yapmış canımKayinvaliden nereli kuzum arabasını hamurunu mu yapmış yoksa çorba mi
Çorbası çok lezzetli olur afiyet olsunHem çorbasını hem hamurunu yapmış canım
Konyalı kv
Canim benimde şükür bu ay ki hedefim tuttu bir gr ekler msn dün eşime aldırdımUmay- şekerim Kasım için ne yazıyorum aldın dimi işaret ekleyelim
Bereketli olsun canımCanim benimde şükür bu ay ki hedefim tuttu bir gr ekler msn dün eşime aldırdım
Hemen ekliyorum bereketli olsun Canım maşallahCanim benimde şükür bu ay ki hedefim tuttu bir gr ekler msn dün eşime aldırdım
Onlara afiyet olsun ben yemedimÇorbası çok lezzetli olur afiyet olsun
Yaaa iyi yapmışsın afiyet olsunOnlara afiyet olsun ben yemedim
Tavuk ve çorba yasak bana
Binden hindi aldım geldim
Protein günlerinde yapayim
Geçmiş olsun cAnım ya. Senin telefon artık ölmüştür tamamenBenim kız yaptı yapacağını yine telefonu yüzüme fırlattı ve kaşıma geldi şuan da kemiğim şiş ve mosmor oldu
TenkyuYaaa iyi yapmışsın afiyet olsun
Yaaa çok geçmiş,olsun canımBenim kız yaptı yapacağını yine telefonu yüzüme fırlattı ve kaşıma geldi şuan da kemiğim şiş ve mosmor oldu
Kana girmeye devam diyorsunSağol canım daha güzelleri senin olsun. @Kahveci bi hatun arkadaşımız almış çok beğendim bende aldım.Sende al aynısını
sogukta calişilırmı ya kafayımı yemiş bunlarKizlar cok fena sinirim zipladi
Is yerinde hala kalorifer yanmiyor
Basvuru yok
Personele zorunlu yillik izne cikin demisler
Personel muduru de kabullenmis asla personelin yaninda durmaz ztn kendi dogru duzgun mesaiye gelmez
Kendide cikacakmis 17 gun ( saibeli ) izni yanacakmis
Ben gidip tek basima calisicam saniyor
Olaya bak
Cidden nereye sikayet etsemki diye dusunuyorum
Personel birlik olsa sosyal medyaya duserdim onlar ondan anliyor
Hem suclu hem gucluler allahim kabima sigamiyorum
Diger odalarda bunu kabul etmez insanlar yillarca hic izin kullanmamis boyle birsey olabilirmi
Geçmiş olsun canım buz koyBenim kız yaptı yapacağını yine telefonu yüzüme fırlattı ve kaşıma geldi şuan da kemiğim şiş ve mosmor oldu