- 6 Eylül 2019
- 1.050
- 2.912
- 53
Anladım canım afiyet olsun bizde yaparız kışın çok güzel olur nasipse bende yapcam bu haftaHem çorbasını hem hamurunu yapmış canım
Konyalı kv
Sen bana şeker ver deTeşekkür ederim kızlar
olaydan sonra üzülmüşş yanıma geldi
anne-şeker ver de barışalım diyor
Kartta limit kalmadı diğer ay indirim olur öyle alırım canımSağol canım daha güzelleri senin olsun.Cedric1003 arkadaşımız almış çok beğendim bende aldım.Sende al aynısını
İyi mi annen serumdan sonra kendine gelmiş mi biraz evet yanında olmak istiyorsun bende çok istemiştim ama yanında olsan ne yapabilceksin gelme diyorlar zaten iyileşince gidersin ya da onlar gelir biraz uzun kalırlar hasret giderirsinizOğluş 15 dk da bir bağıra bağıra ağlayarak uyanıyoryandık anneme msj yazdım kızz orada olmak istiyorum diye annemde niye covid mi olmak istiyorsun dedi eşim dedi ki normal durum olsa dün gece seni yola çıkartmıştım
Evet o, ben özellikle lidar sensörü olmayandan aldım her yerin altına girebilsin diye.Güzel günlerde kullan canım
Beyaz yuvarlak olan robot mu
Bir ara çok baktım ona ama çokta temiz yapmıyor gibi her yere girebiliyor mu kanepe altlarına köşelere
Çok geçmiş olsun, şekerini ver de barışın annesiBenim kız yaptı yapacağını yine telefonu yüzüme fırlattı ve kaşıma geldi şuan da kemiğim şiş ve mosmor oldu
İş yerindeki sorunlara denk geliyorum, çok oluyorum her seferinde.Kizlar cok fena sinirim zipladi
Is yerinde hala kalorifer yanmiyor
Basvuru yok
Personele zorunlu yillik izne cikin demisler
Personel muduru de kabullenmis asla personelin yaninda durmaz ztn kendi dogru duzgun mesaiye gelmez
Kendide cikacakmis 17 gun ( saibeli ) izni yanacakmis
Ben gidip tek basima calisicam saniyor
Olaya bak
Cidden nereye sikayet etsemki diye dusunuyorum
Personel birlik olsa sosyal medyaya duserdim onlar ondan anliyor
Hem suclu hem gucluler allahim kabima sigamiyorum
Diger odalarda bunu kabul etmez insanlar yillarca hic izin kullanmamis boyle birsey olabilirmi
Ah ahh, normal zaman olsa böyle mi olurdu.Oğluş 15 dk da bir bağıra bağıra ağlayarak uyanıyoryandık anneme msj yazdım kızz orada olmak istiyorum diye annemde niye covid mi olmak istiyorsun dedi eşim dedi ki normal durum olsa dün gece seni yola çıkartmıştım
Tek ayrılık bu olsun Allah başka ayrılık vermesin insallahTeşekkür ederim, inşallah
Pamuğum da sarılık çıktı bu gece ayrı kaldım inşallah sabah kavisucaz
valla ben devlet dairesınde kabanla oturup calıstıgımı biliyorum, sebepte daha havanın yeterli derecede sogumadığına ınanıp petekleri yakmamalarıydı. kime göre yeterli orası bilinmiyorsogukta calişilırmı ya kafayımı yemiş bunlar
valla ben devlet dairesınde kabanla oturup calıstıgımı biliyorum, sebepte daha havanın yeterli derecede sogumadığına ınanıp petekleri yakmamalarıydı. kime göre yeterli orası bilinmiyor
eskı oturdugum ev sahıbı mesaj attı ben sızın için evımın kapısını degıstırdım borca gırdım sız cıktınız. ben sızı dusundum sız dusunmedınız benı. ben nasıl ödeyecegım şimdı . borcu. (beyfendı sozleşmem doldu cıktım gıderken kapınızı kendımlemı gotırdum ben bana nıye yaptınızkı sızın evınız ora ). adamın cevabı sız emanetsız bızlere ben sıze guvenlı ortam yarattım. bınada genc kadınsın yasında kucuk. kocan sehıt oldu bızım içinbızde sana sahıp cıkacagız merak etme her ıhtıyacında gecelerı bıle arayabılırsın. gelırım ben genc kadınınsın bu yadında dul kalmişsın ama ben varım bız varız merak etme (lan şerefsiz dedım yuru gıt asabımı bozma canını alırım kansız kopek.
ona en guzel cevabı yarın kapısında gorur. itin oglu baksın bakalım emanete sahıt cıkmak. Şerefsızın ogluSosyal medya gucu ile rezil et her destegi veririm emanet dediginin ustune titrersin bu ne boyle
Tescilli yapıysa eğer zor işler süreç.Bizde hic yok.
Kazan bile yok
Tarihi eser binaya dogalgaz alacaklar insallah
Proje cizilecek onay alinacak
Tarih bilsek beklicez umut olacak
Pike diyorsun dimi ben turkuazı da cok beğendimSağol canım daha güzelleri senin olsun.Cedric1003 arkadaşımız almış çok beğendim bende aldım.Sende al aynısını
Hadsize bak ya benimde sinirlerim bozuldu. Sen kim k.p.ksin bana sahip çıkacaksın senin gibilerin sahipliği sahipsizlikten iyidir . Bahanelerle sıralayıp msj atmış sıkmayın canınızı cevabını vermişsiniz.eskı oturdugum ev sahıbı mesaj attı ben sızın için evımın kapısını degıstırdım borca gırdım sız cıktınız. ben sızı dusundum sız dusunmedınız benı. ben nasıl ödeyecegım şimdı . borcu. (beyfendı sozleşmem doldu cıktım gıderken kapınızı kendımlemı gotırdum ben bana nıye yaptınızkı sızın evınız ora ). adamın cevabı sız emanetsız bızlere ben sıze guvenlı ortam yarattım. bınada genc kadınsın yasında kucuk. kocan sehıt oldu bızım içinbızde sana sahıp cıkacagız merak etme her ıhtıyacında gecelerı bıle arayabılırsın. gelırım ben genc kadınınsın bu yadında dul kalmişsın ama ben varım bız varız merak etme (lan şerefsiz dedım yuru gıt asabımı bozma canını alırım kansız kopek.
Annem pek iyi değilİyi mi annen serumdan sonra kendine gelmiş mi biraz evet yanında olmak istiyorsun bende çok istemiştim ama yanında olsan ne yapabilceksin gelme diyorlar zaten iyileşince gidersin ya da onlar gelir biraz uzun kalırlar hasret giderirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?