• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oğluş 15 dk da bir bağıra bağıra ağlayarak uyanıyor🙄 yandık 😟 anneme msj yazdım kızz orada olmak istiyorum diye 😚 annemde niye covid mi olmak istiyorsun dedi 😄😃 eşim dedi ki normal durum olsa dün gece seni yola çıkartmıştım 😞
Canım sürekli oku onu.
burnum kanıyor sinirden benım öfkem hep boyle bu 2cı kanama bugun cıttın 2cı sınırlenmem😡
Yapma böyle canini sıkmaya degmez
Kalktim namaz kildim dua ettim tesbih cektim biraz rahatladim
Benim kizdigim yonetim degil cunku derdim tasam yoksa gider calisirim Arife gunude gittim cumarteside benim gitmem gerekiyorsa yanimdakine bakmam orda rahatim hot diyen yok insanlara yardimci olabiliyorum aile gibiyiz ama bazen cok bencillesiyorlar ve birlik yok beni uzen bu haksizlik adaletsizlik oluyor
Sirtim tutuk olmasa giderim soguga care ararim bos odalara kacarim ama bireysel cozumler asla ise yaramaz surec kapali
Birde kimsenin uzerime yuk atmasina izin veremem vermem ben 2yonetimle calistim ikisiylede net oldum
Ben hastalanmadan once test olayini baskana anlattim gondermek istememislerdi sensiz o oda yurumez dedi ceza gibi iltifat ama olsun yinede guzel
Off iş yerinde huzursuzluk cok zor
Soğuk daha zor
Allah yardımcın olsun
Su insanlara da vicdan versin ne diyim

Ders çalıştım biraz
Yatiyorum artik
Kahvaltılık evdekilere poaca hamuru yogurdum sabah yaparim artık
Fena uykum geldi
Bugünde pek yoruldum evde serin
Yorganına bürünüp yatmaya gidiyorum iyi ceceler🤣

Kızlar su gibi para harcanır oldu. Ekstra ödemeler de çok. Araba muayenesi, evin vergisi var konumdan dolayı da yüksek çıkıyor normalden, evin yıllık sigorta ödemesi var biz yaptırıyoruz her yıl, kızımın ve benim diş masrafımız toplam 2500 tl tuttu özelde ben artık para falan biriktiremem gibi.

Ders çalıştım biraz
Yatiyorum artik
Kahvaltılık evdekilere poaca hamuru yogurdum sabah yaparim artık
Fena uykum geldi
Bugünde pek yoruldum evde serin
Yorganına bürünüp yatmaya gidiyorum iyi ceceler🤣

Aa bizi ihmal etme ama lutfen
Bu gecelik affettim 😌😔
Ne dersi calisiyorsun kacirmisim
Neyse hadi uyu uyu

Bu bebeler büyüyor ama bizide gömüyorlar ya . Balım TV ünitesine çıkmış kayıp düştü çenesi surtundu yara. Dişleri dudağına batmış baya kanadı panikten ne yapacağımı bilemedim eşimi benden panik görünce iyicene sinirlerim bozuldu. Adam üzülüyor çocuğa sinirden ağlayacak resmen kanı gördü diye çok korktu ikisini sakinlestirmekle uğraştım. Gene zor ve korkutucu bir gün 😔
Yaaa çok geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back