• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar bılgımız varmı acaba acık ögretım sınavı ertelendımi. bu yıl. 5 aralık 2020 sınavdı ama boyle duyumlar duyöaya basladım ben. arkadasım da mesaj atmiş oyle

Market pazar yaptım canım . Menü balık salata
Migros da 210 lira
Pazarda 173 harcadım
Balık 70 lira tuttu
4 kilo ayçiçek 55 liraydı 😳
Temmuz da 28 e almıştım 🤷‍♀️
altın düşüyor biraz düşsün de alalım
Bizim maaş yatmadı beklediğimiz parada yatmadı😰Kirayıda eksiden yollamış eşim.Hesap kapanırsa bakalım eğer kalırsa yarım yada 1 gr alırım belki😂Aralık ayı maastan 2ceyrek yada 4gr almak istiyorum 😬

kızlar bılgımız varmı acaba acık ögretım sınavı ertelendımi. bu yıl. 5 aralık 2020 sınavdı ama boyle duyumlar duyöaya basladım ben. arkadasım da mesaj atmiş oyle

Bizim maaş yatmadı beklediğimiz parada yatmadı😰Kirayıda eksiden yollamış eşim.Hesap kapanırsa bakalım eğer kalırsa yarım yada 1 gr alırım belki😂Aralık ayı maastan 2ceyrek yada 4gr almak istiyorum 😬
bu maas olayı cok sinir bozucu benide ek hesaptan altin alaşım var
Yaaa ciddi misin nerden öğrendin bir bakayım
Bugün öğretmenimiz aradı gittik kitap verdi evden devam edeceğiz hoca etkinlik atacak falan bisey demedi
Kesin bilgi🤣🤣

bu maas olayı cok sinir bozucu benide ek hesaptan altin alaşım var
Yaaa ciddi misin nerden öğrendin bir bakayım

Kesin bilgi🤣🤣
Ya çok tesekkür ederim öyle mutlu oldum ki sağlıkla gitsin kuzucuklar oğlum için çok üzülüyordum 5 kişi zaten sınıfı üst sınır 9

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back