Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne parası canım?Bereket günü bügün dediniz kumbaralara paralar atıldımı?
Bereket gününde kumbaraya para atıyoruz.Ne parası canım?
Kızımın ve kendi kumbarama attım bendeBereket günü bügün dediniz kumbaralara paralar atıldımı?
Market pazar yaptım canım . Menü balık salataCedric1003 nasılsın ne yemek yapıyorsun
Ayyyyy bir ara takmıştım o programa çil çil altınlarrrGelinim mutfakta diye program var altın bilezik hediye ediyorlarmış Kahve içip kayınvalide ile onu izliyoruz
Evet ben 10 tl attımBereket günü bügün dediniz kumbaralara paralar atıldımı?
Bizim maaş yatmadı beklediğimiz parada yatmadıKirayıda eksiden yollamış eşim.Hesap kapanırsa bakalım eğer kalırsa yarım yada 1 gr alırım belkiAralık ayı maastan 2ceyrek yada 4gr almak istiyorumMarket pazar yaptım canım . Menü balık salata
Migros da 210 lira
Pazarda 173 harcadım
Balık 70 lira tuttu
4 kilo ayçiçek 55 liraydı
Temmuz da 28 e almıştım
altın düşüyor biraz düşsün de alalım
Yaaa ciddi misin nerden öğrendin bir bakayımZeynolin44 okul önceleri açık olacak. Ben büyüğü haftanın üç günü göndermeyi düşünüyorum
Neye göre belirliyorsunuz bereket günlerini?Bereket gününde kumbaraya para atıyoruz.
Alırsam 8 pro alırım insallah8 kullanıyorum canım bı üst modelinde görümcem kullanıyor kamera ve hafızası haricinde hiç değişiklik yok .
Onun tablosu varmış belirli günlerde dün paylaştı bir arkadaş bende bugün olduğunu ondan duydumNeye göre belirliyorsunuz bereket günlerini?
kızlar bılgımız varmı acaba acık ögretım sınavı ertelendımi. bu yıl. 5 aralık 2020 sınavdı ama boyle duyumlar duyöaya basladım ben. arkadasım da mesaj atmiş oyle
bu maas olayı cok sinir bozucu benide ek hesaptan altin alaşım varBizim maaş yatmadı beklediğimiz parada yatmadıKirayıda eksiden yollamış eşim.Hesap kapanırsa bakalım eğer kalırsa yarım yada 1 gr alırım belkiAralık ayı maastan 2ceyrek yada 4gr almak istiyorum
Kesin bilgiBugün öğretmenimiz aradı gittik kitap verdi evden devam edeceğiz hoca etkinlik atacak falan bisey demedi
Ya çok tesekkür ederim öyle mutlu oldum ki sağlıkla gitsin kuzucuklar oğlum için çok üzülüyordum 5 kişi zaten sınıfı üst sınır 9bu maas olayı cok sinir bozucu benide ek hesaptan altin alaşım var
Yaaa ciddi misin nerden öğrendin bir bakayım
Kesin bilgi
Bozukluklar var yine onları atcamBereket günü bügün dediniz kumbaralara paralar atıldımı?