• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kizlar herkese hayirli cumalar. Huzur ve sağlık dolu bir gün olsun insaallah. Sabah kalktim cocuklara lahvalti yaptirdim. Kendim yaptim. Zoom uzerinden toplantiya katildim. Sonra oglumla.biraz kitap okudul etkinlik yaptik. Biraz dinlendim. Simdi uyuttum onu. Kizimla ders calisacagiz biraz. Sonra yemeklere girisirim. Buzluktan sarma cikardim. Yanina da yogur cikartirim ve corba yaparim.yeter. Tüm bu kosturmaca icinde eger 20 dk da olsa kendime zamab ayirmazsm cok gerildigimi farkettim. Kendime ait kisa kisa.zamablar olusturmaya calaiuyorum.Her gun mutlaka kitabimi okumaya calisiyorum. Bana cok iyi geliyor. Aksamlari da vakit olursa belgesel izliyorum.kisa kisa. Bazen de esimle izliyoruz. Gercekten cochklardan haric de zamab gecirmeye cok ihtiyacimiz var hepimizin. Allah yardimcimiz olsun. Bu donemi saglikla atlatalim

Bebeğe tarhana kendimize makarna sosu ve salata yaptım dünden yemek vardı biraz yedim çay içiyorum . 🤣 biraz ütü var ama acelesi yok yoruldum 😍 bugün para harcamasak iyi olacak ama su faturası ödemedim ona bakayım bi birde eşimin telefon faturasına 🤣

Altinin.seviyesi cok guzel su an. Ama eminim bizim Aralik maasina kadar artacak yine. Keske biraz.boyle kalsa da rahat rahat alsak. Yarin ablama ev hediyesi avize alicam. 2000 tl. Kendimize de alicam o da 1500 tutar. 3500 gibi bir harcama yaparim gibi geliyor. Sonrasonda 400 lira falan ek dersom yatar aralik.basonda. 5000 civari da maas. Ek dersim ek.hesbimi kapatir
Maasimla.nasip olursa 10 gr daha bilezik alma hedefim.var. Sonrasinda gelsin Ocak ayi ve yeni yil plablari insaallah😍😍

Fazla almadım bittikçe alırım denemek için ama yine de epey gider
2.5 kg okyonus okyonus un tavsiye ettiğinden kırmızı olan
1kilo tulum
1 kilo ezine mavi renkli
1 kilo keçi peyniri
Afiyet olsun çok memnun kalacaksın inş🤲Kargoyu nasıl yaptın ben üzülmüştüm alamayacağız diye😂

Selam kızlar 🥰

Kahvaltı yaptık ortalığı toparladım bir makine çamaşır attım yıkandılar

Eşim artık evde olduğu için işim hiiiç bitmiyor 😅

Akşama patates tavuk yapacağım fırında. Tavukları sosladım.

Dün kıyma almıştım ona da köfte yaptım buzluk için.

Eşim oğlanı dışarı çıkardı hava alsın diye ben de dinleniyorum biraz. Gelince taze taze köfte yediririm akşam da çorba ve tavuktan yer biraz.

Günü harcamasız kapatırız inşallah.

Ay yeni oturdum.Kahvemi yaptım tatlımı sodamı aldım yarım saat otururum inş.Kahvaştı ettik önce fırına gittik oğluşla sonra markete uğradık.40tk harcadık karttan.Kahvaltiyi toparladım 2 makına nevresimleri yıkadım şimdi kurutmaya attım.Ortalık topladım mercimek çorbası yaptım.Dğn ıspanak yaptım dolaba attım bugün yeter.Corba yarına kalır yanına yaparız birseyler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back