• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın kızlar hava çok rüzgarlı burda evden çıkmak istemiyorum uyku hali var sürekli üzerimde çok işim yok kızıma ders yaptırcam biraz ufaklık puzzle oynarsa

Şöyle soylim garibim eşimin çok güzel işi vardı. Benim atamam İzmir'e çıktıktan sonra işi bıraktı burda 7 ay gibi bi süre işsiz kaldı. Derken o süre zarfında var olan borçların üstüne borç ekledik.var olan borclarimiz da evlilikten kalma malum herşeyi ama herşeyi biz yaptık. Ama sorsan eşimin ailesi yaptı bide durumumuza hep uzulduler 😀 Sonra eşim iyi kötü denetimden iş buldu maaşı düşüktü ama kendimi kaybetcem dedi başladı. Ben çocuk istemiyordum canım kaynanam hep ben bakacam dedi sağolsun onların gazıyla pes edip bı hisimla çocuk yaptım. O konuda da yüz üstü bırakıldık . Kardeşim bı yıl baktı . Sonra gene bahane uydurdu. Seneye bakması konusunda halen umudum var yuzsuzum ya 😀😀 eşim hesap kitap mutfağa karışmaz harçlığını alır ben bakarım herşeye. Ama bakıcı yeni tuttuk ilk ayimizi devirdik şimdi net olarak düzen kuramadik. Bu ayında atlayalim öyle bakacam ama kumbara fulll devam 😊
Gel sana bi sarılayım🤣

Eşimde baktı huaweı ye
Abim redmi 8 pro aldı yeni öve öve bitiremiyor kullanan var mı ?
Ben samsung yada iphone diyorum
Bakalım hangisi olacak
Xiaomi 8 pro olandan aldık eşime çok beğendi pak marka anlamam ama birdaha almam huaveı benimki y6 2018 ondan mı bilmiyorum pro kullananlar memnun

Kızlar teşekkür ediyorum tek tek alıntı yapamadım annem kötüymüş ben konuşamadım ama akşam wc de düşmüş. Bu arada kardeşim de de öksürük başlamış halsizlik birde . Testin güvenilirliği şüpheli diyorlar izole oldular evde atlatacaklar yapacak bir şey yok şuan . Bu arada bebek biraz huzursuz gelemiyorum o yüzden evi süpürdüm hemen silmem lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back