- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
Merhaba ablacım ,_Sitare_ canım naptın doğum oldu mu nasılsın bebişşş nasıl
Salı günü sabah doğum yaptım toparladık biraz bugüne şükür yeni yeni kendime geliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ablacım ,_Sitare_ canım naptın doğum oldu mu nasılsın bebişşş nasıl
Tüh ya talihsizlik olmuş gerçektenSorma moralim çok bozuk. Ben elimdeki paradan vermek istemiyorum. Eşim de kredi mi çekeyim oradan kullanalım işte diyor. O kadar sinirliyim ki.
BendimEki Görüntüle 2724255 kimdi o ekmek fotosu atan kanıma girdiniz
Arada okudum, nicki unuttuğumdan cevap veremedim.Bendim
eline sağlık
Arada okudum, nicki unuttuğumdan cevap veremedim.
Çok geçmiş olsun size de
Gözün aydın canımMerhaba ablacım ,
Salı günü sabah doğum yaptım toparladık biraz bugüne şükür yeni yeni kendime geliyorum
Topiğimiz ilk bebişi Allah annemi babalı büyümeyi nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallahMerhaba ablacım ,
Gel sana bi sarılayımŞöyle soylim garibim eşimin çok güzel işi vardı. Benim atamam İzmir'e çıktıktan sonra işi bıraktı burda 7 ay gibi bi süre işsiz kaldı. Derken o süre zarfında var olan borçların üstüne borç ekledik.var olan borclarimiz da evlilikten kalma malum herşeyi ama herşeyi biz yaptık. Ama sorsan eşimin ailesi yaptı bide durumumuza hep uzulduler Sonra eşim iyi kötü denetimden iş buldu maaşı düşüktü ama kendimi kaybetcem dedi başladı. Ben çocuk istemiyordum canım kaynanam hep ben bakacam dedi sağolsun onların gazıyla pes edip bı hisimla çocuk yaptım. O konuda da yüz üstü bırakıldık . Kardeşim bı yıl baktı . Sonra gene bahane uydurdu. Seneye bakması konusunda halen umudum var yuzsuzum ya eşim hesap kitap mutfağa karışmaz harçlığını alır ben bakarım herşeye. Ama bakıcı yeni tuttuk ilk ayimizi devirdik şimdi net olarak düzen kuramadik. Bu ayında atlayalim öyle bakacam ama kumbara fulll devam
Bugün evdesin demi çok iyi oluyor arada evde kalmak çocukla vakit geçirmek benim iki cadı var canıma okuyan cinstenŞimdi kalktık oğlusla iyiyim canımKahvaltı hazırlayacağım sen nasılsın?
Xiaomi 8 pro olandan aldık eşime çok beğendi pak marka anlamam ama birdaha almam huaveı benimki y6 2018 ondan mı bilmiyorum pro kullananlar memnunEşimde baktı huaweı ye
Abim redmi 8 pro aldı yeni öve öve bitiremiyor kullanan var mı ?
Ben samsung yada iphone diyorum
Bakalım hangisi olacak
Evet eşinin ki redmi 8 proXiaomi 8 pro olandan aldık eşime çok beğendi pak marka anlamam ama birdaha almam huaveı benimki y6 2018 ondan mı bilmiyorum pro kullananlar memnun
Kader mahkumuyuz diosun kız ben altınları da görmedim herifi bosasam video görüntüleriyle zengin olurum ama nerdeee. Biz severek borç ödüyoruz ama ne borcu bilmiyoruzGel sana bi sarılayım
Bende kullanıyorum redmiyi gerçekten çok memnunum seviyorum . Çok kullanışlıEvet eşinin ki redmi 8 pro
Abimde oğluna ve kendine aldı çok beğenmiş
Hangisini kullanıyorsun canimBende kullanıyorum redmiyi gerçekten çok memnunum seviyorum . Çok kullanışlı
8 kullanıyorum canım bı üst modelinde görümcem kullanıyor kamera ve hafızası haricinde hiç değişiklik yok .Hangisini kullanıyorsun canim
tlfon onlarakmı..Yenisi geldi garantiden birdaha tövbe huaweı almam