• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de kendimi tanıtayım. 34 yaşındayım, öğretmenim. 17 aylik bir oğlum var. Evlendiğinden beri borc ödüyoruz :KK43: düğününüzü her şeyimizi kendimiz yaptık. Takıları biz aldık kayinvalideye verdik de taktı. Krediyle aldığımız bir evimiz vardı. Eşimin evlenmeden önce yaptığı bir borç çıktı ortaya. Satmak zorunda kaldık. Kredisini kapattık. Ama çok zarardayiz yani. Nasıl birikim yapicam bilmiyorum. Ne zaman birikim yapsam bir şey çıkıyor elimden o da gidiyor. Bu bir degil iki değil. Sizden tavsiye istiyorum
Rabbım yardımcın olsun canım..

tez zamanda elıne ulasır inşallah can. kışlık içinmı
Fazla almadım bittikçe alırım denemek için ama yine de epey gider
2.5 kg okyonus okyonus un tavsiye ettiğinden kırmızı olan
1kilo tulum
1 kilo ezine mavi renkli
1 kilo keçi peyniri

Kızlar herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum 😍😍😍acele acele evi süpürdüm yerleri sildim toz aldım WC temizledim yemek yaptım yoruldum biraz . Bebeğe çorba yapacağım akşam için . Bize de ayrıca makarna domates soslu birde mantar pişirdim . Şimdi emzirip uyutacağım salatayı yapayım birde çorbayı çünkü o ayaktayken çok zorlanıyorum sürekli başına kaza geliyor . Birde onunla ilgilenmek istiyorum. O uyurken bende biraz uzanıp uyurum uykusuz kaldım yine 😍

Fazla almadım bittikçe alırım denemek için ama yine de epey gider
2.5 kg okyonus okyonus un tavsiye ettiğinden kırmızı olan
1kilo tulum
1 kilo ezine mavi renkli
1 kilo keçi peyniri
Cok ıyı yaptın can.. bende aldım tuzlu. otlu peynir. tulum peynirı ve tereyağı

Ayyyyy yoruldummmmm🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
3 makina çamaşır katladım yerleştirdim
Evi süpğrdüm toz aldım
Bulaşıkları yerleştirdim
Ortalığı topladım

yeşil mercimekli erişteli çorba pişirdim