- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
can e nabıza hemen dusuyor. zaten pozıtıf olunca arıyorlar. negatıf olunca aramıyorlar..İnş canım test yarın çıkar sanırım 48 saat demişler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
can e nabıza hemen dusuyor. zaten pozıtıf olunca arıyorlar. negatıf olunca aramıyorlar..İnş canım test yarın çıkar sanırım 48 saat demişler
Cok sukur balımKızlar negatif
Çok sevindim.Kızlar negatif
Rabbım yardımcın olsun canım..Ben de kendimi tanıtayım. 34 yaşındayım, öğretmenim. 17 aylik bir oğlum var. Evlendiğinden beri borc ödüyoruz düğününüzü her şeyimizi kendimiz yaptık. Takıları biz aldık kayinvalideye verdik de taktı. Krediyle aldığımız bir evimiz vardı. Eşimin evlenmeden önce yaptığı bir borç çıktı ortaya. Satmak zorunda kaldık. Kredisini kapattık. Ama çok zarardayiz yani. Nasıl birikim yapicam bilmiyorum. Ne zaman birikim yapsam bir şey çıkıyor elimden o da gidiyor. Bu bir degil iki değil. Sizden tavsiye istiyorum
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar canımMerhaba kızlar hayırlı cumalar
tez zamanda elıne ulasır inşallah can. kışlık içinmıPeynirlerimi sipariş verdim
Fazla almadım bittikçe alırım denemek için ama yine de epey gidertez zamanda elıne ulasır inşallah can. kışlık içinmı
Cok ıyı yaptın can.. bende aldım tuzlu. otlu peynir. tulum peynirı ve tereyağıFazla almadım bittikçe alırım denemek için ama yine de epey gider
2.5 kg okyonus un tavsiye ettiğinden kırmızı olan
1kilo tulum
1 kilo ezine mavi renkli
1 kilo keçi peyniri
Ağız tadıyla sağlıklı huzurlu günlerde yiyin canım, bereketli olsunCok ıyı yaptın can.. bende aldım tuzlu. otlu peynir. tulum peynirı ve tereyağı
Evet canım özellikle y6 2018 modelitlfon onlarakmı..
Hayırlı cumalarMerhaba kızlar hayırlı cumalar
Allah razı olsun bacımAğız tadıyla sağlıklı huzurlu günlerde yiyin canım, bereketli olsun
benimde o marka ama korktum..Evet canım özellikle y6 2018 modeli
işler hıc bitmiyorAyyyyy yoruldummmmm
3 makina çamaşır katladım yerleştirdim
Evi süpğrdüm toz aldım
Bulaşıkları yerleştirdim
Ortalığı topladım
yeşil mercimekli erişteli çorba pişirdim
Kısır yapcam bir de salata yeter
ekmek ve yoğurt aldım 20 tl