• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben kumbara da yapıyorum kızlar şimdiye kadar biriktirince lazım oldukça cikardim yada kızıma birseyler aldım ama smdi yarım gram parası olunca gram yapayım başka birseye harcamayayım diyorum.

Harcamaları yazayım Bimde 12 tlye tavuk döner aldım 2 paket, 10 TL ye elma ve mandalina aldım. 3 tlye lavaş aldım yarın bişey almam diye umut ediyorum yemek kartında biraz para var yemekhanede yerim mantı varmış bakalım nasıl yapmışlar

Kolej taksitleri olmasa köşeyiz.Bu yıl ilk dönem evde benimki kayınvalide bakıyor baharda Allah Kerim.
Biz doğuya gelince otomatik olarak gitti kolej taksitleri 😜 direkt yıllık 40bin cepte kaldı canım 🙈👍 sen de en iyisini yaptın..hemen nasıl tanıdın beni ki 🙈😄

@Alya_sura88 canımm

Bende av gibi maaş bekliyorum.İşe başladığımda bana çiçek göndermemiş boşuna para harcamayım sana veririm grama eklersin diye düşündüm diyor🤓Kendime ben yollayacağım okadarda kısarsa olmaz alışır cimri olur😂
Sorma benimki de bana benzedi iyice, arabayı satıp altınmı alsak dedi bugün şoktayın😂

Ne kadar ödüyorsunuz aylık
Merkezi sistemle zor oluyor mu istediğin zaman yakamıyorsun
Gündüz üşüdünüz mü mesela yanmayınca
Merkezi sistem sanki daha iyi gibi 😖 mesela alt kat benim oturduğum oturma odasını yakmıyordu çocuk odasını yakmıyordu . Oturma odasının 2 cephe sokak zaten 0 yalıtım çok soğuk oluyordu . Geçen sene 19 derecede çocuk büyüttüm battaniye arasında . Bu sene çocuk yerde 🙄 oturma odasını kapatıp tv salona götürelim diyorum bu sene salonda oturalım . Zaten şuan alt kat tamamen boş donacağız .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back