- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günün sorusu geldiTuğçe neden yeni konu açtın diğeri kapandı mı bakamadım
Bizim merkezi sistem. İki gündür akşamları açıyorlar. Bakalim yarın gündüz açık kalacak miKombiyi 1 kasım itibariyle açtık birde doğalgaz kalemi eklenecek şimdi
İnşallah inşallah canım artık ben de inanmak istiyorumHaha dur birlikte yaparız ben inanıyorum
Pure de yazmamış hiçGünün sorusu geldi
Hoşgeldinİyi geceler kızlar yine başım ağrıdı nefret ediyorum bu rüzgardan akşam yemekten sonra uyudum biraz iyiyim şimdi çay demledim yanına bisküvi çıkardım kendime geldim :)
Yok Canım kapanmadı da tatsızlık oldu yA isteyenler burada toplansın diye açtımTuğçe neden yeni konu açtın diğeri kapandı mı bakamadım
Kaç kez etiketledim gelmediPure de yazmamış hiç
Ne kadar ödüyorsunuz aylıkBizim merkezi sistem. İki gündür akşamları açıyorlar. Bakalim yarın gündüz açık kalacak mi
Ev sahibimiz misafirperver diye geldik kaldık.Kalk kız çayları tazele çekirdek getir birazdaYok Canım kapanmadı da tatsızlık oldu yA isteyenler burada toplansın diye açtım
Bana takıl hayatını yaşaİnşallah inşallah canım artık ben de inanmak istiyorum
Biz doğuya gelince otomatik olarak gitti kolej taksitleri direkt yıllık 40bin cepte kaldı canım sen de en iyisini yaptın..hemen nasıl tanıdın beni kiKolej taksitleri olmasa köşeyiz.Bu yıl ilk dönem evde benimki kayınvalide bakıyor baharda Allah Kerim.
Çekirdek değil siirt fıstığı getirdim kg fiyatı 100 TLEv sahibimiz misafirperver diye geldik kaldık.Kalk kız çayları tazele çekirdek getir birazda
3 çocuk ücra köşe dedin kafamda canlandın hemenBiz izmirdeyiz seneye Allah KerimBiz doğuya gelince otomatik olarak gitti kolej taksitleri direkt yıllık 40bin cepte kaldı canım sen de en iyisini yaptın..hemen nasıl tanıdın beni ki
Misafirede fıstık satılmaz ama bak giderimÇekirdek değil siirt fıstığı getirdim kg fiyatı 100 TL
Sorma benimki de bana benzedi iyice, arabayı satıp altınmı alsak dedi bugün şoktayın@Alya_sura88 canımm
Bende av gibi maaş bekliyorum.İşe başladığımda bana çiçek göndermemiş boşuna para harcamayım sana veririm grama eklersin diye düşündüm diyorKendime ben yollayacağım okadarda kısarsa olmaz alışır cimri olur
Merkezi sistem sanki daha iyi gibi mesela alt kat benim oturduğum oturma odasını yakmıyordu çocuk odasını yakmıyordu . Oturma odasının 2 cephe sokak zaten 0 yalıtım çok soğuk oluyordu . Geçen sene 19 derecede çocuk büyüttüm battaniye arasında . Bu sene çocuk yerde oturma odasını kapatıp tv salona götürelim diyorum bu sene salonda oturalım . Zaten şuan alt kat tamamen boş donacağız .Ne kadar ödüyorsunuz aylık
Merkezi sistemle zor oluyor mu istediğin zaman yakamıyorsun
Gündüz üşüdünüz mü mesela yanmayınca