- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.740
- 598
- 36
Eksiye devam deseneBende şimdi kredimi ve kredi kartımı ödedim 25 TL kaldıEşimin maaş yatmadı daha onun maaş gelince diğer krediyi kirayı aidatları ve kredi kartını yatıracak.Bana harçlık verecek Eksi hesaba atacak biraz zaten eksideydik bide altın için çektik oh
Olsun birikim odaEksiye devam desene
Bizde altın alınca eksiye düşeriz ay sonuna doğru size ayak uydurayım derken eksiye gireceğiz bu ay boyle olsun
Ben herşeyi kendim ödemezsen mutsuz oluyorumBizim herşey otomatik ödemede sadece aidatı elden veriyoruz
O bugün öğretmenlik yapacak
Aksama doğru yakıyoruzKombi gündüzde yanıyormu kızlar.Bizim gece acıyorduk ama artık gündüze kısıkta yanacak.Önümüzdeki ay gaz faturaları yarışacak bakalım
Benimki şahane gelecekKombi gündüzde yanıyormu kızlar.Bizim gece acıyorduk ama artık gündüze kısıkta yanacak.Önümüzdeki ay gaz faturaları yarışacak bakalım
Allah bin bereket versin bozam kv nasılKombi en kısıkta yakıyorum ben. Ilık olsun evin içi diye.
Dünden yayla çorbam kalmıştı. Taze fasulye koydum şimdi. Vişne suyu yapacağım. Bir de kurabiye gibi poğaça gibi bir sey yapasım var ama henüz karar veremedim. Robot evi süpürdüben de şimdi küçüğü uyutuyorum silerim arkasından.
Ödemeleri yaptım. 1000₺ Kredi birikim hesabına attım. 462’den 1 gr aldım. Allah bereket versin. Kasım hedefim tuttuİnşallah Aralık’ta da 1000₺ + 2 gr hedefini tuttururum.
rabbim safi ismiyle sifa versin canGünaydın. Kayınvalideyi ameliyata aldılar. Bizim için dua eder misiniz? Eşim çok kafasına takıyor. 5-6 saat sürecekmiş. Hayırlısı ile kimse virüs vs kapmadan hallolsa inşallah.
ben 2_gundur acıyorum cumku cok soguk gunduzlerı.Kombi gündüzde yanıyormu kızlar.Bizim gece acıyorduk ama artık gündüze kısıkta yanacak.Önümüzdeki ay gaz faturaları yarışacak bakalım
Az evvel eşimle konuştum. Hala ameliyatta. Bekliyoruz bakalım öyle.Allah bin bereket versin bozam kv nasıl
Gündüz işten güçten elime telefonu anlamıyorumki
Ben sizin gibi tembelmiyim
Hahahahha içtim kız ama bu kez watsap grubumda takıldım
Akşam yaptım kız geldim kimsecikler kalmamışO bugün öğretmenlik yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?