• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende şimdi kredimi ve kredi kartımı ödedim 25 TL kaldı😀Eşimin maaş yatmadı daha onun maaş gelince diğer krediyi kirayı aidatları ve kredi kartını yatıracak.Bana harçlık verecek😂Eksi hesaba atacak biraz zaten eksideydik bide altın için çektik oh😂
Eksiye devam desene :işsiz:
Bizde altın alınca eksiye düşeriz ay sonuna doğru size ayak uydurayım derken eksiye gireceğiz bu ay boyle olsun

Kombi en kısıkta yakıyorum ben. Ilık olsun evin içi diye.
Dünden yayla çorbam kalmıştı. Taze fasulye koydum şimdi. Vişne suyu yapacağım. Bir de kurabiye gibi poğaça gibi bir sey yapasım var ama henüz karar veremedim. Robot evi süpürdü 😂 ben de şimdi küçüğü uyutuyorum silerim arkasından.
Ödemeleri yaptım. 1000₺ Kredi birikim hesabına attım. 462’den 1 gr aldım. Allah bereket versin. Kasım hedefim tuttu 💪🏻 İnşallah Aralık’ta da 1000₺ + 2 gr hedefini tuttururum.

Kombi en kısıkta yakıyorum ben. Ilık olsun evin içi diye.
Dünden yayla çorbam kalmıştı. Taze fasulye koydum şimdi. Vişne suyu yapacağım. Bir de kurabiye gibi poğaça gibi bir sey yapasım var ama henüz karar veremedim. Robot evi süpürdü 😂 ben de şimdi küçüğü uyutuyorum silerim arkasından.
Ödemeleri yaptım. 1000₺ Kredi birikim hesabına attım. 462’den 1 gr aldım. Allah bereket versin. Kasım hedefim tuttu 💪🏻 İnşallah Aralık’ta da 1000₺ + 2 gr hedefini tuttururum.
Allah bin bereket versin bozam kv nasıl 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back