• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın. Kayınvalideyi ameliyata aldılar. Bizim için dua eder misiniz? Eşim çok kafasına takıyor. 5-6 saat sürecekmiş. Hayırlısı ile kimse virüs vs kapmadan hallolsa inşallah.
Günaydın çok geçmiş olsun .Rabbim şifa versin

Herkese günaydın canlarım 07:30 kalkış yaptık bulaşık makinası boşalttım domates çorbası pişirdim hem biz yeriz hem baby😂 kahvaltı yaptırdım emzirdim şimdi 1. Uyku saati bende hemen kendime çay koydum kahvaltı yapacağım 😍

Ay 950 TL kira yolladım az evvel ödemelerimiz bitti gibi
Su ödeyeceğim
Aidat
Benzin
Eşimin telefonu kaldı

Karaca’nın yolladığı tencere setim yanlıştı ve hasarlı iade etmiştim birazdan arayacağım benimkini ne zaman yollayacaklar

Su ödeyeceğim
Aidat
Benzin
Eşimin telefonu kaldı

Karaca’nın yolladığı tencere setim yanlıştı ve hasarlı iade etmiştim birazdan arayacağım benimkini ne zaman yollayacaklar
Bende şimdi kredimi ve kredi kartımı ödedim 25 TL kaldı😀Eşimin maaş yatmadı daha onun maaş gelince diğer krediyi kirayı aidatları ve kredi kartını yatıracak.Bana harçlık verecek😂Eksi hesaba atacak biraz zaten eksideydik bide altın için çektik oh😂

Bende şimdi kredimi ve kredi kartımı ödedim 25 TL kaldı😀Eşimin maaş yatmadı daha onun maaş gelince diğer krediyi kirayı aidatları ve kredi kartını yatıracak.Bana harçlık verecek😂Eksi hesaba atacak biraz zaten eksideydik bide altın için çektik oh😂
Senin eşinin maaşı niye böyle oldu anlamış değilim 😟

Su ödeyeceğim
Aidat
Benzin
Eşimin telefonu kaldı

Bizim herşey otomatik ödemede sadece aidatı elden veriyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back