- 28 Mart 2020
- 6.225
- 24.473
- 298
Günaydın çok geçmiş olsun .Rabbim şifa versinGünaydın. Kayınvalideyi ameliyata aldılar. Bizim için dua eder misiniz? Eşim çok kafasına takıyor. 5-6 saat sürecekmiş. Hayırlısı ile kimse virüs vs kapmadan hallolsa inşallah.
Allah yardımcıları olsun ameliyatı iyi geçer inşallahGünaydın. Kayınvalideyi ameliyata aldılar. Bizim için dua eder misiniz? Eşim çok kafasına takıyor. 5-6 saat sürecekmiş. Hayırlısı ile kimse virüs vs kapmadan hallolsa inşallah.
Benim dünkü menüBenimde kolay pizza
Saat 9:30 2 saat olmuş uyanalı yoksun ayıp amaGünaydınbiraz geç uyandık 07:30
Doğru söylüyorsunSaat 9:30 2 saat olmuş uyanalı yoksun ayıp ama
Bende şimdi kredimi ve kredi kartımı ödedim 25 TL kaldıAy 950 TL kira yolladım az evvel ödemelerimiz bitti gibi
Su ödeyeceğim
Aidat
Benzin
Eşimin telefonu kaldı
Karaca’nın yolladığı tencere setim yanlıştı ve hasarlı iade etmiştim birazdan arayacağım benimkini ne zaman yollayacaklar
Evet ama düşüşte 2 ye kadar beklerim düşme devam ederse almamZeynolin44 bugunmü alıyorsun altını
Senin eşinin maaşı niye böyle oldu anlamış değilimBende şimdi kredimi ve kredi kartımı ödedim 25 TL kaldıEşimin maaş yatmadı daha onun maaş gelince diğer krediyi kirayı aidatları ve kredi kartını yatıracak.Bana harçlık verecek Eksi hesaba atacak biraz zaten eksideydik bide altın için çektik oh
Bizim herşey otomatik ödemede sadece aidatı elden veriyoruzAy 950 TL kira yolladım az evvel ödemelerimiz bitti gibi
Su ödeyeceğim
Aidat
Benzin
Eşimin telefonu kaldı
Karaca’nın yolladığı tencere setim yanlıştı ve hasarlı iade etmiştim birazdan arayacağım benimkini ne zaman yollayacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?