Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isınır artık o zaman90 dereceye getirdik ısındı
İyi geceler netflix dizisine başladım biraz izleyim öyle yatarımUykum geldi kızlar hepinizi öptüm yarın mesai de görüşürüz
3 gün gidiyorum canım 2 gün evdeyim.Penguen sen kaç gün gidiyorsun işe?Bizim 4gun mesai var sözde esnek çalışma
Yaaa bende izlemek istiyorum hiç gücüm kalmıyor. Haydi iyi geceler.İyi geceler netflix dizisine başladım biraz izleyim öyle yatarım
Ahahaha geldim kız sen nerdesinUğra mutlaka ama ben olmayabilirim malum hediyeden dolayı
He he hiç çıkmaz artıkOndan sen oradasın
Ama sende hep gece geliyorsunAmanın gızlar yetişemiyorum ne yaptiniz
Amanın gızlar yetişemiyorum ne yaptiniz
Ahahaha geldim kız sen nerdesin
He he hiç çıkmaz artık
Ama sende hep gece geliyorsun
Gündüz işten güçten elime telefonu anlamıyorumkiNerdesin bacim sen yaa
Günaydın bozaGünaydın. Kayınvalideyi ameliyata aldılar. Bizim için dua eder misiniz? Eşim çok kafasına takıyor. 5-6 saat sürecekmiş. Hayırlısı ile kimse virüs vs kapmadan hallolsa inşallah.
Allah şifa versin,çok geçmiş olsun.Edicem canimGünaydın. Kayınvalideyi ameliyata aldılar. Bizim için dua eder misiniz? Eşim çok kafasına takıyor. 5-6 saat sürecekmiş. Hayırlısı ile kimse virüs vs kapmadan hallolsa inşallah.
Omurlarının arasında daralma var. Açıp platin yerleştirecekler. Ameliyat olmasan 2-3 seneye felç olursun dedi doktorunGünaydın boza
Ne ameliyatı oluyor
Sağolasın. Allah razı olsun.Allah şifa versin,çok geçmiş olsun.Edicem canim
Sağsaglim atlatır inşallah canımOmurlarının arasında daralma var. Açıp platin yerleştirecekler. Ameliyat olmasan 2-3 seneye felç olursun dedi doktorun
Sağolasın. Allah razı olsun.
Allah şifa versin sağ sağlım atlatsın inşGünaydın. Kayınvalideyi ameliyata aldılar. Bizim için dua eder misiniz? Eşim çok kafasına takıyor. 5-6 saat sürecekmiş. Hayırlısı ile kimse virüs vs kapmadan hallolsa inşallah.