• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese iyi geceler 🌼3 gündür giremedim ara ara okuyorum geceleri ama yazmaya takatim kalmiyor. çok yoruluyorum hiç bişeye yetişemiyorum gibi gün boyu ayaktayım ve sürekli biseyler yapıyorum.gece 12 den 1.30 a kadar kitap okumaya çalışıyorum burayı okumaya çalışıyorum arada video falan izliyorum haliyle çok geç yatıp gece sürekli uyanıyorum bebek için,sabah ta erken kalkınca vücut 2 gündür erör veriyor.
Bugün evi sil supur çamaşır yıka kurutmaya at katla yerleştir derken akşam saat 5 olmuş hiç farkında değildim eşim bugün dışardan hamburger söyleyelim bu saatten sonra birde yemekle uğraşma dedi büyük oglaninda canına minnet tabi 70 tl hamburgere ödedik.3gundur başka harcama yok🙏ama yarın su arıtmanın bakım ve filtre değişim zamanı gelmişti ona gelicekler 150 yada 200 tutar galiba🙁
Yarınki kv gidebiliriz gidersek yemek derdi yok.gitmezsek etli patates,çorba ve erişte yaparım normalde bugünün menüsü olarak planlamistim.
Bebeğe kirli sepeti almam lazım kirli torbası vardı beşiğine asılan ama rahat olmadi hemen doluyor ici.birde minik bir biberon daha almaliyim diğerine meyve suyu veya ıhlamur koyuyorum kahvaltıda su için almalıyım.
Yatak odasına koyabileceğim kirli sepeti arıyorum internetten baktım bulamadım 😖önerisi olan varsa alabilirim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back