• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olsun yasanmislik guzeldir sen bugunleri bekledin bak yasiyorsun
Kız koltuklarıda çok bekledim 😂2bin artmış fiyatı.Seneye yatak odası takımı alacağız Burda kalırsak lojmana çıkacağız yaza ozaman yatak odası alacağız bu yatak kaymış taşınmaktan dolaplarda kötü oldu.

Kız koltuklarıda çok bekledim 😂2bin artmış fiyatı.Seneye yatak odası takımı alacağız Burda kalırsak lojmana çıkacağız yaza ozaman yatak odası alacağız bu yatak kaymış taşınmaktan dolaplarda kötü oldu.
Bizde seneye yatak odasını değiştireceğiz
Bişey yapmadan gacır gucur ediyor 😂😂

Koltuk örtüsü sordum kimseden tık yok.Demek hepiniz zenginsiniz örtüsüz koltuklarınız😂
Örtü kullanmıyorum daha önceki koltuklarım tay tüyündendi ona almıştım şile bezi diye satılanlardan tanesi 20 TL ydi 4 sene önce şimdi ne kadardır bilmiyorum.Şimdiki kumaşı nubuk gibi kolay siliniyor hemen siliyorum güzel oluyor

Örtü kullanmıyorum daha önceki koltuklarım tay tüyündendi ona almıştım şile bezi diye satılanlardan tanesi 20 TL ydi 4 sene önce şimdi ne kadardır bilmiyorum.Şimdiki kumaşı nubuk gibi kolay siliniyor hemen siliyorum güzel oluyor
Halı örtüsü almam lazım sanki benimde 😔

Benimde bütün dolaplarımı çizmişler vidalar gevşemiş söyledim ayrı ayrı poşetleyin her odadaki dolabı ama çok biliyorlarya biz ustayız diyip hepsini bir çuvala koydular şimdi çekmeceler kendi kendine açılıyor

Ben aldım 2 gün kullandım tahammül edemedim annemle re verdim bozuluyor süpürürken zor oluyor günlük kaldırıp cırpıp takmak lazım göz zevkimide bozuyor
Aynen Zeyno birsürü para verdim duruyor bazanın altında anneminde halılarına uymuyor duruyor öylr

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back