- 7 Ocak 2018
- 27.431
- 79.688
- 598
- 35
Ellerine sağlık canımteşekkür ederim canim_
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık canımteşekkür ederim canim_
teşekkür ederim canEllerine sağlık canım
Aaa koltuklar yeni kız yazıkEvde kalabalık
Eve koymazdım önceden burda çok güzel balık tesisleri var su kenarına yapılmış altın doğal su üstünde cardakta balık yiyordum ama korona herşeyin içine etti bıraktıDışarda ye gel ozaman eziyet etme kendine
Kız koltuklarıda çok bekledim 2bin artmış fiyatı.Seneye yatak odası takımı alacağız Burda kalırsak lojmana çıkacağız yaza ozaman yatak odası alacağız bu yatak kaymış taşınmaktan dolaplarda kötü oldu.Olsun yasanmislik guzeldir sen bugunleri bekledin bak yasiyorsun
Bizde seneye yatak odasını değiştireceğizKız koltuklarıda çok bekledim 2bin artmış fiyatı.Seneye yatak odası takımı alacağız Burda kalırsak lojmana çıkacağız yaza ozaman yatak odası alacağız bu yatak kaymış taşınmaktan dolaplarda kötü oldu.
Örtü kullanmıyorum daha önceki koltuklarım tay tüyündendi ona almıştım şile bezi diye satılanlardan tanesi 20 TL ydi 4 sene önce şimdi ne kadardır bilmiyorum.Şimdiki kumaşı nubuk gibi kolay siliniyor hemen siliyorum güzel oluyorKoltuk örtüsü sordum kimseden tık yok.Demek hepiniz zenginsiniz örtüsüz koltuklarınız
Halı örtüsü almam lazım sanki benimdeÖrtü kullanmıyorum daha önceki koltuklarım tay tüyündendi ona almıştım şile bezi diye satılanlardan tanesi 20 TL ydi 4 sene önce şimdi ne kadardır bilmiyorum.Şimdiki kumaşı nubuk gibi kolay siliniyor hemen siliyorum güzel oluyor
Tekrar alın tuce olmadı cagırırsınızKızlar yaaaaa salonun peteğinin alt kısmı filan buz gibi havasını aldık yok yAni adam gelmesi lazım eve
Kızlar yaaaaa salonun peteğinin alt kısmı filan buz gibi havasını aldık yok yAni adam gelmesi lazım eve
Biz terk edemeyiz başka oda yok oturma odası ondan beter soğukOna care bulamadik tugce sanirim giris cikislar ile alakaliymis
Biz o odayi terk ettik
Bence seviyesini en yükseğe alıp bir kere deneyin alt kısımlardaki su ısınıyor muKızlar yaaaaa salonun peteğinin alt kısmı filan buz gibi havasını aldık yok yAni adam gelmesi lazım eve
2 kez aldı dün bugün acaba kombi de mi sorun var dandik zaten birisi bulacağız diğer peteklere de bakalım daTekrar alın tuce olmadı cagırırsınız
Ben aldım 2 gün kullandım tahammül edemedim annemle re verdim bozuluyor süpürürken zor oluyor günlük kaldırıp cırpıp takmak lazım göz zevkimide bozuyorHalı örtüsü almam lazım sanki benimde
Hemen yapıyoruz çok iyi fikirBence seviyesini en yükseğe alıp bir kere deneyin alt kısımlardaki su ısınıyor mu
Aynen Zeyno birsürü para verdim duruyor bazanın altında anneminde halılarına uymuyor duruyor öylrBen aldım 2 gün kullandım tahammül edemedim annemle re verdim bozuluyor süpürürken zor oluyor günlük kaldırıp cırpıp takmak lazım göz zevkimide bozuyor