Çok kolay olduYa hemen bildin ama gizem yaratacaktım
rabbim evladini bagislasin. rabbim buyuktur elbet gec olsun guc olmasin canEe artık burada olduğumuza göre yeni arkadaşlar için ben de kısaca kendimi tanıtayım
29 yaşındayım evliyim 3 yaşına yaklaşan bir oğlum var ellerinizden öper
Geçmişte birikim yapmak çok fırsatım oldu ama malesef yapmadım. Yiyelim içelim gezelim modunda idik eşimle. Keşke daha önce başlayabilseydim birikime çünkü elimize ciddi paralar geçiyordu ( kafe işi yapıyor eşim )
Şimdi işyerini devretti normal olarak çalışmaya devam ediyor aynı yerde. İşletmeye yardımcı oluyor.
Elimizden geldiğince birikim yapmaya çalışıyoruz
Hepinizi seviyorum
Hoşgeldin canımYa hemen bildin ama gizem yaratacaktım
Önemli olan bir arada olmak şekerim topiğin adı ve yeri farketmiyorBilerek etiket yapmadım ben zerya yapıp zorlamış gibi olmamak içinutandım
Evet çok haklısınÖnemli olan bir arada olmak şekerim topiğin adı ve yeri farketmiyor
Aaa hoşgeldin canımHoş buldum36 yaşındayım..memurum..3.bebeğimi doğurmam sebebiyle izinliyim şu an...ben de asker eşiyim..şu an ennnnn doğuda bir ilçede yaşıyorum, yeni geldik yani ağustos sonunda...işte günlerim üç bebeyi yedir içir pişir taşır modunda geçiyor...kimseyi tanımıyorum burada.. koronadan ötürü de tanışmak görüşmek istemiyorum zaten...sizler hayatımda olursunuz belki diye düşündüm birinizi çok uzun yıllardır tanıyorum mesela, asker eşleri topiğinden, 12-13 yıl öncesinden, hatta Instagram'dan da takipleşiyoruz..bakalım bilecek mi beni
Hoşgeldin bende şokHayırlı olsun topik biraz önce gördüm fiyatları ben şok
473ken yaptırmadım bin pismanimHoşgeldin bende şok
Çok kolay oldu
450 TL’nden aldığım çeyrekler var473ken yaptırmadım bin pismanim
Benim daha o kız istemeye gelecekleri dönemimi bilir az dertleşmedik az yol göstermedi bana ah canım benim yaHoşgeldin canım
Burda tuce ve okyonus var sanırım asker eşiokyonus u azcık ifşa et saçı ne renk gözü ne renk
Hahaha dur alırız güveniyorum topikdaşlarımwAltın 528
Kimse altın alamaz tuce topiği boşa kurdun
Altın 528
Kimse altın alamaz tuce topiği boşa kurdun
Ne güzel kardasin450 TL’nden aldığım çeyrekler var
0.1 gramda olsa alınacak o altınHahaha dur alırız güveniyorum topikdaşlarımw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?