Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
🤩 Altıncı kızlar 🤩
- Konu Sahibi tuce_tuce
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- birikim çocuklar eşler dedikodu günlük yaşam sohbet muhabbet
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Altınım var ama mutlu olamıyorum. Altının doların yükselmesi herşeyin yükselmesi demek oluyorNe güzel kardasin
Sağ olasın walla eskiden bana da çok ütopik gelirdi üç çocuk ama sürpriz yumurtamız gelecekmiş meğer hedefim yok çünkü eşimle ikimizin de kredileri var..ev borcumuz devam ediyordu..doğu tayini çıkınca arabayı da değiştirdik buraya gelmeden önce...hedefim iki yılda kredileri azaltmak ve alabildiğimizce artık ne olursa altın almak..geçen trendyoldan iki tam aldık mesela..sonra karttan 12 taksit yaptırdık...bir haftada faizi çıktı resmen zaten biz birikimin bi sini yapamayan bir karı-kocayız esasen korona+doğuya gelmek kafamda bir aydınlatma yaşattıÇok kolay oldu hoşgeldin şekerim 3 çocuk annesi kadınlara saygı duyuyorum Zeynolin44 ve sen birikim hedefin var mı
- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Haha dur birlikte yaparız ben inanıyorumSağ olasın walla eskiden bana da çok ütopik gelirdi üç çocuk ama sürpriz yumurtamız gelecekmiş meğer hedefim yok çünkü eşimle ikimizin de kredileri var..ev borcumuz devam ediyordu..doğu tayini çıkınca arabayı da değiştirdik buraya gelmeden önce...hedefim iki yılda kredileri azaltmak ve alabildiğimizce artık ne olursa altın almak..geçen trendyoldan iki tam aldık mesela..sonra karttan 12 taksit yaptırdık...bir haftada faizi çıktı resmen zaten biz birikimin bi sini yapamayan bir karı-kocayız esasen korona+doğuya gelmek kafamda bir aydınlatma yaşattı
- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Sence maaşta kaç TL ye çeyrek alırımŞuan doları baskılıyorlar o yüzden altın asıl yükselişini yapamıyor.
Yoksa şuan 600 lerde olurdu çok rahat
- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Cankusunannesi hoşgeldin
- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
300 iken aldığım gramlar var birkaç tane. Bir tam bir yarım var. Onlardan baya kârdayım.
En son yüklü miktar almıştım 475 ten sanırım. Eşimin dükkan devir parasının bir kısmıyla almıştım. Ondan da kârdayız.
Ama ben de mutlu değilim. Çünkü altın ve dolar arttıkça aldığımız ürünlerin de fiyatı kat kat artıyor. Maaşlara yapılam zam kuş kadar , ki bizim özel sektör olduğu için eşim bir yıldır daha zam almadı.
Alım gücümüz düşüyor gittikçe. Altın almak artık çeyrek vs değil de gerçekten yarım gram gibi olabilir benim için
En son yüklü miktar almıştım 475 ten sanırım. Eşimin dükkan devir parasının bir kısmıyla almıştım. Ondan da kârdayız.
Ama ben de mutlu değilim. Çünkü altın ve dolar arttıkça aldığımız ürünlerin de fiyatı kat kat artıyor. Maaşlara yapılam zam kuş kadar , ki bizim özel sektör olduğu için eşim bir yıldır daha zam almadı.
Alım gücümüz düşüyor gittikçe. Altın almak artık çeyrek vs değil de gerçekten yarım gram gibi olabilir benim için
- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
Kolej taksitleri olmasa köşeyiz.Bu yıl ilk dönem evde benimki kayınvalide bakıyor baharda Allah Kerim.Sağ olasın walla eskiden bana da çok ütopik gelirdi üç çocuk ama sürpriz yumurtamız gelecekmiş meğer hedefim yok çünkü eşimle ikimizin de kredileri var..ev borcumuz devam ediyordu..doğu tayini çıkınca arabayı da değiştirdik buraya gelmeden önce...hedefim iki yılda kredileri azaltmak ve alabildiğimizce artık ne olursa altın almak..geçen trendyoldan iki tam aldık mesela..sonra karttan 12 taksit yaptırdık...bir haftada faizi çıktı resmen zaten biz birikimin bi sini yapamayan bir karı-kocayız esasen korona+doğuya gelmek kafamda bir aydınlatma yaşattı
- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Sizin ayın 15i maaş günü değil mi ? En az 900 olur benceSence maaşta kaç TL ye çeyrek alırım
- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Gümüş aldınız mı öyle mi hatırlıyorum zerya300 iken aldığım gramlar var birkaç tane. Bir tam bir yarım var. Onlardan baya kârdayım.
- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
Bugün daha altınlarını çıkarıp saydım paraciklarida ama alamadan değer kaybetti..
üstüne bu konuya davet aldım
Düşük ev hanımı bütçesi ile bende yerimi alayım az çok demeden biriktiriyorum
Geri dönüşümler yapıyorum
Kendim dikiyorum
Kendim halletmeye çalışıyorum tasarruf şart..
üstüne bu konuya davet aldım
Düşük ev hanımı bütçesi ile bende yerimi alayım az çok demeden biriktiriyorum
Geri dönüşümler yapıyorum
Kendim dikiyorum
Kendim halletmeye çalışıyorum tasarruf şart..
- 11 Mart 2013
- 33.227
- 1
- 53.184
- 798
- 32
Sanırım haklısın şuan baktım bi gerildimSizin ayın 15i maaş günü değil mi ? En az 900 olur bence
- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.638
- 698
Harcamaktansa yastik altı durması daha iyi benceAltınım var ama mutlu olamıyorum. Altının doların yükselmesi herşeyin yükselmesi demek oluyor
- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Merhaba hanımlar topiğimiz hayırlı olsun Bende altıncılardanım piyasayı bayadır takip ediyorum ve tüyo aldığım birisi de var 234 ten almaya başlamıştım en son ptesi 509 dan aldım şuan da malum baya arttı aslında bir bakıma artmasına sevinirken diğer yandan da üzülüyorum bi düğüne gitsek takı taksak bie çeyrek 800 küsürlerde geeçekten çok yüksek
- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.846
- 248
- 27 Şubat 2017
- 2.655
- 6.832
- 158
- 39
HoşbuldumHayırlı olsun yeni dükkanimizCankusunannesi hoşgeldin
Zeynolin44 etiket yapmasa beni çağıracağın yoktu
- 11 Mart 2013