Altınım var ama mutlu olamıyorum. Altının doların yükselmesi herşeyin yükselmesi demek oluyorNe güzel kardasin
Sağ olasın walla eskiden bana da çok ütopik gelirdi üç çocukÇok kolay olduhoşgeldin şekerim 3 çocuk annesi kadınlara saygı duyuyorum Zeynolin44 ve sen birikim hedefin var mı
Haha dur birlikte yaparız ben inanıyorumSağ olasın walla eskiden bana da çok ütopik gelirdi üç çocukama sürpriz yumurtamız gelecekmiş meğer hedefim yok çünkü eşimle ikimizin de kredileri var..ev borcumuz devam ediyordu..doğu tayini çıkınca arabayı da değiştirdik buraya gelmeden önce...hedefim iki yılda kredileri azaltmak ve alabildiğimizce artık ne olursa altın almak..geçen trendyoldan iki tam aldık mesela..sonra karttan 12 taksit yaptırdık...bir haftada faizi çıktı resmen zaten biz birikimin bi sini yapamayan bir karı-kocayız esasen korona+doğuya gelmek kafamda bir aydınlatma yaşattı
Sence maaşta kaç TL ye çeyrek alırımŞuan doları baskılıyorlar o yüzden altın asıl yükselişini yapamıyor.
Yoksa şuan 600 lerde olurdu çok rahat
Kolej taksitleri olmasa köşeyiz.Bu yıl ilk dönem evde benimki kayınvalide bakıyor baharda Allah Kerim.Sağ olasın walla eskiden bana da çok ütopik gelirdi üç çocukama sürpriz yumurtamız gelecekmiş meğer hedefim yok çünkü eşimle ikimizin de kredileri var..ev borcumuz devam ediyordu..doğu tayini çıkınca arabayı da değiştirdik buraya gelmeden önce...hedefim iki yılda kredileri azaltmak ve alabildiğimizce artık ne olursa altın almak..geçen trendyoldan iki tam aldık mesela..sonra karttan 12 taksit yaptırdık...bir haftada faizi çıktı resmen zaten biz birikimin bi sini yapamayan bir karı-kocayız esasen korona+doğuya gelmek kafamda bir aydınlatma yaşattı
Sizin ayın 15i maaş günü değil mi ? En az 900 olur benceSence maaşta kaç TL ye çeyrek alırım
Gümüş aldınız mı öyle mi hatırlıyorum zerya300 iken aldığım gramlar var birkaç tane. Bir tam bir yarım var. Onlardan baya kârdayım.
En son yüklü miktar almıştım 475 ten sanırım. Eşimin dükkan devir parasının bir kısmıyla almıştım. Ondan da kârdayız.
Ama ben de mutlu değilim. Çünkü altın ve dolar arttıkça aldığımız ürünlerin de fiyatı kat kat artıyor. Maaşlara yapılam zam kuş kadar , ki bizim özel sektör olduğu için eşim bir yıldır daha zam almadı.
Alım gücümüz düşüyor gittikçe. Altın almak artık çeyrek vs değil de gerçekten yarım gram gibi olabilir benim için
Sanırım haklısın şuan baktım bi gerildimSizin ayın 15i maaş günü değil mi ? En az 900 olur bence
Harcamaktansa yastik altı durması daha iyi benceAltınım var ama mutlu olamıyorum. Altının doların yükselmesi herşeyin yükselmesi demek oluyor
HoşgeldinMerhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?