Kadın uykuya ne düşkün yaaaaKayınvalide koltukta uyuyor oturduğu yerden 2 saattir.Kalk git yerine yat eziyet etme kendine dedim sizle oturmak istiyorum diyorOtırmuyorsun ki uyuyorsun dedi eşim gel bizimle yat diyeyim ayrılmak istemiyor Zaten çocukta depremden beri ortamızda yatıyor
Hoşgeldin canımteşekkür ederim canım hosbulduk
2 si de olsun bence aylık isteyen aylık yıllık isteyen yıllık yazsınKızlar aylık mı hedef yazalım yıllık mı nasıl yapsak
Adile naşit geldi aklımaKayınvalide koltukta uyuyor oturduğu yerden 2 saattir.Kalk git yerine yat eziyet etme kendine dedim sizle oturmak istiyorum diyorOtırmuyorsun ki uyuyorsun dedi eşim gel bizimle yat diyeyim ayrılmak istemiyor Zaten çocukta depremden beri ortamızda yatıyor
Kız bende robot yokDün kocana bugün çocuklara eee sana yarınmı alışverişKızım kendine al Hepsiburadaya girebilsem robot bakacagım Senin ve NarinNarin robotu var elitsiniz Eşime dedim temizlikçi alacağım her hafta.Gerek yok ben istediğini yaparım ona para veremem dedi eh kendi kasındı
Bunun göbek adıda uykuKadın uykuya ne düşkün yaaaa
Mutlu oldum seni gördüğüme canım hoşgeldinGeldim kızlarım
alıstım şükür canım ama eski evimi gereksiz komşularım hariç arıyorum ilk yuvamdı hep yeri ayrı. oglusta iyi napsın 14gün sonra 16 aylık olacak nasipse aşırı hareketli bi çocuk bir dk durmuyor her gün bişey kesfedıyor büyüyor teyzesi. tabi ben günün çok büyük zamanında işte oldugum için kalan zamanı degerlendırıyoruzTamam canım teşekkürlerBende hesaplatayım bakalım oradan.Yeni evine alıstınmı çocuk nasıl?
Ben sende robot bar diye biliyorum.Dyson bendede var turuncu tombul olandan seninki nasıl?Auro robot bar bide bende amayapacak toto yokKız bende robot yokzamanında dyson a çok para verdik o olmasaydı alırdım bende
Ben şarja yazıyorum tak şarja uyumayamı kaçıyorsunİyi geceler kızlar şarzım 2
Yaşasın altın kardeşliğiMerhaba altıncı kızlar beni de aranıza alır mısınızsırf size yazmak için uğraştım tekrar üyeliğimi aktif hale getirdim yıllar geçmiş uzun zamandır sizi okuyordum diğer topikten, sayenizde altınsever oldum ben de sağ olun
Kız daha pasta kesecektikİyi geceler kızlar şarzım 2
sehit olduCanım söylemek zorunda değilsin
Boşandın mı vefat mı etti eşin
hoşbulduk canimHoşgeldin canım
2 si de olsun bence aylık isteyen aylık yıllık isteyen yıllık yazsın
Canım şimdi hatırladım seni bana tanıdık gelmiştin zaten tekrar hoşgeldinsehit oldu
Benimkide turuncuBen sende robot bar diye biliyorum.Dyson bendede var turuncu tombul olandan seninki nasıl?Auro robot bar bide bende amayapacak toto yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?