• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🤩 Altıncı kızlar 🤩

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba altıncı kızlar beni de aranıza alır mısınız 🙋🏻‍♀️ sırf size yazmak için uğraştım tekrar üyeliğimi aktif hale getirdim yıllar geçmiş 🤔😂 uzun zamandır sizi okuyordum diğer topikten, sayenizde altınsever oldum ben de 😍 sağ olun 🤗
Hoşgeldin 😍😍 kendinden bahseder misin şekerim

Hoşgeldin 😍😍 kendinden bahseder misin şekerim
Hoş buldum 😍 36 yaşındayım..memurum..3.bebeğimi doğurmam sebebiyle izinliyim şu an...ben de asker eşiyim..şu an ennnnn doğuda bir ilçede yaşıyorum, yeni geldik yani ağustos sonunda...işte günlerim üç bebeyi yedir içir pişir taşır modunda geçiyor...kimseyi tanımıyorum burada.. koronadan ötürü de tanışmak görüşmek istemiyorum zaten...sizler hayatımda olursunuz belki diye düşündüm 🙈😄 birinizi çok uzun yıllardır tanıyorum mesela, asker eşleri topiğinden, 12-13 yıl öncesinden, hatta Instagram'dan da takipleşiyoruz..bakalım bilecek mi beni 🙃😄

Hoş buldum 😍 36 yaşındayım..memurum..3.bebeğimi doğurmam sebebiyle izinliyim şu an...ben de asker eşiyim..şu an ennnnn doğuda bir ilçede yaşıyorum, yeni geldik yani ağustos sonunda...işte günlerim üç bebeyi yedir içir pişir taşır modunda geçiyor...kimseyi tanımıyorum burada.. koronadan ötürü de tanışmak görüşmek istemiyorum zaten...sizler hayatımda olursunuz belki diye düşündüm 🙈😄 birinizi çok uzun yıllardır tanıyorum mesela, asker eşleri topiğinden, 12-13 yıl öncesinden, hatta Instagram'dan da takipleşiyoruz..bakalım bilecek mi beni 🙃😄
okyonus okyonus mu 🤣

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back