- 8 Şubat 2011
- 16.418
- 27.698
- 798
UyuyorKv ne yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
UyuyorKv ne yapıyor
olabilir .ama hic hatirlamadim kusura bakmayin canlarCanım şimdi hatırladım seni bana tanıdık gelmiştin zaten tekrar hoşgeldin
Hoşgeldin kendinden bahseder misin şekerimMerhaba altıncı kızlar beni de aranıza alır mısınız sırf size yazmak için uğraştım tekrar üyeliğimi aktif hale getirdim yıllar geçmiş uzun zamandır sizi okuyordum diğer topikten, sayenizde altınsever oldum ben de sağ olun
Çok üzüldüm allah rahmet eylesinsehit oldu
Allah rahmet eylesin.Allah çocuğunun bahtını açık etsinBenim eşimde asker cok hassasım bu konudasehit oldu
mekanı cennet. iyiki varsınızolabilir .ama hic hatirlamadim kusura bakmayin canlar
Allah razi olsun canım elhamdülillah imtihan dunyasiÇok üzüldüm allah rahmet eylesin
Allah razi olsun canim rabbim esinizi korusunAllah rahmet eylesin.Allah çocuğunun bahtını açık etsinBenim eşimde asker cok hassasım bu konuda
Teşekkür ederim. imtihan dünyasi sizlerde iyiki varsinizmekanı cennet. iyiki varsınız
Başın sağolsun canımsehit oldu
vatan sagolsun .o baki dunyada bizlerde yalan dunyada kaldik.Başın sağolsun canım
Hoşgeldin canım
2 si de olsun bence aylık isteyen aylık yıllık isteyen yıllık yazsın
Zeryammmmmm hoşgeldin
Mutlu oldum seni gördüğüme canım hoşgeldin
Hoş buldum 36 yaşındayım..memurum..3.bebeğimi doğurmam sebebiyle izinliyim şu an...ben de asker eşiyim..şu an ennnnn doğuda bir ilçede yaşıyorum, yeni geldik yani ağustos sonunda...işte günlerim üç bebeyi yedir içir pişir taşır modunda geçiyor...kimseyi tanımıyorum burada.. koronadan ötürü de tanışmak görüşmek istemiyorum zaten...sizler hayatımda olursunuz belki diye düşündüm birinizi çok uzun yıllardır tanıyorum mesela, asker eşleri topiğinden, 12-13 yıl öncesinden, hatta Instagram'dan da takipleşiyoruz..bakalım bilecek mi beniHoşgeldin kendinden bahseder misin şekerim
Bilerek etiket yapmadım ben zerya yapıp zorlamış gibi olmamak için utandımYavrularım sağolun birden girince ne olduğunu şaşırdım tuce sen çok fenasın ama iyi yapmışsın kuzum
okyonus muHoş buldum 36 yaşındayım..memurum..3.bebeğimi doğurmam sebebiyle izinliyim şu an...ben de asker eşiyim..şu an ennnnn doğuda bir ilçede yaşıyorum, yeni geldik yani ağustos sonunda...işte günlerim üç bebeyi yedir içir pişir taşır modunda geçiyor...kimseyi tanımıyorum burada.. koronadan ötürü de tanışmak görüşmek istemiyorum zaten...sizler hayatımda olursunuz belki diye düşündüm birinizi çok uzun yıllardır tanıyorum mesela, asker eşleri topiğinden, 12-13 yıl öncesinden, hatta Instagram'dan da takipleşiyoruz..bakalım bilecek mi beni
Başınız sağ olsun..sizlere hep borçluyuzvatan sagolsun .o baki dunyada bizlerde yalan dunyada kaldik.
Ya hemen bildin ama gizem yaratacaktım
Allah razi olsun canim .Başınız sağ olsun..sizlere hep borçluyuz