Çok geçmiş olsun Esila,sıcak duş ve masaj(at kestanesi kremi masajda favorimdir, tavsiye ederim kan dolaşımını hızlandırır rahatlatır)iyi gelebilir.Sopa yutmus gibiyim
Kipirdayamiyorum oturamiyorum yatamiyorum kalkamiyorum sacimi toplayamiyorum
Doktora gitsem fizik icin nasil kandiricam
Sigorta isini halledemedim
Maceralar maceralar
Evet gelmiştim bir kaç kez ben sessiz okuyuculardanimHoşgeldin canım bana yabancı gelmedin
Eski birikim topiğine gelmişmiydin
Çok geçmiş olsun Esila,sıcak duş ve masaj(at kestanesi kremi masajda favorimdir, tavsiye ederim kan dolaşımını hızlandırır rahatlatır)iyi gelebilir.
Umarım kendine uygun bir tedavi ile sağlığına kavuşursun,Allah acil şifalar versinOhoo ben sayfalarca makale yazarim
Ama cikss hic birsey hafifletmedi
Demek ordan hatırlıyorumEvet gelmiştim bir kaç kez ben sessiz okuyuculardanim
HosgeldinTamam30 yaşımdayım öğretmenim,anneyim bir oğluşum var.Biraz buralarda takılıp birikim yapmak istiyorum.
En son bir araba aldık onun kredisi var ama çok kredi cekmedik biraz da elden borclandik ilk hedefim şubata kadar o borçları bitirmek ve kredi kartını kapatmak,sadece kredinin kalması...,ondan sonra güzel birikim yapabilirim inşallah.ama onlar bitene kadar bana pek bişey yok
Demek ordan hatırlıyorum
Evet zeynolin ordanHosgeldinSık sık yaz
Umarım kendine uygun bir tedavi ile sağlığına kavuşursun,Allah acil şifalar versin
Aramıza hosgeldinnnn ben Tuğçe 28 yaşındayım eşim asker ben isten ayrıldım güneydoğu ya yerleştik tayin sebebi ile 1 oğlum var nickname abi bebek kendileri 10 aylık tam bir haşere bebekTamam30 yaşımdayım öğretmenim,anneyim bir oğluşum var.Biraz buralarda takılıp birikim yapmak istiyorum.
En son bir araba aldık onun kredisi var ama çok kredi cekmedik biraz da elden borclandik ilk hedefim şubata kadar o borçları bitirmek ve kredi kartını kapatmak,sadece kredinin kalması...,ondan sonra güzel birikim yapabilirim inşallah.ama onlar bitene kadar bana pek bişey yok
466tl den 8.5 gr altın aldım. Eksi hesaptan aldık maaştan ve gelecek paradan kapatacağız.Maastan kalırsa 1 gr daha alırım ama o zor artık
Sarı kızlarım süslenmemişler ama
Bereketli olsun kızlar çok mıtlu oldum adınızaMerhaba hayırlı akşamlar kızlar yazmada hızınıza yetişemiyorum
Günler oldukça yoğun geçiyor
Bugün cüzdan kumbaradaki parayı altına çevirdim
470 tl den 6 gr altın aldım
Eki Görüntüle 2720343
Hoşgeldin canımHoş bulduminşallah Tuğçe , ben birikim sayfalarını okumayı çok severim fakat yazma konusunda çok tembelim ya,ama bende seve seve paylaşım yapmak isterim
Bereketlş olsun canımOraya bi çeyrek de yazalım efenim
Ayyyy bende çok istiyorum bugünlerde. Yaaaaaa@Kahveci bi hatun robot nasıl?Nette gördüm üstüne çay koymuşlar gezdiriyor çayı koltuğa gelince alıp içiyorlar
Ayyy yarın hemen bakayım bendeMinik panda ve geyik dansı yapıyor beni benden alıyor bu cadı
Bebişi olanlar açın çok seviyor cocuklar
ZeynommmmmGeliyor geliyor hande geliyor
İyiyim canımEvet zeynolin ordan
Okyonus hoşbuldumnasılsın naber
Kız süpürge sana et taşır mangal başına bence almasınBereketli olsun kızlar çok mıtlu oldum adınıza
Hoşgeldin canım
Bereketlş olsun canım
Ayyyy bende çok istiyorum bugünlerde. Yaaaaaa
Ayyy yarın hemen bakayım bende
Zeynommmmm
Valla ya bugünlerde çok istiyorum ama beklemedyimKız süpürge sana et taşır mangal başına bence almasın
Yaaaa allah iyiğini versinKız süpürge sana et taşır mangal başına bence almasın
Kış geldi canoo otur boşverZeynolin44 canım taşınma işini sormuşsun beklemedeyim daha ama çok istiyorum bakalım hayırlısı kısmet
O süprizi bende bekliyorum yaaaaKış geldi canoo otur boşver
İçimden bir his eşin sürpriz yapıp ev alacak diyor
Ay gitme buraya ugranıyorsun gidinceÇocuklar iyi kudurdukar ayyyy başım ağrıdı resmen
yiğenime 80 tl verdim ablam alsın bişey
20 tl de kırtasiye de kızım kalem filan aldı
20 tl de market
Yeter ki evden çıkma
anneme dedim daha bir hafta gelmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?